מה גורל ה HDTV ב YES בעקבות התקלות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מכיוון שמרבית העבודה היא לא של יס, אלא של יצרני הממירים, כרגע העיכוב הוא בעיקר בגלל זה שכל מחלקת ההנדסה עובדת על התקלה של "ההפרעה המסתורית" (נשמע כמו הנובלה האחרונה של שרלוק הולמס). לא נראה לי שהעיכוב הוא מהותי, אבל אני עדיין מאמין שהם יכולים לסיים את העבודה עד סוף השנה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
אחר כך טוענים שאני פסימי...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=38010
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=38010
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תראו, היום זה כבר אוניה "הולנדית" ויש כתבה איפשהו שמספרת סיפור מקביל אצל הלבנונים שגם שם שיבושים קשים במערכת הכבלים שמקבלת הזנה מהלווין (לא עמוס), יש הפרעות קשות בלווינים נוספים שאינם קשורים ליס והפרשה רחוקה מלעבור.
ביחד עם זה יס מקבלת על הראש תביעות ייצוגיות ויערערו את מצבה הכלכלי בזה אין ספק וברמה הטכנית אם ההפרעות ימשיכו לא יהיה לקוח מרוצה אחד משידורי HDTV מצוקצקים ומוקפאים.
ההערכה שלי היא די קודרת ואני בהחלט לא שמח לעידם.
ביחד עם זה יס מקבלת על הראש תביעות ייצוגיות ויערערו את מצבה הכלכלי בזה אין ספק וברמה הטכנית אם ההפרעות ימשיכו לא יהיה לקוח מרוצה אחד משידורי HDTV מצוקצקים ומוקפאים.
ההערכה שלי היא די קודרת ואני בהחלט לא שמח לעידם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
צריך לזכור שגם הוט מקבלים ערוצים לוייניים.
בכל מקרה, המדינה שמכרה את התדרים האלה צריכה להפעיל את כל האמצעים בכדי לשמר את האוויר שלנו נקי מהפרעות.
בכל מקרה, המדינה שמכרה את התדרים האלה צריכה להפעיל את כל האמצעים בכדי לשמר את האוויר שלנו נקי מהפרעות.
יס ,התקלות ו HDTV - אין שום קשר
1. כל התביעות הללו יידחו על הסף בבית המשפט מכיוון שיס לא אשמה בהן והן"כוח עליון" הדבר היחיד שיס צריכה לעשות הוא לזכות בלית ברירה את כל מנוייה בחודש דמי מנוי .
2. מרבית הלקוחות מרוצים מיס ויישארו נאמנים לה עם חלוף הבעיה.
3. אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין השידורים בחדות גבוהה . אלה יעלו כשיס תהיה מוכנה להם, למרות שמבחר מצומצם של ערוצים יהיה לרעתה, בדיוק כמו שקרה למרבית החבילות שהציעו עד כה רק מבחר דל של ערוצים.
2. מרבית הלקוחות מרוצים מיס ויישארו נאמנים לה עם חלוף הבעיה.
3. אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין השידורים בחדות גבוהה . אלה יעלו כשיס תהיה מוכנה להם, למרות שמבחר מצומצם של ערוצים יהיה לרעתה, בדיוק כמו שקרה למרבית החבילות שהציעו עד כה רק מבחר דל של ערוצים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
^^ צודק בקשר לאיוולת שבהגשת תביעה.
באמת שאין שום קשר בין התקלות הנוכחיות לבין שידורי ה HD, אבל את הקשר הזה יציגו לנו בסוף השנה כשיצטרכו להסביר מדוע השידורים בחדות גבוהה עוד לא יצאו לדרך. אז כמובן יסבירו שחלק מהעיכוב נובע מההתעסקות שלהם בפתרון בעיית ההפרעות שהייתה בספטמבר ואוקטובר , התעסקות שגזלה משאבים וכ"א שהיו נחוצים לפרוייקט ה HD.
באמת שאין שום קשר בין התקלות הנוכחיות לבין שידורי ה HD, אבל את הקשר הזה יציגו לנו בסוף השנה כשיצטרכו להסביר מדוע השידורים בחדות גבוהה עוד לא יצאו לדרך. אז כמובן יסבירו שחלק מהעיכוב נובע מההתעסקות שלהם בפתרון בעיית ההפרעות שהייתה בספטמבר ואוקטובר , התעסקות שגזלה משאבים וכ"א שהיו נחוצים לפרוייקט ה HD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.