גלעד שליט!!!!!!!!!!!!!

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1174
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

כל ההפגנות, עם כל האמפתיה לנושא, זה בדיוק מה שהחוטפים רוצים וזה המתכון הבטוח לחטיפה הבאה.
...
החטיפות לצערנו הן חלק משגרת יומינו כאן , עם ההפגנות ובלעדיהן. ההפגנות מתקיימות בגלל חוסר האמון של העם במנהיגיו . אם היתה תחושה שיש על מי לסמוך (מוצדקת או לא) המאבק היה הרבה פחות קולני.
עם כל הכאב הנוראי, חייבים לשמור על פרופורציה. זה חייל אחד שנשלח בשם המדינה שלו. אלפים נהרגו ונפצעו, וסביר להניח שאם ינסו לחלץ אותו בכוח - זה יגרום להרבה מאוד הרוגים וסביר להניח שלהוציא אותו בחיים זה לא יעשה. גם חילוץ בעבור מאות מחבלים זה פיתרון בעייתי כי הנזק שהם יגרמו יכול להיות עצום.
...
מדינה שנמצאת תחת איומים כמו מדינת ישראל לא יכולה לבסס את שיקוליה רק על מתמטיקה לבדה. כדי שנוכל לשכנע את הצעירים למסור את חייהם למען מדינתם עלינו לפעול גם לחיזוק אתוסים צבאיים וחברתיים של ערבות הדדית.הצבא לא פעם שולח חיילים למשימות חילוץ מסכנות חיים שמסתיימות גם עם קורבנות של הכוח המחלץ. למה שאנחנו כחברה לא ניטול סיכונים דומים למען ילד ששלחנו כדי להלחם למען שלומינו?

לגבי מה שאפשר לעשות : 1.להשאיר את הנושא על סדר היום 2. בבחירות הקרובות להוסיף גם את הנושא הזה כחלק ממערכת השיקולים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

אני מסכים איתך שאין אמון במנהיגים, אבל עצוב לומר שלא משנה אם המשיח היה המנהיג - זה לא היה משנה דבר. תחשוב איזה גיבור ישראל היה זה שהיה מחזיר אותו, אבל ברור לחלוטין שכשהמחבל הראשון שישוחרר יפוצץ 30 ישראלים בבית קפה האידיליה תיגמר.

מסיבות פוליטיות פנימיות החמאס לא יחזיר את שליט גם אם כרגע יציעו 70,000 עצירים, כך שזה אקדמי לחלוטין.

מדינה חייבת להיות מספיק חסינה בשביל לדעת שיתכן שאזרחיה יהרגו, יפצעו או יחטפו.

אין מה לעשות נגד חוסר האונים הזה. היו לנו חטופים עוד בימי קום המדינה, היו לנו אסירים במדינות אויב שראו את ישראל כאוייב גדול בהרבה משהחמאס רואה בנו (ע"ע סוריה ומצריים לפני כמה עשורים). ההבדל הוא שכאן אין הגיון ואין שלטון.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

nadavck כתב:ל- danlior (ולכל השאר).

בהתמודדות הזאת פשוט מנסים כל מיני דרכים ופתרונות ובדרך מנסים שלא לפגוע בחפים מפשע.

.
...
כאן מתחילה הבעיה שלנו , אין דבר כזה חפים מפשע , בארה"ב מבינים את זה ומתנהגים כך , אנחנו רוצים להלחם בארגון טירור שנלחם אבל לשמור על ידיים נקיות , אין דבר כזה מלחמה בידיים נקיות לא נולדה המלחמה הזו וגם לא תהיה

וכן אתה יכול לקרוא לי בכול שם רע שתרצה , כולל גזעני , אבל כשבאים לרצוח אותי בגלל שאני יהודי , וקוראים לזה מלחמת שחרור , אבל רוצים שאני אתן להם דלק מיים ומזון כדי שיוכלו להלחם (למה הם לא מעבירים דלק ממצריים במנהרות ? למה המנהרות משמשות רק להעברת נשק ?), ואתה נותן להם , אז למה להם להחזיר
ראית מה עשו האמריקנים והאנגלים בפקיסטן כשהם הלכו על ארגון טירור ? למה אנחנו לא עושים את זה כאן ליד הביית ?
אתה יודע מה האמרקני הממוצע היה עושה אם זה היה ליד הביית שלו ? הם היו מוחקים אותם מעל המפה ושכול העולם יצרח עד לב השמיים .
אז אתם לא רוצים לשמוע את האמת זה בסדר , אבל אז אל תבואו בבכיות
ודבר אחרון , מתי שיפלו טילים על ת"א ויגיעו לצפון ת"א מה תעשו אז ? גם אז תשתקו ?
שדרות שתקו , אשקלון שתקו , עוד מעט אשדוד , וגם בה ישתקו כי זה עדיין דרום ולא מגיע לשמאלנים , רק מעניין לדעת מה יקרה כשזה יגיע אליהם
אז די נמאס מהצביעות הזו של פולטיקלי קורקט , כולם יודעים את האמת , וכולם יודעים עם מי יש לנו עסק , וכולם יודעים מה צריך לעשות , אבל אף אחד לא מוכן לומר את זה בפומבי , אז תמשיכו לבכות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

truejoker,

תודה שהזכרת לי מדוע דיונים על דת, מין ופוליטיקה אינם מותרים באתר.

נעול

חזור אל “ללא קשר”