מישהו מכיר חברה או אדםמקצועי שמבין ומתקן נגני Creative בארץ?
היי,
רכשתי לפני שנתיים באוסטרליה נגן Creative Zen Touch 40GB ולפני כ6 חודשים גלגלת הדפדוף החליטה להתחרפן ומאז אין לי אפשרות לעבוד עם הנגן. פניתי ל"איסטרוניקס" היבואן הרשמי של החברה בארץ והם מסרבים בתוקף לתקן מכשירים שלא נקנו בארץ אפילו כשהצעתי לשלם כל סכום עבור התיקון ו/או המשלוח למדינה בה יתקנו לי את המכשיר...כך שבדיעבד, אין בארץ מי שיתקן מכשירי Creative שנרכשו בחול ואין להם יותר אחריות.
האם מישהו מכם יודע אם יש חברה שמכירה את הנגנים ומטפלת בהם פרט לאנטיפאטים באיסטרוניקס? אודה לכם על תשובתכם
רכשתי לפני שנתיים באוסטרליה נגן Creative Zen Touch 40GB ולפני כ6 חודשים גלגלת הדפדוף החליטה להתחרפן ומאז אין לי אפשרות לעבוד עם הנגן. פניתי ל"איסטרוניקס" היבואן הרשמי של החברה בארץ והם מסרבים בתוקף לתקן מכשירים שלא נקנו בארץ אפילו כשהצעתי לשלם כל סכום עבור התיקון ו/או המשלוח למדינה בה יתקנו לי את המכשיר...כך שבדיעבד, אין בארץ מי שיתקן מכשירי Creative שנרכשו בחול ואין להם יותר אחריות.
האם מישהו מכם יודע אם יש חברה שמכירה את הנגנים ומטפלת בהם פרט לאנטיפאטים באיסטרוניקס? אודה לכם על תשובתכם
אכן פניתי אל החברה....
לאחר בירור מול החברה ולאחר שיטוט ברשת בחיפוש אחרי נושא דומה...."creative העולמית מצטערים אך תיקון המכשיר יתבצע רק במדינה בה הוא נרכש (אוסטרליה) אפילו אם האחריות למכשיר נגמרה כל שרות לנגן יתבצע במדינה בה הוא נרכש, היבואן הרשמי איסטרוניקס אינו מחויב לקבל ולתקן מכשירים שלא נרכשו בארץ"...ואת זה אני כבר יודע מנסיון אישי. יאמר לזכותם שהם רשמו כי הם ישמחו להיות מעודכנים איך נפתרה הבעיה...משמע "עזוב אותנו באמאש'ך"....
כמו שזה נראה...Creative מושכים אותך לקנות אבל אין עם מי לדבר כשיש תקלה במכשירים שלהם.(שוב אני מזכיר, המכשיר אינו באחריות יותר ואני סה"כ רוצה לתקן אותו בתשלום!!)
אני מצרף לינק ל"תופעה" הנ"ל שהתרחשה אצל עוד כמה ישראלים שרכשו נגנים בחו"ל שהתקלקלו בארץ ונשארו עם חתיכת מתכת שזרוקה במגרה ללא שימוש:
http://hwzone.co.il/community/index.php ... 096.0;wap2
עדיין ממתין למושיע שיתקן לי את הנגן...תודה
כמו שזה נראה...Creative מושכים אותך לקנות אבל אין עם מי לדבר כשיש תקלה במכשירים שלהם.(שוב אני מזכיר, המכשיר אינו באחריות יותר ואני סה"כ רוצה לתקן אותו בתשלום!!)
אני מצרף לינק ל"תופעה" הנ"ל שהתרחשה אצל עוד כמה ישראלים שרכשו נגנים בחו"ל שהתקלקלו בארץ ונשארו עם חתיכת מתכת שזרוקה במגרה ללא שימוש:
http://hwzone.co.il/community/index.php ... 096.0;wap2
עדיין ממתין למושיע שיתקן לי את הנגן...תודה
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אחי עזוב קריאטיב פשוט חברא ח**, הנגנים שלהם מתקלקלים בטירוף (החלפתי שני הארד דיסקים בזן שלי ) פתאום במעבר לויסטה הם החליטו שהמכשיר שלי לא יקבל עידכון כך שלכאורה הייתי צריך לקנות אחד חדש..... (בטח חושבים שאני אקנה מהם...) כי לא היו לו דרייברים בקיצור אולי איכות סאונד מצויינת אבל זה הכל. קניתי השבוע iAudio ומאז אני מחייך....
בהצלחה בכל מקרה
בהצלחה בכל מקרה