מישהו כאן אוהב פוטבול? אתמול שודר ב- YES מספר לא מבוטל של משחקים בערוצים השונים:
Espn
METV
Fox Sports
לאכזבתי הרבה איכות התמונה (בכל הערוצים) הייתה למטה מכל ביקורת. אני מניח שזה בגלל דחיסה ולא במקור כי היום רוב המשחקים מצולמים בHDTV וגם אלה שלא, משודרים באיכות תמונה נהדרת (לפחות בארה"ב...)
זה רק אני או שעוד מישהו שם לב? ואיך משכנעים את YES לדחוס פחות?
שאלה שניה - ניסיתי לכוון את הYES MAX להקליט את המשחק של אינדיאנפוליס ששודר ב 3:30 לפנות בוקר. ההקלטה נכשלה - לדעתי בגלל שה-EPG של YES לא היה מעודכן. מישהו מכיר דרך "להכריח" את הMAX להקליט ערוץ מסויים בשעה ספציפית ללא בחירת תכנית?
תודה
American Football - איכות השידורים והקלטה ב-Yes Max
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הבעיה אינה ב-YES, אלא בדרך שבה משודרים התכנים הללו בערוצים.
זה שהמשחק מוקלט ב-HDTV לא אומר דבר על איך המשחק משודר לערוצים השונים. לרוב הוא מועבר ב-NTSC ומשם עובר ל-PAL (כלומר, כך הם מפסידים איכות מכל כיוון אפשרי). הם בהחלט לא מקבלים HDTV FEED...
זה שהמשחק מוקלט ב-HDTV לא אומר דבר על איך המשחק משודר לערוצים השונים. לרוב הוא מועבר ב-NTSC ומשם עובר ל-PAL (כלומר, כך הם מפסידים איכות מכל כיוון אפשרי). הם בהחלט לא מקבלים HDTV FEED...
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
ככל הידוע לי כרגע ניתן להקליט ב-yes max רק לפי התוכנית.
אני מודה שהאופציה הזאת של הקלטה חופשית נשמעת נחמדה, תתקשר לשירות הלקוחות ותציע להם.
אולי באחד השדרוגים הבאים זה יגיע.
אני מודה שהאופציה הזאת של הקלטה חופשית נשמעת נחמדה, תתקשר לשירות הלקוחות ותציע להם.
אולי באחד השדרוגים הבאים זה יגיע.