צפיד כתב:אתה לא יכול להגיש בקשה לויזה בעצמך,אתה צריך לפנות למשרד נסיעות שיעשה את זה עבורך
...
ממש לא.
אין שום בעיה לעשות את זה בצורה עצמאית.
צריך להיכנס לאתר של השגרירות, להרשם בתשלום, לקבל טפסים ולמלא אותם ולקבוע תור לראיון.
אני לא זוכר את כל הפרטים במדויק, אבל הנה קישור לאתר של השגרירות עם הסברים מלאים. http://usembassy-israel.org.il/consular ... Apply.aspx
...
אם זה יתעדכן בחצי שנה אחרונה אז יש מצב ,אני הוצאתי דרך החברה שאני עובד בה את הויזה ואפילו הם היו צריכים לעשות את זה דרך סוכנות נסיעות.
(ויזה עיסקית)
צפיד כתב:אתה לא יכול להגיש בקשה לויזה בעצמך,אתה צריך לפנות למשרד נסיעות שיעשה את זה עבורך
...
ממש לא.
צריך להיכנס לאתר של השגרירות, להרשם בתשלום, לקבל טפסים ולמלא אותם ולקבוע תור לראיון.
אני לא זוכר את כל הפרטים במדויק, אבל הנה קישור לאתר של השגרירות עם הסברים מלאים. http://usembassy-israel.org.il/consular ... Apply.aspx
...
אם זה יתעדכן בחצי שנה אחרונה אז יש מצב ,אני הוצאתי דרך החברה שאני עובד בה את הויזה ואפילו הם היו צריכים לעשות את זה דרך סוכנות נסיעות.
(ויזה עיסקית)
...
אשתי עובדת ב-10 שנים האחרונות בסוכנות נסיעות...
לחברה יותר קל "לזרוק" את העניין על מישהו שיטפל להם בזה, אבל זה לא יותר טוב בהכרח ובטח זו לא הדרך היחידה.
לפני כמה שנים, הייתה עדיפות לבקשות שהתקבלו דרך סוכנויות, אבל היום זה כבר לא כך.
...
ממש לא.
...
(ויזה עיסקית)
...
אשתי עובדת ב-10 שנים האחרונות בסוכנות נסיעות...
לחברה יותר קל "לזרוק" את העניין על מישהו שיטפל להם בזה, אבל זה לא יותר טוב בהכרח ובטח זו לא הדרך היחידה.
לפני כמה שנים, הייתה עדיפות לבקשות שהתקבלו דרך סוכנויות, אבל היום זה כבר לא כך.
מה שחלק סוכנויות נסיעות יודעות לעשות זה לקנות תורים. מסתבר שבחודשי השיא (לא עכשיו) מקבלים תור כמעט לחודשיים ממילוי הטופס. ישנן חברות שסוחרות בתורים האלה (עושה רושם שלאמריקנים איןם בעייה עם זה). כלומר אם תשלם משהו כמו 500 ש"ח אז תחכה שבועיים במקום חודשיים.
התקשרתי למרכז מידע, דורשים 27 דולר להוריד מהכרטיס האשראי רק כדי שאוכל לשאול כמה שאלות לפני שבכלל אקבע פגישה.
יש דיל כרגע של 799 דולר לניויורק שאני רוצה להזמין.
הדיל מ-17 לדצמבר.
אני חייב לדעת אם מישהו פה יכול להיות בטוח שכל הסיפור של הוצאת ויזה יקח עד ה-17 בדצמבר.
הכוונה היא שהאם בחודשים נובמבר דצמבר ניתן לזרז בדרך כלשהיא ללא עלות נוספת את תהליך קבלת הויזה? ואם כן איך? ועם בעלות נוספת - כיצד? למי לפנות?
compman112 כתב:התקשרתי למרכז מידע, דורשים 27 דולר להוריד מהכרטיס האשראי רק כדי שאוכל לשאול כמה שאלות לפני שבכלל אקבע פגישה.
יש דיל כרגע של 799 דולר לניויורק שאני רוצה להזמין.
הדיל מ-17 לדצמבר.
אני חייב לדעת אם מישהו פה יכול להיות בטוח שכל הסיפור של הוצאת ויזה יקח עד ה-17 בדצמבר.
הכוונה היא שהאם בחודשים נובמבר דצמבר ניתן לזרז בדרך כלשהיא ללא עלות נוספת את תהליך קבלת הויזה? ואם כן איך? ועם בעלות נוספת - כיצד? למי לפנות?
...
נשמע לחוץ מאוד,בהחלט תבדוק עם סוכנותהנסיעות לגבי זירוז תור לראיון.
compman112 כתב:לגבי הויזה שלי, שיש לי דרכון צרפתי.
איך אני מוציא את הויזה?
איך זה מתנהל?
...
אם יש לך דרכון צרפתי ביומטרי אתה לא צריך להוציא ויזה.
בנתב"ג בדוכן חברת התעופה אמורים לבדוק שיש לך ויזה בתוקף. אתה מציג להם את הדרכון הצרפתי וזהו.
במטוס, לפני הכניסה לארה"ב אתה ממלא את הטופס הירוק ולא את הטופס הלבן (זאת בנוסף לטופס הלבן של המכס).
מחזק את דברי TheAman שאין טעם לעשות את זה דרך סוכנות נסיעות אלא ישר דרך האינטרנט, ולשלם רק את ה100$ אגרה לאמריקאים (שעשו מזה ענף הכנסה, חוצפנים )
הגשתי דרך סוכנות (שעובדת עם מקום העבודה) כולל תשלום עבור "מעכר" ש"יכול לקדם תור". אח"כ מסיבות שונות ביטלתי את העיניין ועשיתי את זה שוב דרך האינטרנט. מצאתי תור לפני מה שהיה אמור להיות לי דרך ה"מעכר".