מבקש המלצה לנגן Mp3 (אייפוד ?), התקציב לא קריטי, הצרכים :

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
בטיטi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה,
עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם),
רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית,
לא חובה וידאו
רצוי רדיו (לא חובה)

לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי.
(כמובן שעדיף זול יותר).

חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה,
אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו',
אין לי מושג מדוע.

לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3.
(אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו).

תודה !

eranON
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שרשור שלא נקרא #2 

אני אישית משתמש בCowon D2 8G...
אני מאוד מרוצה ממנו, ובקשר למקום האיחסון, אתה יכול להרחיב אותו בעזרת כרטיס SD (בקרוב יגיע בנפח 16G!!), בינתיים הכרטיס SD הכי גדול בישראל הוא של 8G אבל כמו שאמרתי בקרוב יגיע כרטיס של 16G ואני משער ש-8G + 16G זה לא פחות מ24G לנגן עם זכרון פלאש (הרבה יותר עמיד מהאיפוד עם הHD...).
רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית
...
WT?! איזה פונטים? יש לו תמיכה בעיברית, תגדיר לי פונטים למה?(אני חושב שיש לו...).

ditto
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שרשור שלא נקרא #3 

מוזר שאתה רוצה mp3 8 ג'יגה ופיתאום אתה מציע את הקלאסיק 80 ג'יגה... בעיקרון יש לך את הסאנסה e280 שגם לי יש אותו והוא ממש טוב. אם העלית את נושא הקלאסיק אז עדיך לך את המייקרוסופט זון החדש פשוט כי המסך יותר גדול ולדעתי גודל המסך מנצח.
אצל הקלאסיק המסך מזערי לגמרי...
Hip Hop master! yo
???what do you need man

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הקלאסיק לא תומך בעברית , ואני לא יודע מתי ואם יתמוך . לא בדקתי את שאר הנגנים , אבל אישית יש לי רושם שהטענות על איכות קול עדיפה לנגנים האחרים היא לא נכונה . ברוב הפורומים שאני נוהג לקרוא בהם , הנגנים המובילים הם נגנים שבכלל לא מופיעים על הרדאר כאן . ואריהם בא האייפוד דור 5 שעשו לו מודינג ואח"כ הקלאסיק אם שומעים מהליין אאוט , ואח"כ הקלאסיק .

לי יש אייפוד , והיות וכרגע אין לי מגבר אוזניות אני שומע מהיציאת אוזניות , לטעמי הוא נשמע כמעט כמו הCDP ארקאם הישן שלי . כך שלמצוא נגן טוב יותר שמהקופסה ישמע יותר טוב זה לא פשוט

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”