חנויות יד שניה
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים,
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הרצפתיים שלי (וורפידייל ולדוס 400) בזוג מדפי (מטעמי חסכון במקום).
על כל פנים, אני מחפש רמקולים יד שניה במצב טוב - אבל - תהליך המכירה מצד אחד, ואח"כ החיפוש אחר זוג מתאים (בתקציב ובמצב שלו) הוא ארוך ומייגע.
האם מישהו מכם חנויות באזור המרכז/שרון שמתעסקות עם ציוד יד שניה. כלומר - כזו שאוכל למצוא בה מגוון מספיק רחב של ציוד יד שניה עם אפשרות לבצע trade in (בתוספת תשלום כמובן, אחרי הכל החנות צריכה להיות רווחית בסופו של דבר... ) ?
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הרצפתיים שלי (וורפידייל ולדוס 400) בזוג מדפי (מטעמי חסכון במקום).
על כל פנים, אני מחפש רמקולים יד שניה במצב טוב - אבל - תהליך המכירה מצד אחד, ואח"כ החיפוש אחר זוג מתאים (בתקציב ובמצב שלו) הוא ארוך ומייגע.
האם מישהו מכם חנויות באזור המרכז/שרון שמתעסקות עם ציוד יד שניה. כלומר - כזו שאוכל למצוא בה מגוון מספיק רחב של ציוד יד שניה עם אפשרות לבצע trade in (בתוספת תשלום כמובן, אחרי הכל החנות צריכה להיות רווחית בסופו של דבר... ) ?
תגיד בכמה אתה מוכר?siboni כתב:שלום חברים,
האם מישהו מכם חנויות באזור המרכז/שרון שמתעסקות עם ציוד יד שניה. כלומר - כזו שאוכל למצוא בה מגוון מספיק רחב של ציוד יד שניה עם אפשרות לבצע trade in (בתוספת תשלום כמובן, אחרי הכל החנות צריכה להיות רווחית בסופו של דבר... ) ?...
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בסביבות ה 800- גמיש, אפשרות להחלפה במדפי קטן וטוב..
בתכלס זה רמקול חדש לחלוטין - גם חיצונית וגם פנימית.. ועוד נשארו לו 3 שנות אחריות..
לא נראה לי שהצלחתי לפתוח אותם בכלל... (במעט הזמן שיש לי אני שומע בעיקר מוזיקת רקע ..)
בתכלס זה רמקול חדש לחלוטין - גם חיצונית וגם פנימית.. ועוד נשארו לו 3 שנות אחריות..
לא נראה לי שהצלחתי לפתוח אותם בכלל... (במעט הזמן שיש לי אני שומע בעיקר מוזיקת רקע ..)
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
על מה אתה מדבר?
תהליך המכירה והקניה זה החלק הכי כייפי
בכל מקרה, יש חנות כזו בראשון לציון רחוב הרצל 100
קוראים למקום דקל שיווק....
תהליך המכירה והקניה זה החלק הכי כייפי
בכל מקרה, יש חנות כזו בראשון לציון רחוב הרצל 100
קוראים למקום דקל שיווק....