aloni כתב:TomerP כתב:אהלן,
קודם כל - הודעה ראשונה, נעים מאוד, אני תומר, בן 17 (לפי מה שראיתי - מהקטנים פה)
לפני שאני מצלצל ל YES ושואל אותם, בעודי חולה, אם זה אפשרי - אני רוצה לשאול אתכם, בתקווה שזה הפורום המתאים.
יש לי מחשב בסלון, שממוקם בדיוק ליד נקודת YES. יש לי לידו גם ממיר שמחובר לטלוויזיה. מההכרות שלי עם כרטיסי טלוויזיה - הם לא מוציאים סיגנל חזרה ל TV כדי שהעיבוד יהיה בעצם:
ממיר -> כ. טלוויזיה -> מחשב -> טלוויזיה
האם YES יאפשרו לי לקבל ממיר נוסף [אני מניח שבתשלום], למרות שאין לי טלוויזיה נוספת? האם המחשב נחשב טלוויזיה בעיניהם?
תומר (:
...
הבעיה שלך יותר חמורה ממה שאתה חושב, על פי התקנות שלהם אסור שני ממירים באותו החדר ולכן יש סיכוי שהם לא יסכימו להתקין לך שם עוד נקודה ואתה תצטרך לעשות זאת בעצמך.
...
לפי השיחה איתם - הם מוכנים להתקין נקודה שממוקמת ליד המחשב.
במידה וזה בעייתי להם באותו חדר, אין לי בעיה עם זה - המחשב שוכן במרפסת, הנקודה הקיימת שוכנת בסלון - זה חדרים נפרדים. את הנקודה הטכנאי יעשה במרפסת ליד המחשב.
1. הבנתי שמקבלים IR blaster עם ה PVR-150, תהיה לי בעיה מיוחדת לגרום לו לשלוט על YES ולהעביר אוטומטית ערוצים? יש משהו שאני צריך לדעת?
2. כשאני 'מזמין' תוכנית דרך ה Windows MCE, וקיים IR blaster, הוא משנה את הערוץ אוטומטית בממיר YES, או שבכ"ז אני צריך לכוון ידנית את הממיר לעבור לערוץ המבוקש.
3. איזה ממיר של YES תומך ב S-Video בצורה טובה? ה- S3100? פשוט ראיתי באחד הסיקורים באתר שאין לו יציאת S-Video, והבנתי שזו הדרך הכי נכונה לחבר את הממיר לכ. טלוויזיה.
תודה מראש על התשובות,
ומצטער על כל השאלות, פשוט חדש בתחום.