אהלן.
יש לי כמה שאלות, שלא ממש מצאתי להם תשובה מוחלטת(שלושה אנשים שש דעות..)
1. נניח ואני אקח מחבר כרטיס של YES שיש לו את כל הערוצים, ואשתמש בו בממיר בבית שלי, האם אני אוכל לצפות בכל אותם ערוצים שהוא צפה בהם בביתוף למרות שהחבילה שלי מצומצמת יותר?
2. אם שאני מוסיף חבילה לחבילת הערוצים שלי, וואני לא מקבל כרטיס חדש שמפענח את הערוצים הנוספים - זה אומר שאיכשהו YES משנה את השידור שלה בצורה כזו שגם אני אוכל לצפות בהם. האם זה באמת קורה? ואם לא, איך מתבצע השדרוג של החבילה מרחוק?..
בברכת שלום ובטחון...
שימוש באותו כרטיס של יס בכמה ממירים
-
baba_sanfur
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
--------------------------------------------------------------------------------
אני אוכל לענות לך בקשר להוט ואני מאמין שזה אותו הדבר
השדרוג נשמע ע"י הכרטיס עצמו והשידורים הם תמיד אותו הדבר (כול הערוצים והחבילות) וכשהשידור מגיע לממיר הממיר מציג לך את הערוצים שמוגדרים בכרטיס עצמו - בכבלים בדרך כלל שולחים מין בדיקת התאמה בין החבילה לכרטיס בלילה (לא קבוע)
השדרוג מתבצע ע"י שליחת רענון לממיר מהחברה עם 'קוד' שמגדיר את הכרטיס לפתוח לחבילות שביקשת.
עכשיו בנוגע לשאלה הראשונה שלך.. אתה לא יכול להעביר כרטיס לממיר אחר כי אז אתה לא תראה שום ערוץ..
הסיבה לכך זה שהכרטיס מוגדר לאותו הממיר (ה MAC של הממיר) כך שברגע שאתה מכניס אותו לממיר אחר הוא נותן הודעה של אי התאמה...
אני אוכל לענות לך בקשר להוט ואני מאמין שזה אותו הדבר
השדרוג נשמע ע"י הכרטיס עצמו והשידורים הם תמיד אותו הדבר (כול הערוצים והחבילות) וכשהשידור מגיע לממיר הממיר מציג לך את הערוצים שמוגדרים בכרטיס עצמו - בכבלים בדרך כלל שולחים מין בדיקת התאמה בין החבילה לכרטיס בלילה (לא קבוע)
השדרוג מתבצע ע"י שליחת רענון לממיר מהחברה עם 'קוד' שמגדיר את הכרטיס לפתוח לחבילות שביקשת.
עכשיו בנוגע לשאלה הראשונה שלך.. אתה לא יכול להעביר כרטיס לממיר אחר כי אז אתה לא תראה שום ערוץ..
הסיבה לכך זה שהכרטיס מוגדר לאותו הממיר (ה MAC של הממיר) כך שברגע שאתה מכניס אותו לממיר אחר הוא נותן הודעה של אי התאמה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
בפעם המי-יודע-כמה, אנחנו לא מרשים שרשורים זהים בפורומים שונים.
תבחרו פורום ולכו על זה.
תבחרו פורום ולכו על זה.