חוות דעת על AKG 26 P
-
The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
טוב אז אחרי כשבועיים של האזנה ל SHure E4c שקניתי אני לא מרוצה מהם, ואני בודק כרגע אלטרנטיבות אחרות.
אני מחפש אוזניה סגורה, שתיהיה ניידת, והדגש בעיקר הוא על הסאונד.
נתקלתי באוזניה זאת:
http://www.headphone.com/products/headp ... k-26-p.php
הביקורות עליה טובות ב HEAD-FI ועושה רושם של אוזניות נחמדות גם מבחינת נוחות וניידות, אם למישהוא יצא לשמוע את האוזניה או יודע איכן ניתן לשמוע אותה בארץ אני אשמח לשמוע.
תודה וסופ"ש נעים לכולנו...
אני מחפש אוזניה סגורה, שתיהיה ניידת, והדגש בעיקר הוא על הסאונד.
נתקלתי באוזניה זאת:
http://www.headphone.com/products/headp ... k-26-p.php
הביקורות עליה טובות ב HEAD-FI ועושה רושם של אוזניות נחמדות גם מבחינת נוחות וניידות, אם למישהוא יצא לשמוע את האוזניה או יודע איכן ניתן לשמוע אותה בארץ אני אשמח לשמוע.
תודה וסופ"ש נעים לכולנו...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
The-Fox
- חבר ותיק

כי הסאונד שלהם סגור מאד, הפירוט לא מספק, הבמה מאכזבת, הגיטרות הן LAID BACK ולא בולטות כמו בגראדו, בוא נאמר שרוב ההתיחסות וההשוואהשלי הן ל SR-80 שלי אבל בכללי אני יודע מה אני רוצה מאוזניה.
והן לא זה, אולי האוזניה לא בסדר, אני לא יודע...
והן לא זה, אולי האוזניה לא בסדר, אני לא יודע...
-
The-Fox
- חבר ותיק

א. תמיד חייבים לנסות !
ב. אני אחכה שאני אקבל את ה X5 אומרים שהשילוב לשו עם ה E4c הוא מעולה
ג. אני לא מחפש את הסאונד של הגראדו, אני מחפש משהו שאני יאהב ושיגרום לי להנות מהמוזיקה שאני שומע אך לצערי הוא צריך להיות נייד, וסגור.
אני שוקל אולי ללכת על איזה KOSS KSC 75 או 55, אנ ייודע שזאת ירידה גדולה ברמה אבל סאונד של אוזניה גדולה יהיה עדיף על אוזניה קטנה שתקועה בתוך האוזן.
ד. יש הצעות ?
ב. אני אחכה שאני אקבל את ה X5 אומרים שהשילוב לשו עם ה E4c הוא מעולה
ג. אני לא מחפש את הסאונד של הגראדו, אני מחפש משהו שאני יאהב ושיגרום לי להנות מהמוזיקה שאני שומע אך לצערי הוא צריך להיות נייד, וסגור.
אני שוקל אולי ללכת על איזה KOSS KSC 75 או 55, אנ ייודע שזאת ירידה גדולה ברמה אבל סאונד של אוזניה גדולה יהיה עדיף על אוזניה קטנה שתקועה בתוך האוזן.
ד. יש הצעות ?