הגיע הזמן לשקול רענון - YES או HOT ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3537
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 193 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אז ככה, אחרי משהו כמו 10 שנים בכבלים (איזור תבל) החלטתי לשקול מעבר ל-YES. הסיבות למעבר הן כך שבזמן האחרון נפתחה בפני האפשרות להנות מטלויזיה וסרטים כמו שצריך (במסך אני צנוע, טלויזית CRT WS 32"), ככה שאני מעוניין לקבל את הטופ שיש לחברות כיום להציע, וכמובן במחיר שפוי.

לפי מה שידוע לי, איכות השידור של YES יותר טובה משל HOT. למה ?
אילו יתרונות אקבל אם אעבור ל-YES חוץ מאיכות שידור טובה יותר ושידורים (חלק מהם) ב-Dolby Digital 5.1 אמיתי ?
באותו נושא, אילו חסרונות קיימים ב-YES לעומת HOT, חוץ מה-VOD שגם ככה בקושי עובד :cry: ?

מממ עכשיו לגבי הפרשי המחירים (צר לי שאכן קיימים, ולא לטובת YES),
ב-HOT אני משלם נכון לעכשיו 200 ש"ח לחודש על חבילת בסיס + סרטים + בידור ופנאי + ספורט. אלו בעצם כל הערוצים שאני מעוניין בהם.

YES מציעים את כל הערוצים, וכמה ממירים שאני רוצה ב-249 ש"ח (הובטח לי שאחד מהם יהיה ה-ADB 3100S), כאשר התקנה ל-3 ממירים עליהם ויש לשלם על כל ממיר נוסף דמי התקנה חד פעמיים בסך של 100 ש"ח.

בסופו של דבר בטלפון לא הצלחתי להגיע איתם למחיר זהה למה שאני משלם ב-HOT כיום (אני לא בא אליהם במטרה למחיר יותר זול, אלא במטרה להנות מ-TV במחיר שפוי), אף על פי שאני נחשב מקורב (אפשר להגיד ככה, אבל זה לא לרמת אנשי המכירות אלא כמה רמות מעל).

בנוסף לשאלות ששאלתי מקודם, האם לדעתכם ה-49 ש"ח הנוספים שווים את הסחורה ? או שאפשר איך שהוא להגיע איתם למחיר יותר נמוך ?

מצטער מראש אם זה לא המקום לשאול שאלות כאלה.

תודה מראש.

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

קודם כל המקום המתאים יותר לשאול זה בפורום שידורים דיגיטליים שמיועד בדיוק לכל הדברים האלה.

לגבי המבצע, יש להם מבצעים זולים יותר אם לא חשוב לך לקבל את כל החבילות. אתה יכול לראות באתר שלהם מבצע של 215 לשלוש חבילות ושלושה ממירים. זה מגיע בנוסף לסרטים, ושלוש חבילות כמעט מכסה את הכל אז אולי זה יכול להיות לך טוב יותר.

מהניסיון האחרון שלי איתם (ממש טרי) הם כנראה כבר לא ממש עובדים במוד של מחירי רצפה ותחרות חסרת פשרות בכל הצעה נגדית שתביא. בכל מקרה המחירים לא שונים בהרבה בין שניהם. אתה יכול להגיע קרוב למחיר של הוט אם תגביל את עצמך קצת עם חבילות וממירים.

יתרונות כבר ציינת את היתרונות שאנשים פה מדברים עליהם מבחינת איכות. למה האיכות טובה יותר ? בעיקר כי הוט דוחסים חזק יותר את הערוצים שלהם. כן, יש להם הגבלה פחותה של רוחב פס אבל הם גם מעבירים את כל הערוצים האנלוגיים שתופסים המון.

עכשיו פה לדעתי גם נמצא החסרון הכי גדול של יס מבחינתי. אין לך אפשרות לראות דבר אחד ולהקליט דבר אחר. בהוט אתה תמיד יכול להוציא את כל האנלוגיים ולראות/להקליט אותם במקביל.

מעבר לכל הדברים האלה יש לך את עניין התוכן וזה כבר עניין אישי.

ניר

MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3537
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 193 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

תודה ניר,

כנראה שלא ציינתי את זה מקודם, אבל כאשר הסברתי לנציג המכירות את העובדה שאני לא צריך ולא רוצה את כל הערוצים שהם מציעים, אלא רק את הבסיס + בידור + פנאי + ספורט, אמרו לי שזה מבצע ואי אפשר לפרק אותו. לפי מה שהם אומרים, הבעיה שלי היא שיש לי הרבה טלויזיות בבית ולכן לפי מה שהם אומרים זה יהיה המבצע הכי משתלם עבורי.

בכל מקרה, כנראה שאתקשר היום ואזמין נציג מכירות אלי הביתה לשבוע הבא ונראה מה אפשר להוציא ממנו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”