בשעה טובה עברתי ל Yes - בשעה פחות טובה התחברתי ל WOW
טוב אז ככה
לפני שבועיים עברתי ל Yes, פשוט נמאס לי מ Hot עם שירות מעצבן איכות ירודה וגם למען האמת גם המחיר כבר לא אטרקטיבי.
אין ספק שרואים שיפור משמעותי באיכות (אפילו ערוץ 1).
השירות והמענה היה מהיר בכל פנייה שלי ל Yes בשבועיים האחרונים, ותאמינו לי ששיגעתי אותם.
עכשיו לעניין הפחות נעים בסיפור - התחברתי לאינטרנט של בזק או כך לפחות חשבתי שיהיה.
בבניין שלי יש מספר מנויים של WOW ללא בעיות וגם Yes לא ידעו על אילו בעיות.
לאחר שקיבלתי את המודם מבזק וניסיתי לחייג קיבלתי הודעת שגיאה.
התקשרתי לבזק, במוקד השירות טרחו לבדוק רגע ואז הודיעו לי שאין כרגע מקום פנוי במרכזייה.
טוב חשבתי לתומי שזה עניין של יום יומיים אבל בבזק הודיעו לי שזה משהו כמו חודש וחצי ואם לא נראה לי אני יכול להתנתק.
טוב אז אחרי שיחות שלי עם נציגי בזק ולאחר שגם נציגים בכירים מאוד ב Yes ניסו ללחוץ והתייאשו הגענו להסדר מוזר בו אני כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים עם זיכוי כספי מ Yes.
אני חייב לציין שהופתעתי לטובה מ Yes בטיפול בבעייה מקווה שאני לא יתאכזב בהמשך.
ד"א אתם לא מתארים מה זה בלי אינטרנט 10 ימים.
לפני שבועיים עברתי ל Yes, פשוט נמאס לי מ Hot עם שירות מעצבן איכות ירודה וגם למען האמת גם המחיר כבר לא אטרקטיבי.
אין ספק שרואים שיפור משמעותי באיכות (אפילו ערוץ 1).
השירות והמענה היה מהיר בכל פנייה שלי ל Yes בשבועיים האחרונים, ותאמינו לי ששיגעתי אותם.
עכשיו לעניין הפחות נעים בסיפור - התחברתי לאינטרנט של בזק או כך לפחות חשבתי שיהיה.
בבניין שלי יש מספר מנויים של WOW ללא בעיות וגם Yes לא ידעו על אילו בעיות.
לאחר שקיבלתי את המודם מבזק וניסיתי לחייג קיבלתי הודעת שגיאה.
התקשרתי לבזק, במוקד השירות טרחו לבדוק רגע ואז הודיעו לי שאין כרגע מקום פנוי במרכזייה.
טוב חשבתי לתומי שזה עניין של יום יומיים אבל בבזק הודיעו לי שזה משהו כמו חודש וחצי ואם לא נראה לי אני יכול להתנתק.
טוב אז אחרי שיחות שלי עם נציגי בזק ולאחר שגם נציגים בכירים מאוד ב Yes ניסו ללחוץ והתייאשו הגענו להסדר מוזר בו אני כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים עם זיכוי כספי מ Yes.
אני חייב לציין שהופתעתי לטובה מ Yes בטיפול בבעייה מקווה שאני לא יתאכזב בהמשך.
ד"א אתם לא מתארים מה זה בלי אינטרנט 10 ימים.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה רציני?
אתה אומר שיס משלמים ל-HOT עבור האינטרנט שלך (דרכך)?
פעם ראשונה שאני שומע!
האם ההסדר שלך עם יס כולל אינטרנט? מה הבעיה לבטל אותו? תתחבר ל-ADSL רגיל לא דרך יס.
פעם ראשונה שאני שומע!
האם ההסדר שלך עם יס כולל אינטרנט? מה הבעיה לבטל אותו? תתחבר ל-ADSL רגיל לא דרך יס.
Good advise $5, me shut up $10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כן ההסדר שלי עם יס כולל אינטרנט ולכן הם בעצם מחוייבים לספק את השירות.tamiral כתב:אתה רציני?
פעם ראשונה שאני שומע!
האם ההסדר שלך עם יס כולל אינטרנט? מה הבעיה לבטל אותו? תתחבר ל-ADSL רגיל לא דרך יס....
כיוון שלא רציתי לחזור להוט למרות שהם היו מוכנים לתת מכיר נמוך מאוד... כולל כל מה שאבקש.
ADSL זה בעצם תשתית של בזק, ולמרות שטכנאי בזק שהיה אצלנו טוען שהוא הוסיף מודול והגדיר אותו במרכזייה אמרו שזה יהיה עוד הרבה זמן.