Multimediaman כתב:יש מספיק חנויות שאם תתקשר אליהן ותבקש Euro Model אז גם לא תזדקק לממיר 110 220
...
ובכלל אם משהו מכיר חנויות בארה"ב שמייבאות גרסאות אירופאיות אנא שתפו אותנו
אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי ..
...
דווקא נתתי שם של חנות www.jr.com מאוד מומלץ לפנות לפני ההזמנה במייל לחנות, או להתקשר ולשאול. ולא רק לחנות הזאת. בהצלחה.
...
אתה מדבר מניסיון?
...
מניסיון שלי הדגמים האירופאים בראה"ב הם
- יותר יקרים משמעותית מאלה של 120V, כך שיבוא משם מאבד את האטרקטיביות שלו
- דגמים לא הכי חדישים
...
כמובן שלא תמיד משתלם לייבא, לא כל מוצר משתלם לייבא, ולא מכל חנות. אם היית קורא מתחילת השירשור היית רואה שזה כבר נכתב. אבל כשמוצר שעולה בארה"ב 1200$ מתומחר ב 17,000 ש"ח זה שווה בדיקה.
אגב הטיעון של "דגמים לא הכי חדישים" במקרה דנ"ן הוא נתון, כיוון שהדגם הניסקר בכתבה כבר הוחלף (עקרונית ארה"ב יותר עדכנית מישראל.).
Multimediaman כתב:יש מספיק חנויות שאם תתקשר אליהן ותבקש Euro Model אז גם לא תזדקק לממיר 110 220
...
ובכלל אם משהו מכיר חנויות בארה"ב שמייבאות גרסאות אירופאיות אנא שתפו אותנו
אני חיפשתי הרבה ולא מצאתי ..
...
דווקא נתתי שם של חנות www.jr.com מאוד מומלץ לפנות לפני ההזמנה במייל לחנות, או להתקשר ולשאול. ולא רק לחנות הזאת. בהצלחה.
...
אתה מדבר מניסיון?
...
מניסיון שלי הדגמים האירופאים בראה"ב הם
- יותר יקרים משמעותית מאלה של 120V, כך שיבוא משם מאבד את האטרקטיביות שלו
- דגמים לא הכי חדישים
...
כמובן שלא תמיד משתלם לייבא, לא כל מוצר משתלם לייבא, ולא מכל חנות. אם היית קורא מתחילת השירשור היית רואה שזה כבר נכתב. אבל כשמוצר שעולה בארה"ב 1200$ מתומחר ב 17,000 ש"ח זה שווה בדיקה.
אגב הטיעון של "דגמים לא הכי חדישים" במקרה דנ"ן הוא נתון, כיוון שהדגם הניסקר בכתבה כבר הוחלף (עקרונית ארה"ב יותר עדכנית מישראל.).
...
תראה לי 3 מסכים שמבחינת מחיר שווה לקנות בארץ ולא לייבא