המלצה לנגן מיוחד לילד מיוחד
שלום לכולם,
אני מחפש נגן לילד בעל פיגור שיכלי שמאד אוהב להאזין למוסיקה.
בניגוד למגמה כיום של נגנים מזעריים ומשוכללים, הדרישות שלי פשוטות:
כפתורים גדולים ובולטים
תפעול פשוט ככל הניתן (עדיף שהמוסיקה תתחיל להתנגן עם הדלקת הנגן)
תמיכה ב-mp3 (או פורמט נפוץ אחר)
אפשרות לחיבור לחשמל
נפח זיכרון לפחות 2GB
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג נגן כזה או אולי מחזיק בנגן ישן בעל תכונות דומות ומעוניין למכור?
אני מחפש נגן לילד בעל פיגור שיכלי שמאד אוהב להאזין למוסיקה.
בניגוד למגמה כיום של נגנים מזעריים ומשוכללים, הדרישות שלי פשוטות:
כפתורים גדולים ובולטים
תפעול פשוט ככל הניתן (עדיף שהמוסיקה תתחיל להתנגן עם הדלקת הנגן)
תמיכה ב-mp3 (או פורמט נפוץ אחר)
אפשרות לחיבור לחשמל
נפח זיכרון לפחות 2GB
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג נגן כזה או אולי מחזיק בנגן ישן בעל תכונות דומות ומעוניין למכור?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
חברים, תודה על עזרתכם!
בנוגע לנגן מבוסס CD, אני חושב שזה לא יתאים. אין באפשרותו לבצע את פעולת החלפת הדיסק ומס' השירים שאפשר לשים על דיסק אינו גדול דיו.
האם תוכלו בבקשה להתייחס לקלות התפעול של הנגנים שהצעתם? זה חייב להיות פשוט ביותר ללא אופציה להגיע בטעות לאיזה תפריט שממנו הוא לא יצליח לצאת. מהבחינה הזאת יתכן ואייפוד שאפל אולי יוכל להתאים. מה דעתכם?
בנוגע לנגן מבוסס CD, אני חושב שזה לא יתאים. אין באפשרותו לבצע את פעולת החלפת הדיסק ומס' השירים שאפשר לשים על דיסק אינו גדול דיו.
האם תוכלו בבקשה להתייחס לקלות התפעול של הנגנים שהצעתם? זה חייב להיות פשוט ביותר ללא אופציה להגיע בטעות לאיזה תפריט שממנו הוא לא יצליח לצאת. מהבחינה הזאת יתכן ואייפוד שאפל אולי יוכל להתאים. מה דעתכם?
תודה לכולכם על העזרה!
הנגן של סאנדיסק נראה מעניין אבל אני לא חושב שיש לו אפשרות לחיבור לחשמל. זו בעיה כי הילד לא מסוגל להחליף לבד סוללה.
אני מניח שנגן עם טעינה דרך usb יהיה גם בסדר כיוון שניתן לקנות מתאם usb שמתחבר לשקע חשמלי.
האם יש לכם הצעות נוספות?
הנגן של סאנדיסק נראה מעניין אבל אני לא חושב שיש לו אפשרות לחיבור לחשמל. זו בעיה כי הילד לא מסוגל להחליף לבד סוללה.
אני מניח שנגן עם טעינה דרך usb יהיה גם בסדר כיוון שניתן לקנות מתאם usb שמתחבר לשקע חשמלי.
האם יש לכם הצעות נוספות?
איפוד שאפל ניראה לי הבחירה המושלמת.....או שבעצם לא...הסחירה הרנדומלית של השירים לא תמיד נחוצה...
ZEN STONE יהייה מושלם...
יצאה גם גירסא עם רמקול פנימי...
ואני מדבר דאווקה על הזן סטון לא סטון פלוס..כי בפלוס יש מסך..ומסך מרחיב בהרבה את הפשרויות של הנגן...כלומר...טפריט...רדיו..הקלטות..הגדרות....והרבה דברים שהילד לא יצתרך....
ZEN STONE יהייה מושלם...
יצאה גם גירסא עם רמקול פנימי...
ואני מדבר דאווקה על הזן סטון לא סטון פלוס..כי בפלוס יש מסך..ומסך מרחיב בהרבה את הפשרויות של הנגן...כלומר...טפריט...רדיו..הקלטות..הגדרות....והרבה דברים שהילד לא יצתרך....
בברכה KaDiLoX,
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)
http://www.toysrus.com/product/index.js ... Id=2736636
נסה למצוא כזה בTOY R US בישראל
נסה למצוא כזה בTOY R US בישראל
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -