שינוי במכס על מוצרי חשמל ומגברים.
קודם כל אני רוצה לציין שקראתי הרבה הודעות בפורום כדי לנסות למצוא מידע בעניין כי ברור לי שזה נושא שנדון פה לא פעם אך לא מצאתי תשובה חד משמעית. ובאתר של המכס בכלל לא הבנתי מה הולך..
אני שוקל לקנות מגבר ק"ב בארה"ב. ידוע לי שאני אמור לשלם מכס + מע"מ שיוצאים ביחד בערך 35% ממחיר המוצר כשהמע"מ מחושב גם על עלות המשלוח. לאחרונה שמעתי כל מיני דיבורים על זה שהיום כבר אין מכס (או מע"מ) על כל מיני מוצרי חשמל, האם זה נכון גם לגבי מגברים ואם כן אז מה ירד?
כמו כן, כמה בערך צריך לעלות משלוח של דבר כזה, ששוקל בטח בין 10ל20 ק"ג?
אם למישהו היה נסיון מוצלח עם ייבוא שכזה אשמח לקבל המלצות לחנויות..
תודה.
אני שוקל לקנות מגבר ק"ב בארה"ב. ידוע לי שאני אמור לשלם מכס + מע"מ שיוצאים ביחד בערך 35% ממחיר המוצר כשהמע"מ מחושב גם על עלות המשלוח. לאחרונה שמעתי כל מיני דיבורים על זה שהיום כבר אין מכס (או מע"מ) על כל מיני מוצרי חשמל, האם זה נכון גם לגבי מגברים ואם כן אז מה ירד?
כמו כן, כמה בערך צריך לעלות משלוח של דבר כזה, ששוקל בטח בין 10ל20 ק"ג?
אם למישהו היה נסיון מוצלח עם ייבוא שכזה אשמח לקבל המלצות לחנויות..
תודה.
אני חושש שהכדאיות גבולית
גם אני הייתי בסרט הזה. אח שגר בארה"ב שמשמש כבלדר קבוע. הביא לי הרבה מוצרים לארץ. אבל מקריאת הרבה ת'רדים כאן, הגעתי למסקנה שלא משתלם:joel כתב:זה כולל מגבר TA-10?...
עלול להפגע בדרך
אין אחריות
נדרש ספק כח גדול במיוחד
אם שולח ע"י חב' קורייר - העלות הופכת את העסקה ללא משתלמת.
אם שולח באמצעות מישהו שמעלה את זה למטען המטוס (כבמזוודה) - לך תסמוך על הסבלים שלא משליכים את זה כשק תפ"א.
הכדאיות היחידה היא אולי שאלת המחיר, אבל שקול כל ההערות הנ"ל.
למרות זאת, אם יש מי שישנע לך רמקולים מחו"ל (ארה"ב למשל), ניתן לעשות עסקות מצויינות.
לאחרונה אחי שלח לי זוג שקועים של פולק. בארץ 3800 ש"ח. בארה"ב 330 דולר (לפעמים צריך לתפוס דיל יותר טוב כמו למשל עכשיו - הם 100 דולר פחות). עלות משלוח בדואר ארה"ב - 80 דולר. עלות המכס - 229 ש"ח. סה"כ בש"ח - כ 2000. צא ולמד....
ilanb0,
יש לי דווקא ניסיון לא קטן בתחום, המגבר האחרון שלי נשלח אלי מארה"ב ועבד 6 שנים יפות עד שהתקלקל לאחרונה ולכן אני מחפש משהו חדש. בזמנו דוד שלי שלח לי אותו כחבילה רגילה ואחרי ויכוח קטן במכס הם שיחררו אותו תמורת 120 שקל.. היום אני משער שזה לא המצב.
ספק כח גדול כבר יש והאחריות משחקת תפקיד קטן יותר כשאפשר לחסוך 3/4 מהמחיר (אם זה לא עובר במכס).
אני מתכנן לשלוח את זה עם USPS אם תהיה אפשרות ולרכוש ביטוח להובלה כמובן.
אז כפי שנאמר לי יש מסים בסך כולל של לפחות 35% השאלה היא כמה עולה בממוצע משלוח כזה לארץ כדי שאוכל לחשב בדיוק כמה זה יעלה לי ואם זה משתלם או לא.
וסתם שאלה, למה השרשור הועבר ל"פורום מבצעים והודעות מסחריות"?
יש לי דווקא ניסיון לא קטן בתחום, המגבר האחרון שלי נשלח אלי מארה"ב ועבד 6 שנים יפות עד שהתקלקל לאחרונה ולכן אני מחפש משהו חדש. בזמנו דוד שלי שלח לי אותו כחבילה רגילה ואחרי ויכוח קטן במכס הם שיחררו אותו תמורת 120 שקל.. היום אני משער שזה לא המצב.
ספק כח גדול כבר יש והאחריות משחקת תפקיד קטן יותר כשאפשר לחסוך 3/4 מהמחיר (אם זה לא עובר במכס).
אני מתכנן לשלוח את זה עם USPS אם תהיה אפשרות ולרכוש ביטוח להובלה כמובן.
אז כפי שנאמר לי יש מסים בסך כולל של לפחות 35% השאלה היא כמה עולה בממוצע משלוח כזה לארץ כדי שאוכל לחשב בדיוק כמה זה יעלה לי ואם זה משתלם או לא.
וסתם שאלה, למה השרשור הועבר ל"פורום מבצעים והודעות מסחריות"?
אני חזרתי לפני שנה עם מגבר ימאהה במזוודה מארה"ב שם הוא עלה לי 450 דולר, באותו זמן הוא עלה בארץ 3800 או משהו כזה...
עם רעידות קשות בעצמות החזה עברתי במסלול הירוק והמשכתי מאושר יותר מאי פעם (אולי במיוחד בגלל שהרגשתי שדפקתי את המערכת). בכל מקרה כשבררתי בארה"ב כמה יעלה המשלוח - המגבר שוקל 14 קילו - הם אמרו משהו בסביבות ה- 550 דולר.
לכן ! יש לבדוק בכלל את כדאיות הקנייה בחו"ל, וההסתכנויות האחרות. אני חושב שכמה שהמוצר שווה יותר הכדאיות עולה.
עם רעידות קשות בעצמות החזה עברתי במסלול הירוק והמשכתי מאושר יותר מאי פעם (אולי במיוחד בגלל שהרגשתי שדפקתי את המערכת). בכל מקרה כשבררתי בארה"ב כמה יעלה המשלוח - המגבר שוקל 14 קילו - הם אמרו משהו בסביבות ה- 550 דולר.
לכן ! יש לבדוק בכלל את כדאיות הקנייה בחו"ל, וההסתכנויות האחרות. אני חושב שכמה שהמוצר שווה יותר הכדאיות עולה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מסתדרים מצוין.
- joel
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רק שנהיה סגורים על עצמינו,
אני אישית שאלתי על ta-10, מגבר פצפון בגודל של שני ווקמנים ישנים ובמשקל בערך קילו כולל ספק, המגבר לבד שוקל 500 גרם, עולה 150$.
המשלוח לארץ מקנדה של שניים כאלו הוא 55$,
אני מניח שיהיה עליו מכס מינימאלי (כלומר רק מע"מ)
אז הנה, מגבר אודיופילי זול שאפשר ליבא אישית לארץ בזול.
אני אישית שאלתי על ta-10, מגבר פצפון בגודל של שני ווקמנים ישנים ובמשקל בערך קילו כולל ספק, המגבר לבד שוקל 500 גרם, עולה 150$.
המשלוח לארץ מקנדה של שניים כאלו הוא 55$,
אני מניח שיהיה עליו מכס מינימאלי (כלומר רק מע"מ)
אז הנה, מגבר אודיופילי זול שאפשר ליבא אישית לארץ בזול.
-
- trands audio TA-10.1 tripath t-amp.jpg
- (23.08 KiB) הורד 9884 פעמים
מכיוון שאני גבוה, אין לי יכולת לעשות את מה שאתה עשית. בד"כ המוכס קורא - "הגבוה והמשפחה שלו - לכאן"!!!...NHT כתב:אני חזרתי לפני שנה עם מגבר ימאהה במזוודה מארה"ב שם הוא עלה לי 450 דולר, באותו זמן הוא עלה בארץ 3800 או משהו כזה...
לכן ! יש לבדוק בכלל את כדאיות הקנייה בחו"ל, וההסתכנויות האחרות. אני חושב שכמה שהמוצר שווה יותר הכדאיות עולה....
מה שנותר לי הוא רק להבריח בכיסים, והבנתי שגם את האפשרות הזו עומדים לשלול מאיתנו במיכשור חדש שעומדים להציב במכס נתב"ג.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: