הונג קונג כלומר DX ?HazooM כתב:חברה, הנגן לא היה בשבילי, אלא בשביל אבא שלי (שלא רוצה להוציא שקל על נגן חדש). אם זה היה בשבילי
מן הסתם הייתי רוכש משהו נורמלי ולא נגן סיני, אני האחרון שאתם צריכים לומר לו את זה.
פתחתי את השרשור אך ורק בשביל אלו שאולי חושבים לעשות דבר דומה.
אהה, ואני מזכיר לכם שקיבלתי החזר כספי מלא, ככה שלא הפסדתי כלום. להיפך דווקא למדתי משהו....
מסקנות מרכישת נגן סיני זול
הלוואי הייתי בהונג קונג עכשיו
עקרונית- בכל חנות מוצרי חשמל שלקוח חוזר עם מוצר חשמלי פתוח ושהוא לא מרוצה ניתן להחזיר את הכסף ללקוח.
למה רוב החנויות לא מחזירים כסף ללקוחות. כי הבעיה: שהלקוח הישראלי ברובו הוא חוצפן וכולנו מכירים את הישראלי שעושה רעש כמו 3 אנשים בחנות כל פעם שלא מרוצה.
לדוגמא אמיתית: לפני לא הרבה זמן קנה בחור מסך 40'' hd ואחרי יום הוא חוזר כולו עצבני ורותח. וצועק לי בחנות את רימאתם אותי לא היה ל2 כבלים hdmi בקרטון.
למה כי כתוב שיש למסך 2 כניסות hdmi והוא מצפה לקבל כבלים מתנה.
מה לעשות לא לגלגל אותו החוצה דרך כל המדרגות?
עקרונית- בכל חנות מוצרי חשמל שלקוח חוזר עם מוצר חשמלי פתוח ושהוא לא מרוצה ניתן להחזיר את הכסף ללקוח.
למה רוב החנויות לא מחזירים כסף ללקוחות. כי הבעיה: שהלקוח הישראלי ברובו הוא חוצפן וכולנו מכירים את הישראלי שעושה רעש כמו 3 אנשים בחנות כל פעם שלא מרוצה.
לדוגמא אמיתית: לפני לא הרבה זמן קנה בחור מסך 40'' hd ואחרי יום הוא חוזר כולו עצבני ורותח. וצועק לי בחנות את רימאתם אותי לא היה ל2 כבלים hdmi בקרטון.
למה כי כתוב שיש למסך 2 כניסות hdmi והוא מצפה לקבל כבלים מתנה.
מה לעשות לא לגלגל אותו החוצה דרך כל המדרגות?
נערך לאחרונה על ידי אהוד ב 26/05/2009 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אז אני מבין שהמשפט שאמרת בעמוד קודם לא נכון.
אהוד כתב:קבל המלצה ממוכר: פעם הבאה תכנס לחנות נורמלית ותקנה מחנות אם לא תיהיה מרוצה כל כך הוא ייתן לך להחליך/ להחזיר ואתה תיהיה מרוצה....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מה טוב ומה לא ,ואגב חברת פוג'יקום זאת לא חברה בכלל חח ,סתם "מותג" מדבקה שמדביקים על LCD זולים ונגני *** תוצרת סין
קקה ג'נרי בקיצור
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
פוגיקום קשור לפוגי כמו שלאדה קשורה ללקסוסBALOO1111 כתב:פוגיקום היא חלק מחברה עולמית עם שם.
היא חלק מהמותג פוגי.
פוגיפילם עושה מצלמות וככה הלאה....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עף אחד לע דיבר על רכיבים שבהם משתמשים ,גם נגנני פיליפס הם לא ברמה טובה בכלל ,שלא לדבר על איכות סאונד ,אבל עדין זאת חברה אמיתית שמכירים , לגבי זכרון פלאש , כל חברה בוחרת במה שמתאים לה ולפי הדרישות שלה. ולזהות ג'רנרי ממש לי בעיה ,רק לרשום שם ודגם של נגן ב גוגל ,עם הרבה מעוד תוצעות מארץ הקודש ..זה ג'נרי 
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "