Sansa Express VS Mizhu

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
Casillas פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

החלטתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת 50 מתנה נגן MP3 מיועד בעיקר להליכות מהירות , אני לא חושב שהוא צריך יותר מ2GB אבל אפשר גם 4 או לפחות 1 עם אפשרות הרחבה חשבתי לקנות את הסנסה אקספרס 2GB ולקנות בנפרד אוזניות המיועדות להליכה (איזה אוזניות קשת , משהו פשוט שיש בבית שנקנה ב70 שקל ) עכשיו ראיתי את הביקורת על הMIZHU באתר וחשבתי אולי ללכת עליו ולהשתמש באוזניות SHURE רק כתחליף או מתי שהוא לא רץ (אני מאמין שמתישהו הוא יתחיל להשתמש בMP גם כשהוא עושה דברים אחרים) יש למישהו המלצה?

נ.ב
אני יכול לקנות את ה Creative Zen Stone 1GB MP3 Player ב240 שקל (כולל הזמנה מSENDIT , איך הוא ? יש מקום לכרטיס הרחבה ? איך האוזניות שבאות איתו?

תודה רבה לכולם

sashaefi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שרשור שלא נקרא #2 

הנגן של קריאטוב יהיה עדיף.האוזניות של המיזו הרבה יותר טובות למרות שכנראה נפסלו בבקרת איכות ימין ושמאל הפוכים וכ"ו.אני ממליץ על המיזו כי הנגן שלהם ממש נוח ואחי אהב אותו והאוזניות של שור הם שעושים את ההבדל.אגב אם שמים את הכבל מתחת לחולצה אין בעיה לעשות הליכה.(לדעתי גם לרוץ אך לא ניסיתי).

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שרשור שלא נקרא #3 

sashaefi כתב:הנגן של קריאטוב יהיה עדיף.האוזניות של המיזו הרבה יותר טובות למרות שכנראה נפסלו בבקרת איכות ימין ושמאל הפוכים וכ"ו.אני ממליץ על המיזו כי הנגן שלהם ממש נוח ואחי אהב אותו והאוזניות של שור הם שעושים את ההבדל.אגב אם שמים את הכבל מתחת לחולצה אין בעיה לעשות הליכה.(לדעתי גם לרוץ אך לא ניסיתי).
...
יש עוד נגנים בטווח המחירים.. נגן אחד שיכול להיות ממש מתאים, זה
Mpio FY700
נגן של 2 ג'יגה, עולה כ200 שקל..
לנגן 3 מצבי תלייה, על הצוואר, על היד כשעון, או על חגורה.
איכות שמע טובה ונגן בכללי טוב.
אוזניות הייתי משקיע טיפ טיפה יותר, רק כדי שהן יהיו איכותיות ולא יהרסו.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

כן רק שבתקציבים האלו , האוזניות הן אלו שיעשו את ההבדל . ולכן אני אישית הייתי הולך על המיזוהו

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”