גירסא חדשה ביס מקס?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
jpost,
יתכן. בררתי וממה שאני מבין הבאגים שאני מתלונן עליהם טרם תוקנו...
מה שכן, הם הכניסו זיהוי של ערוצי HD (זה נותן שגיאה במקום להתקע...), כמה תיקוני באגים וטיפול בנושא החלפת האודיו תוך כדי צפיה (לא ברור מה זה אומר...).
יתכן. בררתי וממה שאני מבין הבאגים שאני מתלונן עליהם טרם תוקנו...
מה שכן, הם הכניסו זיהוי של ערוצי HD (זה נותן שגיאה במקום להתקע...), כמה תיקוני באגים וטיפול בנושא החלפת האודיו תוך כדי צפיה (לא ברור מה זה אומר...).
מתי לעשות את זה? בזמן שהממיר מחובר ולא מראה כלום איפה שהשעה או מתי שיש 4 הפוך או בכלל שהוא עולה?jpost כתב:1) מנתקים את הממיר מהחשמל.
2) מחברים את הממיר לחשמל.
3) לוחצים על הכפתור "חזור" בשלט.
4) לוחצים על הספרות 2485 בשלט....
תוך כדי צפיה ניתן להחליף שפה ותרגום (גיליתי את זה במקרה)oferlaor כתב:,. . .
מה שכן, הם הכניסו זיהוי של ערוצי HD (זה נותן שגיאה במקום להתקע...), כמה תיקוני באגים וטיפול בנושא החלפת האודיו תוך כדי צפיה (לא ברור מה זה אומר...)....
תלחץ על הכפתור "?" (מציג את חלונית המצב המוכרת) ולאחר מכן תלחץ על הכפתור הכתום ותופיע עוד רצוע שממנה ניתן להחליף את השפה ואת התרגום עם החצים.
תמיד היה את זה..mark13 כתב:תוך כדי צפיה ניתן להחליף שפה ותרגום (גיליתי את זה במקרה)oferlaor כתב:,. . .
מה שכן, הם הכניסו זיהוי של ערוצי HD (זה נותן שגיאה במקום להתקע...), כמה תיקוני באגים וטיפול בנושא החלפת האודיו תוך כדי צפיה (לא ברור מה זה אומר...)....
תלחץ על הכפתור "?" (מציג את חלונית המצב המוכרת) ולאחר מכן תלחץ על הכפתור הכתום ותופיע עוד רצוע שממנה ניתן להחליף את השפה ואת התרגום עם החצים....
אני העפתי לו את המאוורר הפנימי והוא שקט כמו דג עכשיו.
בגלל החורף אני לא דואג מהתחממות. וגם שמתי לב שאזור ההרד דיסק לא מתחמם יותר כשהוא לא שם
הבדל של מעלה או שתיים זה לא מה שיהרוג את ההרדיסק.
אם מישהו ראה איך נראה המאוורר הזה אפשר להבין כמה הוא לא משמעותי.
בגלל החורף אני לא דואג מהתחממות. וגם שמתי לב שאזור ההרד דיסק לא מתחמם יותר כשהוא לא שם
אם מישהו ראה איך נראה המאוורר הזה אפשר להבין כמה הוא לא משמעותי.
איך העפת אותו? מסובך?דורדור כתב:אני העפתי לו את המאוורר הפנימי והוא שקט כמו דג עכשיו.
אם מישהו ראה איך נראה המאוורר הזה אפשר להבין כמה הוא לא משמעותי....