פרסומות בשדורי כבלים/לווין- זה מה שחסר לנו :cry:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אין בעיה, שיהיו פרסומות - אבל בתמורה שיורידו מחיר מנוי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כבר היום יש פרסומות בערוצי הכבלים, הם קוראים לזה "חסויות" - לא מבין בכלל מה זאת השטות הזאת. 
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בקשר לעלויות זיו אני לא מסכים אתך, כפי שאתה מכיר את המדינה שלנו יורידו 50 ש"ח יוסיפו ים פרסומות!! ובסופו של דבר המחיר יעלה ויהיו לך פרסומות.
אני משלם על מנת שלא יהיו פרסומות (ומשלם הרבה! רק בסיס עולה 185ש"ח <-- אם אני לא טועה).
לדעתי הצעד צריך להיות פשוט, ברגע שזה יהיה להתנתק (במסיביות קבוצות גדולות!) ורק כך לא יהיו, אם נהיה ישראלים ממוצעים (בוכים ולא עושים כלום!) פשוט נמשיך לבכות עם פרסומות (ובווליום
).
נ.ב.
------
כנראה המפרסמים הבינו שנמאס מכמות הפרסומות שיש, ואנשים עוברים לערוצים אחרים ביחוד של YES + HOT ורוצים גם פה נתח מהעוגה.
להזכירכם ב"צעד יעול" מאחדים את הרכש של סדרות\סרטים של YES + HOT (אנחנו הרי אוהבים תחרות), מה שחסר זה רק פרסומות והיצע נמוך מחוסר תחרות של סדרות\סרטים.
מ-ד-ה-י-ם איך שאנחנו צועדים אחורה במקום קדימה כל הזמן, וכל הזמן לרעתנו.
אני משלם על מנת שלא יהיו פרסומות (ומשלם הרבה! רק בסיס עולה 185ש"ח <-- אם אני לא טועה).
לדעתי הצעד צריך להיות פשוט, ברגע שזה יהיה להתנתק (במסיביות קבוצות גדולות!) ורק כך לא יהיו, אם נהיה ישראלים ממוצעים (בוכים ולא עושים כלום!) פשוט נמשיך לבכות עם פרסומות (ובווליום
נ.ב.
------
כנראה המפרסמים הבינו שנמאס מכמות הפרסומות שיש, ואנשים עוברים לערוצים אחרים ביחוד של YES + HOT ורוצים גם פה נתח מהעוגה.
להזכירכם ב"צעד יעול" מאחדים את הרכש של סדרות\סרטים של YES + HOT (אנחנו הרי אוהבים תחרות), מה שחסר זה רק פרסומות והיצע נמוך מחוסר תחרות של סדרות\סרטים.
מ-ד-ה-י-ם איך שאנחנו צועדים אחורה במקום קדימה כל הזמן, וכל הזמן לרעתנו.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אבל כבר יש היום פרסומות בערוצי הכבלים - זה נקרא חסויות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יעניין להם את הXחת.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
הפרסומות יבריחו אנשים, בין היתר גם לגלוש באינטרנט, ולא רחוק היום וגם שם (פה...
) נסבול
מהרעה הזו.
אישית, אני מתנתק מיס אם הם גם יגבו דמי מנוי וגם יקרינו לי פרסומות.
מהרעה הזו.
אישית, אני מתנתק מיס אם הם גם יגבו דמי מנוי וגם יקרינו לי פרסומות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בערוץ 3, יצא לי הרבה פעמים לראות חסויות.Deddy כתב:באיזה ערוץ בכבלים (או ביס לצורך העניין) יש חסויות? אתה בטוח שאין לך כבלים מיוחדים משלך?...
1. לא זוכר את שם התוכנית, אבל זו התוכנית ששודרה לא מזמן עם הבחור העשיר העונה לשם "הארי" והוא צריך לבחור בחורה אחת מהארץ.
אולי קראו לתוכנית "קח אותי הארי"?
2. תוכנית הבישול של גיל חובב, לקראת סוף התוכנית יש גם איזה חסות או 2.
קראו לתוכנית מכל הבנות בעולם ובחיים לא ראיתי אותה ככה שאין לי מושג על חסויות שהיו בא...
והתוכנית של גיל חובב היא פרסומת אחת גדולה אז מה זה כבר עוד חסות אחת קטנה...
בכל מקרה לי לא יצא להיתקל בחסויות בערוצים של הכבלים (או יס במעט שיוצא לי לראות יס...)
והתוכנית של גיל חובב היא פרסומת אחת גדולה אז מה זה כבר עוד חסות אחת קטנה...
בכל מקרה לי לא יצא להיתקל בחסויות בערוצים של הכבלים (או יס במעט שיוצא לי לראות יס...)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
ביום שיוסיפו פרסומות לכבלים/לווין אני עוזב מיד.
ואני גם אדאג לא לשלם להם אפילו שקל אחד דמי-ביטול.
רק זה מה שאנחנו צריכים, פרסומות בכבלים
מבחינתי, ברגע שיהיה שידור דיגיטלי באויר (אני זוכר מאמר של עופר בנושא, ואני מבין שהנושא מתקדם לאט לאט) - אני אשקול בחיוב מאוד להתנתק מ-YES. אני משלם 220 ש"ח לחודש, וכמות המחזור והזבל שהם משדרים היא לא נורמלית. זה נכון שיש לפעמים משהו נחמד לראות, אבל 220 ש"ח מסדרים לי 20 סרטים בחודש מספריית וידאו...
חבל רק שאין DVDים מעניינים של תוכניות דוקו כמו ערוץ 8...
ואני גם אדאג לא לשלם להם אפילו שקל אחד דמי-ביטול.
רק זה מה שאנחנו צריכים, פרסומות בכבלים
מבחינתי, ברגע שיהיה שידור דיגיטלי באויר (אני זוכר מאמר של עופר בנושא, ואני מבין שהנושא מתקדם לאט לאט) - אני אשקול בחיוב מאוד להתנתק מ-YES. אני משלם 220 ש"ח לחודש, וכמות המחזור והזבל שהם משדרים היא לא נורמלית. זה נכון שיש לפעמים משהו נחמד לראות, אבל 220 ש"ח מסדרים לי 20 סרטים בחודש מספריית וידאו...
חבל רק שאין DVDים מעניינים של תוכניות דוקו כמו ערוץ 8...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

daddy,
בכל מקרה, קיימות חסויות בערוצי הכבלים, כפי שיצא לך לראות בתוכנית של גיל חובב וכפי שיצא לי לראות בתוכנית "מכל הבנות בעולם".
נו, לאחר כל ההצהרות הללו שרשמתם - מישהו עוזב את חברת הכבלים?
בכל מקרה, קיימות חסויות בערוצי הכבלים, כפי שיצא לך לראות בתוכנית של גיל חובב וכפי שיצא לי לראות בתוכנית "מכל הבנות בעולם".
נו, לאחר כל ההצהרות הללו שרשמתם - מישהו עוזב את חברת הכבלים?