התנסות של Yes Max, שמקלים את הממיר לחודש, מישהו ניסה?
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2581
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום
מישהו ניסה?
אם כן מה החלטתם, להשאר איתו?
אם לא - למה?
דרך אגב איך זה הולך המבצע הזה?
תודה
מישהו ניסה?
אם כן מה החלטתם, להשאר איתו?
אם לא - למה?
דרך אגב איך זה הולך המבצע הזה?
תודה
תשובות
לא ניסיתי,וכניראה גם לא אנסה כי ה-HTPC עם התוכנה הנכונה יעשה עבודה יותר טובה מבחינתי,אבל כאשר יצאו במבצע התקשרתי ל-YES שיגידו לי מה הם "האותיות הקטנות",אם זה בחינם מה יש להפסיד.
אז כך,אתה מקבל אותו לחודשיים,אבל מראש תופסים לך מסגרת אשראי בסכום 1800 ש"ח(כאילו מחייבים אותך,אבל לא מתחילים להוריד את התשלומים),במשך החודשיים גם לא מחייבים אותך על שימוש EPG,ואם לא ניראה לך אחרי חודשיים אתה מחוייב ב-99 ש"ח על ביקור טכנאי,כי אין מצב שתחזיר לבד,ומבטלים את חיוב כרטיס האשראי,וכל זה כמובן ביוזמתך האישי,הרי הם לא יתקשרו אחרי חודשיים להזכיר לך שנגמרו החודשיים של התנסות
,ומתחילים לחייב אותך.
לכן כמו שאתה רואה,זה ועד מבצע "חינמי" תיפוסי של ימינו שבונה לא מעט על זיכרון הקצר של הלקוחות.
אז כך,אתה מקבל אותו לחודשיים,אבל מראש תופסים לך מסגרת אשראי בסכום 1800 ש"ח(כאילו מחייבים אותך,אבל לא מתחילים להוריד את התשלומים),במשך החודשיים גם לא מחייבים אותך על שימוש EPG,ואם לא ניראה לך אחרי חודשיים אתה מחוייב ב-99 ש"ח על ביקור טכנאי,כי אין מצב שתחזיר לבד,ומבטלים את חיוב כרטיס האשראי,וכל זה כמובן ביוזמתך האישי,הרי הם לא יתקשרו אחרי חודשיים להזכיר לך שנגמרו החודשיים של התנסות
לכן כמו שאתה רואה,זה ועד מבצע "חינמי" תיפוסי של ימינו שבונה לא מעט על זיכרון הקצר של הלקוחות.
ב-YES גם מגבילים בבחירת המסלול במקרה של התנסות. ביקשתי לקבל את הממיר להתנסות ואח"כ (במידע וארצה) להמשיך במסלול "השאלה תמורת פיקדון" (תמורת 3300 ₪). הם הסכימו ואף קבעו תאריך להגעת הטכנאי. בעת חתימת המסמכים שמתי לב שהאופציה הזו לא מוזכרת בחוזה – והתקשרתי לברר. פתאום ענו לי שאחרי ההתנסות אפשר רק לרכוש את הממיר ואמרו שהטלפנית טעתה.
זה היה תרגיל ממש מסריח – לכן שים לב על כול מילה מתחתיה אתה חותם בחוזה.
זה היה תרגיל ממש מסריח – לכן שים לב על כול מילה מתחתיה אתה חותם בחוזה.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
vitalyi אני לא יודע למה אמרו/עשו לך כזה דבר. אבל זה בדיוק מה שאני עשיתי-
לקחתי את המקס לחודשיים נסיון, קיבלתי את גירסת ה-80GB.
כשנגמרה לי התקופה ביקשתי שיחליפו לי ל-160GB בפקדון.
לא הייתה לי שום בעיה עם זה ולא חויבתי על עלות טכנאי או משהו דומה.
לקחתי את המקס לחודשיים נסיון, קיבלתי את גירסת ה-80GB.
כשנגמרה לי התקופה ביקשתי שיחליפו לי ל-160GB בפקדון.
לא הייתה לי שום בעיה עם זה ולא חויבתי על עלות טכנאי או משהו דומה.