כלקוח ותיק של "נעה מחשבים" שרכש הרבה מאוד מוצרים בחנות במשך שנים ארוכות, אני מוכרח להביע את אכזבתי הגדולה מהירידה הגדולה שחלה בחנות בתחומים חשובים כגון שירות לא מקצועי, חוסר אדיבות, רמאות (מתן עצות ומידע לא מקצועי) ומחירים גבוהים.
למי שלא יודע, חלק גדול מהמוצרים אותם החנות מוכרת הינם יבוא פרטי שלה ולא מגיעים מיבואנים מורשים פה בארץ. חלק גדול מהציוד הזה נרכש ממפיצים בשוק אפור במדינות שונות בעולם (מכירת סטוקים וכד') וככזה חלקו בהכרח גם אינו ציוד חדש אלא עודפים או REFURBISHED. את הדברים הנ"ל אני אומר בידיעה מלאה מעובדים (ועובדים לשעבר) בחנות שעימם אני מיודד.
הבעיה עם ציוד כזה הוא שכאשר החברים הנכבדים מתחילים להתנער ממתן אחריות כמו שצריך (בטענה שהציוד היה באחריות לשנה כשבפועל יש לו 3 שנים אחריות), "מושכים" בהחלפת ציוד את הלקוחות זמן ממושך ולעיתים מוגזם (החלפת מעבד באחריות לקחה כחודש ימים!) וניצול של תמימות חלק מהלקוחות שאינם מבינים ומודעים לזכויותיהם היא שגם יבואן רשמי לא יעזור (איסטרוניקס וחיון למעבדי אינטל למשל, CD-LOG למוצרים אחרים וכד') כיון שהציוד של נועה לא הגיע מהם!
מציע לכולם לבדוק טוב טוב מאיפה אתם קונים וממי מגיע הציוד. אתם לפחות אנשים שקצת בקיאים בתחום ולא חובבנים. אחרי שראיתי שהצטברו שרשורים על חנויות מומלצות וכו' וראיתי מה כתבו אחרים על "נועה מחשבים", אני החלטתי שמהנסיון שלי כדאי לכולם ללמוד. ויקח זאת בחשבון מר יובל יריב, בעלי החנות...