שאלה בקשר לסנסה E280...

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
mik_amar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

תגידו אני יכול לסדר את הפלייליסטים שלי מהמחשב ולא מהנגן? ואם כן אז איך??
כי אני רוצה לסדר פלייליסטים במקום תיקיות כאילו פלייליסט עברית, פלייליסט שקטה וכאלה...

תודה מראשש!

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15419
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 249 פעמים
קיבל תודות: 291 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אפשר ....
תשתמש במדיה פלייר 11 או ב MediaMonkey

mik_amar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שרשור שלא נקרא #3 

ואז איך אני עושה את זה יעני ליצור כמה פלייליסטים ולבחור את השירים שיהיו בהם דרך המחשב?

RealMe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שרשור שלא נקרא #4 

mik_amar כתב:ואז איך אני עושה את זה יעני ליצור כמה פלייליסטים ולבחור את השירים שיהיו בהם דרך המחשב?
...
כמשתמש טרי בסנסה e280 גם עשיתי נסיונות סינכרון עם WMP11 והצלחתי היום לסנכרן את הנגן עם כמה רשימות השמעה בצורה הזו:
העברת הנגן למצב MTP וחיבורו למחשב כשהוא דלוק. מתקבלת תיבת אפשרויות, בוחרים את "Sync with WMP11". התוכנה נפתחת. אם לא מתקבלת תיבת אפשרויות מאיזו סיבה פשוט לפתוח את WMP11 ידנית.
בוחרים לשונית "LIBRARY". גוררים את השירים של רשימת השמעה ראשונה להיכן שכתוב: Drag items here" בצד ימין (אם זו גירסה אנגלית).
מעל רשימת השירים לוחצים על החץ הקטן שרשום לידו "Untitled playlist" ובוחרים "save playlist as". נותנים שם לרשימה והוא מתווסף לרשימת ה-playlists" בצד שמאל למעלה. בוחרים את כל השירים בצד ימין ומסירים אותם עם "remove from list". חוזרים על הצעדים הקודמים להוסיף עוד רשימות השמעה ל-WMP11.
בסיום, מוסיפים כל רשימה עם עכבר ימני ו-"add to sync list" לרשימת הסנכרון בלשונית Sync ב-WMP11. כשכל הרשימות שם לוחצים על "Start sync" למטה בימין וכל השירים אמורים להתווסף לנגן. לוקח כמה דקות.
אם מישהו מכיר שיטה נוחה או מהירה יותר לסינכרון רב רשימתי, אשמח לשמוע.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”