אז מה .. ? בסוף כן תהיה צנזורה על האינטרנט ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
על זה נאמר "היה חכם, לא צודק", למרות שבמקרה הזה אני חושב שהם יצאו לא חכמים ובטח לא צודקים.sapir255 כתב:בפועל זה מהלך שעושה להם שם רע מאד...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
זה לא צנזורה כי הם לא חוסמים גישה לתוכן. זה מניעת שירות וזה גם מהלך לא חכם מצידם היות והרבה יותר קל היום להחליף ספק סלולר מאשר לחיות עם מגבלות שרירותיות שהוא בוחר להציב. בנוסף - זה גם בלתי אפשרי לאכיפה כי VOIP לא חייבים להפעיל על רשת הסלולר - הרבה יותר נפוץ להפעיל על רשת ה WiFi כך שעדיף לספקי הסלולר ללמוד כיצד לחיות בעולם של VOIP ולמנף את היתרונות שלהם ולא לבזבז זמן על מהלכים שרק יעצבנו את הלקוחות שלהם.
במאה ה 19 הם בטח היו מצטרפים להמון הזועם שהיה שורף את המכונות במפעלים מפחד שזה יגרום לאובדן הפרנסה של הפועלים הפשוטים. היום אנחנו כולנו יודעים איזו הצלחה הייה למהלכים האלו בדיוק
במאה ה 19 הם בטח היו מצטרפים להמון הזועם שהיה שורף את המכונות במפעלים מפחד שזה יגרום לאובדן הפרנסה של הפועלים הפשוטים. היום אנחנו כולנו יודעים איזו הצלחה הייה למהלכים האלו בדיוק
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מבחינה חוקית, כל עוד אין חוק למניעה של זה, הם עושים הכל נכון.
זה רע מאוד, ואני מאוד מקווה שזה יגרום לכנסת להרים את הכפפה ולחקוק חוק שמונע חסימת, האפלה, הפליה, הקפאה, חסימת פורטים, טריקים של QOS, הסתרת פקטים, שליחת פקטים פיקטיביים (לגרום לחסימת משתמשים באינטרנט בשירותים מסויימים) וכו'.
כלומר, שלא יקראו לזה אינטרנט אם הם עושים את הדברים הללו אלא "אינטרנט מוגבל".
זה הטעיה מכוונת של הלקוחות לקרוא לזה אינטרנט כשאתה חוסם שירותים מסויימים.
זה רע מאוד, ואני מאוד מקווה שזה יגרום לכנסת להרים את הכפפה ולחקוק חוק שמונע חסימת, האפלה, הפליה, הקפאה, חסימת פורטים, טריקים של QOS, הסתרת פקטים, שליחת פקטים פיקטיביים (לגרום לחסימת משתמשים באינטרנט בשירותים מסויימים) וכו'.
כלומר, שלא יקראו לזה אינטרנט אם הם עושים את הדברים הללו אלא "אינטרנט מוגבל".
זה הטעיה מכוונת של הלקוחות לקרוא לזה אינטרנט כשאתה חוסם שירותים מסויימים.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2748
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
גם לדעתי זו הטעיה של הלקוח. העניין הוא שהמחוקק בדרך כלל מגיב ויוצר חוקים חדשים מסוג זה רק כמענה לתביעות. עד שיוגשו תביעות ועד שהן יתברר בבית משפט בערכאות גבוהות יעבור עוד זמן רב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא