fuze vs clip

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2709
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

טוב עם כי לא ענו לי על השאלה הקודמת ,יש מצב גדול אני מוכר את ה express לחבר ,כבר דיברתי איתו ,עכשיו ההטבלות פה היא בין clip 8GB או fuze ,ראיתי שההבדל במחיר הוא רק 100 שקל ,+ ה fuze עובד 24 שעות לעומת 15 של קליפ ,ואני די מתלהב מהקטע של ה album art ,אבל הייתי רוצה לדעת העם ניתן בכלל להשוות את ה fuze ל clip מבחינה של איכות צליל ?
הוידאו לא משנה לי בכלל ,הוא יהיה רק לשימוש של מוזיקה ולא יותר מזה ..עולי סדרות ,פשוט ה fuze הוא 8GB אבל עם אפשרות של הרחבת זכרון ,דבר נוסף ,הרבה אמורים שהקליטה של הרדיו ב clip על הפנים ,בכל מקרה מה דעתכם ? מה הייתם עושים במקומי ?
אני לא מתכוון להשקיע יותר מידע ,בתחלה בכלל התקציב היה 300 גג, אבל היצרונות של fuze שווים עוד 100 שקל ,ומקיסמום תמיד יוכל להוסיף עוד זכרון בלי לפחד שהוא לא יעבוד :)

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #2 

:roll: 30 צפיות ועף תשובה ? נו חברה את המומכים ,בבקשה תגיבו (Y)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

bigy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

התשובה היא חד משמעית - CLIP - מכשיר מדהים מכל בחינה.
השתמשתי ב2GB לא מעט זמן, העדפתי אותו על כל נגן אחר. באותה תקופה הדגם של ה4GB היה יקר קצת, ובסופו של דבר החלטתי לקנות את הFUZE, בלי לבדוק לפני... הFUZE 8GB כביכול נתן את אותה איכות סאונד + מסך צבעוני שבתיאוריה היה יכול להיות מגניב. התוצאה- המכשיר נתקע באותו יום והוחזר לחנות עם חצי חיוך וזיכוי.
כעבור חצי שנה החלטתי לחזור לתחום האוזניות, הזמנתי Audio Technica מדהימות (ממליץ בחום על הדגם עם המשתיק אקטיבי) ונגן Clip שלהפתעתי יצא בגרסת 8GB. מאז אני מבסוט.
יותר מזה, יצא לי בזמן האחרון להוריד קבצי מוזיקה באיכות גבוהה FLAC ולהפתעתי הטובה גיליתי שהקליפ מנגן אותם ללא בעיה!

מקווה שעזרתי.
יובל

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #4 

מאז כבר שוחרר V2 של ה Fuze אז זה גם חומרה שונה , בחו"ל יש רק תגובות טובות עליו
טוב נראה ,כי שוב ההבדל במחיר לא משמעותי
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”