חיבור איכותי במקלט HOT
אני מנוי ל HOT טלויזיה בכבלים. ברשותי מקלט של סמסונג מהדגם שתומך ביציאות RF, RCA ו-SCART בלבד.
בהנחה שמכשיר הטלויזיה תומך בכניסות מכל הסוגים למעט SCART, נראה כי אין מנוס אלא להוציא כמה מאות שקלים ולקנות טרנסקודר מ-SCART ל-COMPONENT.
האם זאת האופציה היחידה או שאפשר לוותר על הרכיב הנוסף, שמסרבל את המערכת, ולדרוש מהוט להחליף למכשיר עם יציאה של SVIDEO או COMPONENT, במידה ואכן יש להם מכשיר כזה ?
בהנחה שמכשיר הטלויזיה תומך בכניסות מכל הסוגים למעט SCART, נראה כי אין מנוס אלא להוציא כמה מאות שקלים ולקנות טרנסקודר מ-SCART ל-COMPONENT.
האם זאת האופציה היחידה או שאפשר לוותר על הרכיב הנוסף, שמסרבל את המערכת, ולדרוש מהוט להחליף למכשיר עם יציאה של SVIDEO או COMPONENT, במידה ואכן יש להם מכשיר כזה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
לפי מה שהבנתי ישנה קפיצה רצינית במעבר מקומפוזיט ל SVIDEO ובמעבר מ SVIDEO לקומפוננט פחות מורגש.
האם ישנו מידע מסודר על הממירים של מתב ? במיוחד איזה סוג יציאות יש לכל ממיר.
אני חושב שבתור התחלה יתקבל בברכה ממיר עם יציאת SVIDEO וכמו כן כל יציאה שאינה SCART ויותר איכותית מקומפוזיט.
האם ישנו מידע מסודר על הממירים של מתב ? במיוחד איזה סוג יציאות יש לכל ממיר.
אני חושב שבתור התחלה יתקבל בברכה ממיר עם יציאת SVIDEO וכמו כן כל יציאה שאינה SCART ויותר איכותית מקומפוזיט.
תבקש את הממיר החדש (דוקסיס ADB 7200)
יש בו חיבור אופטי (סאונד)
יש לו חיבורי COMPOSITE רגילים לTV ולוידאו
וגם חיבור SCART אותו אפשר לקנפג דרך התפריט בממיר ל PAL או RGB
היום התקינו לי את הממיר הזה.
חיסרון אחד הוא שיציאת ה- RF שלו מאפשרת לצפות רק בערוצים האנלוגיים הרגילים ולא משדרת ערוץ שבוא תראה את הממיר ב-RF.
בהצלחה!
יש לו חיבורי COMPOSITE רגילים לTV ולוידאו
וגם חיבור SCART אותו אפשר לקנפג דרך התפריט בממיר ל PAL או RGB
היום התקינו לי את הממיר הזה.
חיסרון אחד הוא שיציאת ה- RF שלו מאפשרת לצפות רק בערוצים האנלוגיים הרגילים ולא משדרת ערוץ שבוא תראה את הממיר ב-RF.
בהצלחה!
תגובה...
קומפוזיט אני יודע שאינם איכותיים אך ציינתי מה קיים...
מבחינת הגדרות בתפריט הממיר רשום
"יציאת תמונה" - PAL או RGB
בנוסף יש אופציה של
פורמט תמונה 4:3 / 16:9
מסך רחב : ON / OFF
תבין תבד למה הם התכוונו..
בנוסף אני יכול לציין שמהתרשמות ראשונית הוא בהרבה הרבה הרבה יותר מהיר מהממירים הישנים סמסונג וכו...
מבחינת הגדרות בתפריט הממיר רשום
"יציאת תמונה" - PAL או RGB
בנוסף יש אופציה של
פורמט תמונה 4:3 / 16:9
מסך רחב : ON / OFF
תבין תבד למה הם התכוונו..
בנוסף אני יכול לציין שמהתרשמות ראשונית הוא בהרבה הרבה הרבה יותר מהיר מהממירים הישנים סמסונג וכו...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: