שמי גלעד והנה אני: http://www.fullgaz.co.il/archive/jul-07 ... l-hung.php
לא יודע מאיפה אני מביא את הסיפור ההזוי הזה אבל הנה הוא כפי שקרה בבוקר יום חמישי26/06/08
לא נגענו:
לאחר מו"מ של כשבועיים מול HOT ו-YES ולאחר שהנציגה מ-YES הייתה הרבה יותר עיקבית והחלטית החלטתי להתחבר ל-YES HD.
שעת הש' נקבעה להיום בבוקר.
קמתי שמח וטוב לבב, הכנתי את הטלויזיה בחדר השינה ואת ה-R81 בסלון ונפרדתי יפה יפה ממיר ה-HOT תוך כדי לגימת כוס הקפה שלי.
המתקין מגיע, דופק בדלת, אני פותח ורואה חבר ילדות מהביה"ס היסודי, 6 שנים ביחד היינו אז.
נכנס מריצים צחוקים שופים בופים קטעים וסחתיין, ומתחיל בעבודה.
תוך כדי שהוא קודח ומריץ חוטים בכל הקירות אני מקבל טלפון מ-YES שבו נאמר באדיבות שבדירה שאני גר בה כעת נשאר חוב פתוח של איזו רוח'לה משנת 2002, האמת, לא הייתה פה אף רוחלה, גרו פה משפחת של עולים חדשים 15 שנים ברצף לפני(דירה של המשפחה אז אני יודע).
אני גר פה מאז 2005, הכניסה שלי היא ג' וטופס של YES רשום כניסה א'.
טוב מה העיניין עם רוח'לה ולמה זה נוגע לי?
אז מסתבר שעד שאני לא מוכיח את העובדה שאין לי קשר לרוח'לה החוב עובר אלי.
אמרתי רגע רגע, מכרתם לי, לא ידעתם קודם? הרי בדקו באיזו דירה מדובר.
נתנו לי מספר פקס להעביר להם ת"ז זהות שלי כדי לאמת נתונים, אמרתי סבבה.
תוך כדי אנחנו יושבים פה לא מבינים מה הקשר בין החוב שלה אלי אנחנו ממשיכים והממירים מותקנים.
המתקין מקבל קריאה במירס מאוד חצופה שאומרת: "הלקוח בדירה השאיר חוב ואינו מוכן לשתף פעולה איתנו, תקח מיד את האביזרים ותצא מהדירה!"
כנראה שהיא שכחה שמכשיר מירס נשמע לכל הסביבה.
הוא נעמד בהלם ואומר לה שהוא מכיר אותי ואין שום חוב וכבר דיברו איתי והסכמתי להעביר פקס.
אותה זה לא מעניין.
התקשרתי מיד לאשת המכירות שמכרה לי כל כך יפה על מנת להסדיר את העיניין.
היא בדקה ובדקה וכיוון שמדובר ב"מערכת" היא לא יכולה לעשות שום כלום.
טוב בסדר אמרתי, אני אפקסס לכם דרכון, רישיון נהיגה או חוגר מילואים ברגע שאני מגיע לעבודה.
עדיין לא הסכימו להשאיר את הממירים ולא לפתוח לי את הערוצים.
חשבתי שכולם נפלו על השכל שם!
התעקשו על ת"ז רגילה, אבל היא אבדה לי לפני שנים ווואלה אני לקוח חדש עם כ.אשראי חדש וחובת ההוכחה עליהם, וביננו, וואלה על ה*ין שלי, שיסדרו את הבעיות הפנימיות שלהם בעצמם, כדי לגבות כסף לא ביקשו יותר מידי בהתחלה, כדי לקבל את השירות(מוצר) אני צריך להתרוצץ.
הוא השאיר לי את הממירים בכל זאת ואמר שעד הערב אפקסס להם וזה יסתדר והוא יעשה לי אקטיבציה מהטלפון, הלכתי לאכול צהריים.
אמרתי וואלה לא יודע איפה הת"ז ועכשיו אני לא רץ למשרד הפנים לעמוד בתור לכבודם, מבחינתי הדגים אכלו אותה בכנרת.
החלטתי שכולם נפלו על השכל שם!
הגעתי הביתה והנציגת מכירות התקשרה אלי שוב רק כדי להתחנן שאמצא את הת"ז שלי.
הסברתי שהיא הייתה אחלה בחלה ורק לכבודה ולכבוד מאמצייה התחברתי אבל פה כבר נהרסה לי חווית הקניה והטעם המתוק פג לגמרי מה גם שמדובר בכניסה שגויה בביניין והם לא מוכנים לבדוק את עצמם, אבל לי עוד רגע יעשו בדיקת נקבים, ונא לבטל ולא לחייב כלום!
התקשרתי למתקין שיבוא לקחת את הממירים.
מיד קיבלתי טלפון מאיזו אחראית הוט-שוט כדי לברר מה "מציק" לי בכל העיניין.
אני לא חושב שאני צריך לפרט מה מציק לי, מנסה לקבל HD ומואשם כבעל חוב לחברה שמעולם לא הייתי לקוח שלה, כאילו שאלה לבול עץ!
התנתקתי לפני שהתחברתי.
יש לי הרגשה שאני הולך להיות אחד מלקוחות HOT עם ממיר HD, אין לי מושג מה טיב המוצר כי מעולם לא ראיתי אותו.
אבל כנראה שאברר, ביום שני HOT אמורים להגיע לאיסוף הממיר, ביום ראשון אתאם התקנה ל-HOT HD מסתבר.
שאלה לעובדי הוט או בכלל: איך אני יוצר קשר עם אותה נציגת המכירות שניסתה לטפל בי?
עוד דבר(וסליחה על הטירחה) אם אפשר, אם היו שירשורים בעבר על HOT HD אשמח לקישורים לכאן כיוון שאני חדש פה.