יש אפשרות לנגן סרטי וידאו במצלמה הדיגיטלית??
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6695
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 324 פעמים
שלום
ברשותי מצלמה CANON IXY910IS (או IXUS860), היא מצלמה וידאו מדהים ברזולוציה של 640X480 עם 30 FPS.
השאלה שלי, אם ניתן להשתמש במצלמה כנגן סרטים ולהעתיק אליה (כנראה עם המרה כלשהי) את סרטי הוידאו מהמחשב ולצפות בהם במסך הענק שלה.
מישהו יודע/נתקל בפתרון לזה?
תודה מראש
ברשותי מצלמה CANON IXY910IS (או IXUS860), היא מצלמה וידאו מדהים ברזולוציה של 640X480 עם 30 FPS.
השאלה שלי, אם ניתן להשתמש במצלמה כנגן סרטים ולהעתיק אליה (כנראה עם המרה כלשהי) את סרטי הוידאו מהמחשב ולצפות בהם במסך הענק שלה.
מישהו יודע/נתקל בפתרון לזה?
תודה מראש
לא התנסיתי בזה אף פעם, אבל הבקשה שלך מעניינת אותי...
נסה להמיר קובץ סרט (קטן יחסית) לפורמט של המצלמה, ולרזולוציה שלה.
חבר את המצלמה בכבל למחשב ותבדוק אם קיימת האופצייה להעתיק את הסרט למצלמה (כמו כרטיס איחסון)
במידה ובלתי אפשרי, תקנה קורא כרטיסים (50 ש"ח בערך) וחבר אליו את הכרטיס בלבד, ותעתיק את הסרט לכרטיס ונסה לצפות במצלמה.
מציאה מהירה של תוכנות קידוד הקש בגוגל "שם הקובץ המקודד To שם הקובץ שהמצלמה תומכת בו"
דוגמא: "Avi To Mpg"
בהצלחה, מקווה שעזרתי.
** ההמלצה שלי היא בגדר ניסיון עבודה אישי עם התקני איכסון ועבודה עם מצלמות קנון. יש לציין שאף פעם לא ניסיתי/שמעתי על העברת סרט לצפייה במצלמה. כל נזק הנגרם הוא באחריותך בלבד
**
נסה להמיר קובץ סרט (קטן יחסית) לפורמט של המצלמה, ולרזולוציה שלה.
חבר את המצלמה בכבל למחשב ותבדוק אם קיימת האופצייה להעתיק את הסרט למצלמה (כמו כרטיס איחסון)
במידה ובלתי אפשרי, תקנה קורא כרטיסים (50 ש"ח בערך) וחבר אליו את הכרטיס בלבד, ותעתיק את הסרט לכרטיס ונסה לצפות במצלמה.
מציאה מהירה של תוכנות קידוד הקש בגוגל "שם הקובץ המקודד To שם הקובץ שהמצלמה תומכת בו"
דוגמא: "Avi To Mpg"
בהצלחה, מקווה שעזרתי.
** ההמלצה שלי היא בגדר ניסיון עבודה אישי עם התקני איכסון ועבודה עם מצלמות קנון. יש לציין שאף פעם לא ניסיתי/שמעתי על העברת סרט לצפייה במצלמה. כל נזק הנגרם הוא באחריותך בלבד
-
staticx
- חבר מכור קשה

תודה על ההסבר, אבל אני משתמש מתקדם ומכיר את כל מה שציינת ומעבר.
הבעייה היא שאני לא יודע איזה קודק המצלמה מפעילה. ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי לקלוע.
אם יש לך מושג איזה קודק אני צריך לבחור.. מפה הדרך קצרה ופשוטה.
הבעייה היא שאני לא יודע איזה קודק המצלמה מפעילה. ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי לקלוע.
אם יש לך מושג איזה קודק אני צריך לבחור.. מפה הדרך קצרה ופשוטה.
http://www.headbands.com/gspot/index.htm
GSPOT יעזור לך לזה את הקודק
ב www.videohelp.com תמצא ממירים מפורמט לפורמט
בהצלחה
GSPOT יעזור לך לזה את הקודק
ב www.videohelp.com תמצא ממירים מפורמט לפורמט
בהצלחה
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
הקידוד של הוידאו הוא MJPEG או MOTION JPEG ברזולוציה 640x480 כשכש 30 תמונות לשניה
הקידוד של האודיו הוא PCM AUDIO בדגימה של 44100HZ בקצב ביטים של 706 KB/SEC בערוץ אחד (לא סטריאו)
התאור הבא יכול לעזור לך:
http://www.videohelp.com/forum/archive/ ... 04295.html
הקידוד של האודיו הוא PCM AUDIO בדגימה של 44100HZ בקצב ביטים של 706 KB/SEC בערוץ אחד (לא סטריאו)
התאור הבא יכול לעזור לך:
http://www.videohelp.com/forum/archive/ ... 04295.html
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה אגב, אחד הפורמטים הגרועים ביותר שקיימים, גם מבחינת יכולות כיווץ וגם מבחינת איכות תמונה.
קשה מאוד להמיר אל הפורמט הזה תכנים (יותר קל לפענח). הסיבה לשימוש שלו בקבצים כאלה הוא פשוט כי החומרה מותאמת לכיווץ JPEG. בגדול, פורמט MJPEG זה פשוט אוסף של JPEG שרצים במהירות...
קשה מאוד להמיר אל הפורמט הזה תכנים (יותר קל לפענח). הסיבה לשימוש שלו בקבצים כאלה הוא פשוט כי החומרה מותאמת לכיווץ JPEG. בגדול, פורמט MJPEG זה פשוט אוסף של JPEG שרצים במהירות...
-
staticx
- חבר מכור קשה

אני מניח שאפשר לרדת מהרעיון...המרה של סרט רגיל לפורמט כזה תיצור קובץ מפלצתי...AdiLev כתב:הקידוד של הוידאו הוא MJPEG או MOTION JPEG ברזולוציה 640x480 כשכש 30 תמונות לשניה
התאור הבא יכול לעזור לך:
http://www.videohelp.com/forum/archive/ ... 04295.html...
תלוי מה המכשיר שלך. יכולת הדחיסה של MJPEG הוא תלוי במידת השמירה על האיכות המקורית ויכול להגיע ל 1:30 עם הורדת איכות
מצד שני יכול להיות שגם ברזולציות נמוכות יותר המכשיר יודע להציג. - שווה משחק.
תלוי מה הקוד שכתוב או אופציות המצלמה .
ברור שאם יש לך מצלמת וידאו דיגיטאלית מבוססת HARD DISK כמו של JVC אז הסיכויים להצלחה יותר גדולים - נפח יותר גדול למשל.
מצד שני יכול להיות שגם ברזולציות נמוכות יותר המכשיר יודע להציג. - שווה משחק.
תלוי מה הקוד שכתוב או אופציות המצלמה .
ברור שאם יש לך מצלמת וידאו דיגיטאלית מבוססת HARD DISK כמו של JVC אז הסיכויים להצלחה יותר גדולים - נפח יותר גדול למשל.