ערוץ הקניות - רמקולים של קודה
בדרך כלל אני מבליג על מה שקורא בערוץ הקניות,אבל פה הם פשוט שיקרו לציבור....
א היום הם מכרו רמקולים של קודה לקולנוע ביתי,ולא משנה כמה הם חפרו שם שקרים,דבר אחד עיצבן אותי במיוחד...:
"קודה בעצם למי שלא יודע הוא אחד המפעלים הגדולים בעולם לייצור רמקולים כך שמגיע פה ממקום איכותי , מוכר,ידוע גדול..אין שום בעיה אפשר לסמוך"
תגידו זה לא בכלל מוצר מדבקה?! איך הם מעזים לשקר ככה?!
א היום הם מכרו רמקולים של קודה לקולנוע ביתי,ולא משנה כמה הם חפרו שם שקרים,דבר אחד עיצבן אותי במיוחד...:
"קודה בעצם למי שלא יודע הוא אחד המפעלים הגדולים בעולם לייצור רמקולים כך שמגיע פה ממקום איכותי , מוכר,ידוע גדול..אין שום בעיה אפשר לסמוך"
תגידו זה לא בכלל מוצר מדבקה?! איך הם מעזים לשקר ככה?!
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הדבר היחיד שבעייתי בקודה זה שהכל פלסטיק ואז בל"ג בעומר זה עושה עשן שחור וסמיך..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לאן אתה חותר?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
KODA יצרנית של רמקולים שמיצרת עבור הרבה מותגים ידועים:
http://www.koda.com.hk/
http://www.koda.com.hk/
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.