switch ופופקרן
למזלנו/צערנו האינטרנט הרשת הולכת ומשתלטת לנו על הבית והחיים.
לאחר שקדחתי בקיר והעברתי כבל איטרנט בשביל הפופקורן הצטרף אליו הLX70 שגם אליו עבר עוד כבל, ובימים הקרובים אני אתחבר ללוין פרטי שגם מצריך אינטרנט.
אז אני מתחיל להבין שאין לי ברירה ובמקום למלא את הסלון שלי בחורים וחוטים אולי הגיע הזמן להכניס סוויצבורד. השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בזרימה של הפופקורן והאם באמת יש הבדל בין המרכזיות השונות או שכולן פחות או יותר אותו דבר?
לאחר שקדחתי בקיר והעברתי כבל איטרנט בשביל הפופקורן הצטרף אליו הLX70 שגם אליו עבר עוד כבל, ובימים הקרובים אני אתחבר ללוין פרטי שגם מצריך אינטרנט.
אז אני מתחיל להבין שאין לי ברירה ובמקום למלא את הסלון שלי בחורים וחוטים אולי הגיע הזמן להכניס סוויצבורד. השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בזרימה של הפופקורן והאם באמת יש הבדל בין המרכזיות השונות או שכולן פחות או יותר אותו דבר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
סוויץ' 10/100 עם 4-5 יציאות עולה 40-50 שקל, בחנויות המחשבים הגדולות והזולות. לא צריך 1000 (1 ג'יגה) בשביל המכשירים שאתה מחבר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
ה-6500 כן תומך לא?
אני העדפתי לקנות ישר ג'יגה - וירוק - ועם 8 חיבורים.
מה שכן, רצוי לבדוק אם זה לא יגרום האטה ובעיות רשת. לאחרונה הבנתי שאם קונים סוויצ'ים פשוטים - אז ככל הנראה המהירות המגיעה אליהם מתחלקת בין כולם.
בד"כ בסלון זה פחות רלבנטי - כי בד"כ אתה משתמש רק באחד המכשירים - או הLX70 או הסטרימר או הממיר הלוויני וכד'.
מה שכן טוב ב1 GIGA - זה אם אתה שם גם בצמוד למחשב אחד כזה - וכמובן שהמחשב שלך גם תומך 1 GIGA (יש ADSL MODEM תומך?) ואז כל התעבורה מהשרת ועד המוצרים שניגשים אליו - תהיה ב1 GIGA.
אני מצאתי של D-LINK שאמור להיות ירוק ב-287 ש"ח.
אני העדפתי לקנות ישר ג'יגה - וירוק - ועם 8 חיבורים.
מה שכן, רצוי לבדוק אם זה לא יגרום האטה ובעיות רשת. לאחרונה הבנתי שאם קונים סוויצ'ים פשוטים - אז ככל הנראה המהירות המגיעה אליהם מתחלקת בין כולם.
בד"כ בסלון זה פחות רלבנטי - כי בד"כ אתה משתמש רק באחד המכשירים - או הLX70 או הסטרימר או הממיר הלוויני וכד'.
מה שכן טוב ב1 GIGA - זה אם אתה שם גם בצמוד למחשב אחד כזה - וכמובן שהמחשב שלך גם תומך 1 GIGA (יש ADSL MODEM תומך?) ואז כל התעבורה מהשרת ועד המוצרים שניגשים אליו - תהיה ב1 GIGA.
אני מצאתי של D-LINK שאמור להיות ירוק ב-287 ש"ח.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
כביכול אמור להיות חסכוני בחשמל... תהרוג אותי מה זה אומר - נראה לי שאת הפופקורן - לאור כל ההבהובים כשאתה לא משתמש בו, אפשר להגיד שהוא אדום