עזרה בבחירת נגנן חדש
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
אני מעוניין לקנות נגן חדש השימוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה וחשוב לי שיהיה לו נפח גדול לפחות 30 גיגה ועדיף 60 גיגה. התקציב גמיש אבל אני רוצה להתכוונן לסביבות ה 1500 ש"ח
אשמח לקבל ייעוץ איזה נגן כדאי לי לקנות
תודה
אני מעוניין לקנות נגן חדש השימוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה וחשוב לי שיהיה לו נפח גדול לפחות 30 גיגה ועדיף 60 גיגה. התקציב גמיש אבל אני רוצה להתכוונן לסביבות ה 1500 ש"ח
אשמח לקבל ייעוץ איזה נגן כדאי לי לקנות
תודה
זה בעיקר דעה אישית שלך, אם כבר, תסביר את עצמך.eranON כתב:אל תיקנו איפוד...
האיפוד יפה אבל לא שווה את הכסף... וגם:
ושוב, בעיקר מחיר לא הגון...
תחפש לך נגן אחר לדעתי, אלא אם באמת בא לך איפוד......
אפשר גם להשתמש בWINAMP, והשימוש בתוכנות לסידור שירים (כמו ITUNES וכו') הוא הכרחי בנגנים בגדלים כאלה.חייבים להישתמש באייטונס....
נראה אותך מסדר אלפי תיקיות ב160GB.
חלק מהגדרות ושימוש לא נכון באיי פוד - מניסיון, האיי פוד מאוד גמיש, וניתן לחבר אותו לכל מחשב.בחלק מנגני האיפוד אפשר להוסיף מוסיקה רק ממחשב אחד....
אני לא טוען שהוא מושלם, יש פתרונות לכל הבעיות של האיי פוד, וברגע שזה מסודר, נהנים מנגן נוח ואיכותי.
ושוב, זאת המלצה, הוא לא חייב להקשיב.
אתה יכול בהחלט לסנכרן אותו מול שני מכשירים רק תדאג לסנכרן ידנית ולא אוטומאטית . אם אתה רוצה לא לעשות כלום ולתת לתוכנה לעשות הכול , אזי יכולות להיות טעויות . אבל זה בכול תוכנה .
אם תשתכל על כול הפוסטים כאן אתה תמצא כמה שלי עם בכיות על התוכנה . אבל אחרי שמתרגלים זה קל .
מה שכן לא לחזור על הטעות שלי לקנות משומש . כי עד היום יש לי מכשיר שאי אפשר לסדר את הבטריה שלו , בלי להכנס למעבדה (אני כרגע מתקשה לההגיע לאזור המרכז ולכן אני תקוע ) .
ואני לא מצליח להבין איך אפשר יהיה לחיות בלי אייפוד כספריית המוסיקה שלי תגדל , כרגע יש לי עליו כ5GB , ואני לא שם יותר כי עדיין לא עבדתי , ותכננתי רשימות נורמאליות , וקשה לי להסתדר עם 5GB . מה יקרה עם מישהו שיש לו 80 או 160 וזה לא מסודר ? , בסוף אתה תמצא המון שירים שנמצאים פעמיים או שלוש , ושירים שבא לך אינם כי לא נותר מקום או שקשה למצוא אותם , כי אתה לא ממש זוכר באזה תיקיה הם נמצאים .
קל לרדת על התוכנה אבל היא עונה על בעיה אמיתית , של הרבה אנשים
אם תשתכל על כול הפוסטים כאן אתה תמצא כמה שלי עם בכיות על התוכנה . אבל אחרי שמתרגלים זה קל .
מה שכן לא לחזור על הטעות שלי לקנות משומש . כי עד היום יש לי מכשיר שאי אפשר לסדר את הבטריה שלו , בלי להכנס למעבדה (אני כרגע מתקשה לההגיע לאזור המרכז ולכן אני תקוע ) .
ואני לא מצליח להבין איך אפשר יהיה לחיות בלי אייפוד כספריית המוסיקה שלי תגדל , כרגע יש לי עליו כ5GB , ואני לא שם יותר כי עדיין לא עבדתי , ותכננתי רשימות נורמאליות , וקשה לי להסתדר עם 5GB . מה יקרה עם מישהו שיש לו 80 או 160 וזה לא מסודר ? , בסוף אתה תמצא המון שירים שנמצאים פעמיים או שלוש , ושירים שבא לך אינם כי לא נותר מקום או שקשה למצוא אותם , כי אתה לא ממש זוכר באזה תיקיה הם נמצאים .
קל לרדת על התוכנה אבל היא עונה על בעיה אמיתית , של הרבה אנשים
או זה: http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1183/1258.php iaudio a2 אחד הpmpים הכי טובים בעולם זה מצוין לסרטים ותאמין לי שאתה תרצה בסוף גם לסרטים...
או את הzune דור שני (80 ג'יגה) נגן שתופס בחו"ל חבל על הזמן והוא זול...
אבל הוא עוד ל הגיע לארץ אז או שתקנה בחו"ל או שתחכה...
http://reviews.cnet.com/mp3-players/zun ... prod.txt.2
או את הzune דור שני (80 ג'יגה) נגן שתופס בחו"ל חבל על הזמן והוא זול...
אבל הוא עוד ל הגיע לארץ אז או שתקנה בחו"ל או שתחכה...
http://reviews.cnet.com/mp3-players/zun ... prod.txt.2
Hip Hop master! yo
???what do you need man
???what do you need man