כל הזמן קופץ המקס כשהוא מחובר לפלאמה ב RGB
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
ממש לא. אם אתה חייב להוציא 200 שקל אז עדיף שתבזבז אותם על משקאות, מכוניות ונשים קלות דעת.
לדעתי יש לך בעיה בממיר או בכניסה של הטלוויזיה. הפקודה למסך לעבור מ 16:9 ל 4:3 מועברת דרך פין מספר 8 במחבר. מה שאני מציע לך זה:
1. בדוק בעין ועם פנס את חיבורי ה SCART במסך. ייתכן שהתפתחה שם קורוזיה (די נפוץ אצל אלו שמתעקשים לקנות כבלים מוזהבים כאשר המחבר עצמו במסך עשוי מפח) עבודה זהירה עם קיסם שיניים וספריי לניקוי מגעים יכולה לעזור.
2. פתרון יותר דראסטי זה לנתק את פין 8 בכבל ואז לא יהיה בכלל מעבר אוטומאטי בין 16:9 ל 4:3.
3. אם הבעיה נשארת למרות שהחלפת כבל וממיר, כדאי לחשוב על הטלוויזיה ולקרוא לטכנאי.
לדעתי יש לך בעיה בממיר או בכניסה של הטלוויזיה. הפקודה למסך לעבור מ 16:9 ל 4:3 מועברת דרך פין מספר 8 במחבר. מה שאני מציע לך זה:
1. בדוק בעין ועם פנס את חיבורי ה SCART במסך. ייתכן שהתפתחה שם קורוזיה (די נפוץ אצל אלו שמתעקשים לקנות כבלים מוזהבים כאשר המחבר עצמו במסך עשוי מפח) עבודה זהירה עם קיסם שיניים וספריי לניקוי מגעים יכולה לעזור.
2. פתרון יותר דראסטי זה לנתק את פין 8 בכבל ואז לא יהיה בכלל מעבר אוטומאטי בין 16:9 ל 4:3.
3. אם הבעיה נשארת למרות שהחלפת כבל וממיר, כדאי לחשוב על הטלוויזיה ולקרוא לטכנאי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
אני רוצה לדייק בתיאור של הבעיה.
כל שניה יש כזה ניתוק מסך שחור (גם אם זה ב 4:3) ואז שוב הטלוויזיה רושמת את היציאה והסוג שידור (SCART 2 RGB)
זה במרווחים של שניות, לפעמים זה מפסיק ולפעמים צריך לנתק את הממיר מהחשמל.
כל שניה יש כזה ניתוק מסך שחור (גם אם זה ב 4:3) ואז שוב הטלוויזיה רושמת את היציאה והסוג שידור (SCART 2 RGB)
זה במרווחים של שניות, לפעמים זה מפסיק ולפעמים צריך לנתק את הממיר מהחשמל.