מעוניין לקנות או ZVM של קריאיטיב או D2
יום טוב
רציתי לדעת אם אתם יכולים ליעץ לי על רכישה של שני נגנים הZVM או הD2.
אני מעוניין בשידרוג של המייזו שיש לי בנפח של 8 גיגה, עכשיו ההיתלבטות היא כזו מצד אחד יש את הZVM שיש לו נפח של 30 גיגה מסך איכותי אבל יש לו זמן סוללה של 17 שעות ויש לו עכשיו מחיר מעולה של 998 ש"ח ומצד שני יש את הD2 שהוא יותר קומפקטי שיש לו זיכרון של 8 גיגה אבל אפשר להרחיב אותו.
אז מה שהייתי רוצה שתיתנו את חוות הדעת שלכם:
1.מה אתה חושב אם יש הבדל האיכות הסאונד ביניהם ואם כן אז אם זה מורגש.
2.אם זמן הסוללה מפריעה לתיפקוד כלומר אם 17 שעות מספיק כי לD2 יש 52 שעות.
3.עד כמה גדול הZVM ועד כמה הוא רגיש שהרי הוא בעל דיסק קשיח.
וגם איזה אוזניות אתה קניתה כדי להפיק את מרב האיכות מהנגן או שייספיקו לי האוזניות שיש לי "סנהייזאר CX300"
תודה ויום טוב
רציתי לדעת אם אתם יכולים ליעץ לי על רכישה של שני נגנים הZVM או הD2.
אני מעוניין בשידרוג של המייזו שיש לי בנפח של 8 גיגה, עכשיו ההיתלבטות היא כזו מצד אחד יש את הZVM שיש לו נפח של 30 גיגה מסך איכותי אבל יש לו זמן סוללה של 17 שעות ויש לו עכשיו מחיר מעולה של 998 ש"ח ומצד שני יש את הD2 שהוא יותר קומפקטי שיש לו זיכרון של 8 גיגה אבל אפשר להרחיב אותו.
אז מה שהייתי רוצה שתיתנו את חוות הדעת שלכם:
1.מה אתה חושב אם יש הבדל האיכות הסאונד ביניהם ואם כן אז אם זה מורגש.
2.אם זמן הסוללה מפריעה לתיפקוד כלומר אם 17 שעות מספיק כי לD2 יש 52 שעות.
3.עד כמה גדול הZVM ועד כמה הוא רגיש שהרי הוא בעל דיסק קשיח.
וגם איזה אוזניות אתה קניתה כדי להפיק את מרב האיכות מהנגן או שייספיקו לי האוזניות שיש לי "סנהייזאר CX300"
תודה ויום טוב
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני בדיוק באותה התלבטות כרגע
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
יש לי את הD2 ואני מאוד מרוצה מהסוללה ומהמכשיר בכללי.
איכות גבוה ועדיין לא מצאתי בו חסרונות (יוצאים גם הרבה עידכונים למכשיר...).
כך בחשבון שהשעות סוללה למוסיקה זה שעות של מוסיקה כאשר המסך כבוי...
ולא כ52 שעות בזמן שאתה מסתכל בתמונות/תקסטים/ סתם משועמם ומשחק בתפריטים...
כך ש-17 שעות יכול ליהיות קצת גם לדעתי...
וגם בקשר לדיסק הקשיח, לא משהוא אמין הדיסקים האלה... אני מכיר כמה אנשים שתוך שנה מת להם המכשיר (IPOD VIDO) בגלל הדיסק קשיח...
הוא יכול למות בגלל:
נפילות בזמן שהוא דלוק.
ניעור בזמן שהוא דלוק.
סתם לחטוף שבץ כי בא לו...
דיסק קשיח זה הדבר בין הלא אמינים בשוק... זה אני יכול להבטיח לך...
עם הD2 אתה יכול אפילו לרוץ אם בא לך ולא יקרה לו כלום...
אני גם היתלבטתי HD/זיכרון פלאש ובחרתי לא להיסתכן...
איכות גבוה ועדיין לא מצאתי בו חסרונות (יוצאים גם הרבה עידכונים למכשיר...).
כך בחשבון שהשעות סוללה למוסיקה זה שעות של מוסיקה כאשר המסך כבוי...
ולא כ52 שעות בזמן שאתה מסתכל בתמונות/תקסטים/ סתם משועמם ומשחק בתפריטים...
כך ש-17 שעות יכול ליהיות קצת גם לדעתי...
וגם בקשר לדיסק הקשיח, לא משהוא אמין הדיסקים האלה... אני מכיר כמה אנשים שתוך שנה מת להם המכשיר (IPOD VIDO) בגלל הדיסק קשיח...
הוא יכול למות בגלל:
נפילות בזמן שהוא דלוק.
ניעור בזמן שהוא דלוק.
סתם לחטוף שבץ כי בא לו...
דיסק קשיח זה הדבר בין הלא אמינים בשוק... זה אני יכול להבטיח לך...
עם הD2 אתה יכול אפילו לרוץ אם בא לך ולא יקרה לו כלום...
אני גם היתלבטתי HD/זיכרון פלאש ובחרתי לא להיסתכן...
בס"ד
אישית, הייתי הולך עם הנפח היותר גדול ומסתדר עם הזמן של ההאזנה "הקצר יחסית" כי הוא גם בסדר
דבר שני האוזניות שלך מעולות תשמור עליהם !!
מבחינת סאונד ה d2 ידוע בתור איכותי אבל לא ניראה לי בהפרש מורגש לאוזן ממוצעת
יש מחיר טוב עכשיו Creative zen האחרון ( 32 gb פלאש) 299 $
http://www.engadget.com/2008/02/08/crea ... -only-299/
וגם ה 405 של Archos
קיבל פוש מעולה ועכשיו הוא 30 gb הרד דיסק עם מחיר של 290 $ !
http://www.tgspot.net/archives/1519
אישית, הייתי הולך עם הנפח היותר גדול ומסתדר עם הזמן של ההאזנה "הקצר יחסית" כי הוא גם בסדר
דבר שני האוזניות שלך מעולות תשמור עליהם !!
מבחינת סאונד ה d2 ידוע בתור איכותי אבל לא ניראה לי בהפרש מורגש לאוזן ממוצעת
יש מחיר טוב עכשיו Creative zen האחרון ( 32 gb פלאש) 299 $
http://www.engadget.com/2008/02/08/crea ... -only-299/
קיבל פוש מעולה ועכשיו הוא 30 gb הרד דיסק עם מחיר של 290 $ !
http://www.tgspot.net/archives/1519
אני רכשתי את ה-D2 לפני כחודש ומבחינת סאונד הוא מעולה עם ממשק כיפי. בכלל הנגן הזה מספק אווירה נחמדה ויש לו גם אורך חיי סוללה חזק יחסית. וחשוב גם להזכיר תמיכה בקבצי APE ו FLAC שקיימים באימיול (וגם WAV ) כך שהנגן יחד עם הקבצים הללו מעניקים סאונד באמת קרוב לשלמות (יחסית לנגן נייד). מה שכן יש לו מסך נגיעה אז קח בחשבון אם אתה מהמזפזפים ולא מהרגועים.
יש לי אוזניות ICANS עם התנגדות 35 והנגן מקבל אותם בקלות כך שעם אוזניות בעלות התנגדות של 16 הוא יחזיק מעמד בלי שום קושי. האוזניות הם החלק השלישי בחבילה (נגן,איכות קובץ,אוזניות) ואם אתה מחפש אוזניות לא יקרות מדי שנשמעות באמת אחלה יש לך:
1. PX 100 של סנהייזר
2. GRADO S60 או S80
K26P AKG .3
4. לסאונד קצת אחר יותר מדוייק תנסה את האולטרסון ולא רק בגלל שלי אישית יש אותם. מבטיח.
* כולם מתאימים לנגנים ניידים למחשב ובכלל. והם נחשבים אצל רוב האנשים לאוזניות האיכותיות ביותר במחירים האלה (ולא אזכיר את KOSS הישנות שעל אף איכויות מעולות הן כיעור מהלך
יש לי אוזניות ICANS עם התנגדות 35 והנגן מקבל אותם בקלות כך שעם אוזניות בעלות התנגדות של 16 הוא יחזיק מעמד בלי שום קושי. האוזניות הם החלק השלישי בחבילה (נגן,איכות קובץ,אוזניות) ואם אתה מחפש אוזניות לא יקרות מדי שנשמעות באמת אחלה יש לך:
1. PX 100 של סנהייזר
2. GRADO S60 או S80
K26P AKG .3
4. לסאונד קצת אחר יותר מדוייק תנסה את האולטרסון ולא רק בגלל שלי אישית יש אותם. מבטיח.
* כולם מתאימים לנגנים ניידים למחשב ובכלל. והם נחשבים אצל רוב האנשים לאוזניות האיכותיות ביותר במחירים האלה (ולא אזכיר את KOSS הישנות שעל אף איכויות מעולות הן כיעור מהלך
יש לי אייפוד ווידאו , שהבעיה שלו היא הבטריות , עד כמה שאני יודע אין שום בעיה עם דיסקים קשיחים . יש כאן ושם לימונים שמוציאים שם רע לנושא . כך שמבחינה של אמינות אין שום הבדל היום לדעתי בין דיסק קשיח ו/או זכרון .
מה שכן לכול נגן שמשתמש בידסק קשיח יש בפר שמאכסן את השיר הבא ברשימה , באייפוד זה 9MB שזה בערך שיר MP3 ב256 , אם אתה שומע קבצי לוסלסס שהם גדולים יחסית , אתה תתקל בהשהיה קטנה אם תעביר שירים מהר . אם זה מפריע לך תחפש נגנים עם זכרון כי הם יותר מהירים .
אתה יכול באופן עקרוני לשים כרטיסי זכרון גדולים שיהפכו את הD2 ל 32GB , אבל הם יקרים יחסית
מקווה שנתתי לך נקודות למחשבה
מה שכן לכול נגן שמשתמש בידסק קשיח יש בפר שמאכסן את השיר הבא ברשימה , באייפוד זה 9MB שזה בערך שיר MP3 ב256 , אם אתה שומע קבצי לוסלסס שהם גדולים יחסית , אתה תתקל בהשהיה קטנה אם תעביר שירים מהר . אם זה מפריע לך תחפש נגנים עם זכרון כי הם יותר מהירים .
אתה יכול באופן עקרוני לשים כרטיסי זכרון גדולים שיהפכו את הD2 ל 32GB , אבל הם יקרים יחסית
מקווה שנתתי לך נקודות למחשבה