תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
elor-bj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #496 

nirkarpik כתב:
MartinHSabag כתב:והיא לא רוצה כי היא לא יכולה. המידע מוצפן עם drm בגלל הנחיות האולפנים. היא לא יכולה לתת לך לגבות, כי זה לא יעזור לך ואין לה שום אינטרס שמידע כזה ייסתובב בסביבות לא מאובטחות.
...
אני לא בקיע בהנחיות האולפנים, אולם מנסיון שלי והסביבה הקרובה (משפחה וחברים) כ 60-70% החליפו ממיר, אני לדוגמא החלפתי פעמיים.
לא הבנתי מדוע לא ניתן לשלוף את הדיסק הקשיח ולהעביר אותו לממיר החדש, זה אומנם לא גיבוי, אבל יספק פתרון למרבית המשתמשים שנאלצים להחליף ממיר.
לדעתי זה גם לא פוגע בהצפנה או מאפשר הורדת חומר מהממיר.
אני מאמין שניתן למצוא פתרונות יצירתיים בעלות יחסית נמוכה - זה הכל עניין של רצון
...
מה קטע להוציא את הארדיסק מהממיר??? ואם הבעיה היא בהארדיסק עצמו?
מאיפה הם אמורים לדעת?
אולי הטכנאי שמגיע ייפתח אצלי מעבדה בבית ויישב לבדוק הכל?

מצחיק מה שאתה אומר....

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #497 

כל העניין רק כלכלי לא משתלם ליס לשקיע בנו הצרכנים אלא למחזר סרטים ולגבות עליהם שוב שוב, ולא עניין של זכיות יוצרים

era1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #498 

MartinHSabag כתב:שוב, הרצון קיים. גם בשיחות שעשינו עם ניציגים בכירים של יס, אפילו באירועים שגם חברי אתר נוספים היו והנקודה הועלתה, הנקודה הזו כואבת ליס. הם מבינים שהלקוח נפגע פה והחוויה שלו בעייתית. גם אם סטטיסטית, כמות התקלות נמוכה, זה ברור שלמי שזה קורה, לא מעניינת הסטטיסטיקה, בשבילו זה 100%, יחד עם זאת, פתיחת ממיר בבית הלקוח והחלפת כוננים קשיחים זה לא מעשי (נניח שזה לא עובד מאיזושהי סיבה, למשל הרד דיסק תקול), אין ממש דרך לעשות דיאגנוסטיקה מסודרת ואז מה? ייקחו למעבדה או שאז "מתייאשים" ונותנים לו ממיר חדש והלך לו החומר?
...
צודק.
זה באמת כואב לאבד את החומר המוקלט, אבל מנסיון, כשהבעיה בדיסק הקשיח, ממילא אי אפשר להעביר אותו לממיר חדש. אם לא רוצים לאבד חומר, מודל הצפיה צריך להיות דומה ל VOD. במצב הנוכחי הם לא יכולים, למרבה הצער, לספק פיתרון.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”