טופ אודיו - האתר נפתח!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

טופ אודיו הם יבואנים
אני לא מצפה מהם לשים מחירים על המוצרים שלהם, אלא כמו שאורי אמר, מפרטים, הוראות וכו'.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

ofir-harlev כתב:טופ אודיו הם יבואנים
אני לא מצפה מהם לשים מחירים על המוצרים שלהם, אלא כמו שאורי אמר, מפרטים, הוראות וכו'.
...
ראה ערך:
http://www.newpan.co.il/

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

אתה לא יורד לסוף דעתי

שרשור שלא נקרא #33 

אורי_ו כתב:התשובה פשוטה. EZ.

אחד הדברים שיבואן אודיו צריך הוא אתר טוב וזאת ע"מ שגם צרכנים שאוהבים סטריאו אך למשל השפה האנגלית אינה שגורה בפיהם יוכלו להתרשם וללמוד מהמוצרים.
כמו כן תמיכה בעברית היא דבר מומלץ. לא תמיד לכולם יש זמן ואפשרות להרים טלפון. כמו כן רבו התלונות כאן על יחס לא טוב של היבואן לתמיכה.
כאשר אתה מבקש תמיכה במוצרים תמיד יפנו אותך ליבואן ולא לדילר.

אני מאמין כי צפית אי פעם באתר של B&W . מהמושקעים שיש.
לרוטל אתר נהדר הכולל מניואלי ם מכל השנים.
גם B&O וכו... וכל שאר החברות אותם הם מביאים.

אני חושב שאם כבר חברה שמציגה עצמה כאדריכלות ופנאי צריכה להציג את ההצהרות שלה בצורה טובה. במיוחד בעידן של היום.
...
אני בהחלט חושב שחברה שכבר טורחת להעלות אתר, צריכה שהוא יהיה מוקפד ומושקע. אני גם מסכים עם ההערה של אחד החברים כאן, שמי שממתג את עצמו כמוביל את אדריכלות הפנאי, מוטב לו ישיקע באתר החברה שלו.

ההתסייגות היחידה שלי - היא שאני לא חושב שמישהו כאן בכלל צריך להתעצבן מזה. זה לא זלזול בלקוח, זה פשוט שהם לא מכוונים אלינו, אלא לחנויות/סוחרים/מתכניי עיצוב פנים...
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

Re: את האמת לא מבין מדוע זה כל כך מטריד אתכם

שרשור שלא נקרא #34 

theezway כתב:בתחום שלי (הכנה למבחן הפסיכומטרי), אחת משתי החברות הכי גדולות, לא הקימה אתר במשך שנים, גם כשלכל זב חוטם כבר היה אתר והם חברה של מיליונים.

גם את האתר שבסוף הקימו הם כמעט ולא מעדכנים. זכותם. אני לא חושב שזה מעיד על זלזול בלקוח, אלא רק על טעות בשיקול הדעת של בעל העסק/המנכ"ל.

ואגב, אני סבור שדווקא הרמה של האתרים בארץ היא בכלל לא רעה.
בדיוק העלינו אתר חדש ולפני כן עשינו סקר שווקים די מקיף, ואני יכול לומר שראיתי הרבה אתרים שבנויים מצוין גם אסתטית וגם פונקציונלית.

ובחזרה לטופ-אודיו-אני מניח שהם יותר מעוניינים ברכישה מצד חנויות ולקוחות מוסדיים, מאשר רכישה של לקוחות קצה. זה לא זלזול בלקוח זו החלטה עסקית מודעת (או שאני קורא את כוונתם לא נכון). מי שרוצה לקנות אונקיו יעשה זאת דרך אחת החנות שהם מוכרים דרכם או יסתכל באתר העולמי של אונקיו לקבל מידע נוסף. מי שרוצה לקנות מוצרים של classe למשל, סביר שיפנה אליהם ישירות (גם בלי אתר) או שיקנה את דרך האדריכל שלו שיקשר אותו.

בכל מקרה, אני לא מצליח להבין מדוע להתעצבן מהאתר/אין אתר שלהם.
...
(Y)
צודק 100 אחוז.
השרשור הזה סתם הפך לשרשור מתלהם ללא כל סיבה.
כן יבואן טוב, לא יבואן טוב, זה לא ממש משנה ל 99 אחוז מהאנשים פה.
אורי_ו כתב:התשובה פשוטה. EZ.
אחד הדברים שיבואן אודיו צריך הוא אתר טוב
...
כל מה שיבואן אודיו צריך זה כמה חנויות שיקנו ממנו, וכמה עשרות לקוחות מרוצים.
אני מניח שיש להם קצת יותר מכל אחד מהשניים שהזכרתי..
בכל מקרה, עם ההצלחה שלהם אי אפשר להתווכח, עובדה שהם קיימים המון שנים ולמיטב ידיעתי מאוד מצליחים במה שהם עושים.

ליאור
.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”