עזרה - מאז המעבר מאלחוטי לחוטי התחילו הבעיות
לפני כחודש רישתתי את הבית בכבלים וכיביתי את הרשת האלחוטית .
בארון התקשורת שמתי ROUTER וחיברתי את הHTPC לראוטר בארון תקשורת , חיברתי גם את המודם ראוטר לראוטר,מחשב עבודה מחובר ישיר למודם ראוטר ,
מאז יש איטיות וניתוקים בלתי נסבלים בין המחשב בחדר לHTPC בסלון.
כאשר אני מבצע פינג ממושך(-t) בין המחשבים כל מספר פינגים יש REQUEST TIME OUT
ניסיתי להעביר כבל ישיר בין "המודם ראוטר" לHTPC והכל עובד בסדר , העברתי את הראוטר מהארון תקשורת וחיברתי אותו עם "המודם ראוטר" ועם הHTPC בכבלים אחרי והכל עובד בסדר , רק כאשר אני מחבר את אחד הכבלים או 2 שעוברים בקיר אני מקבל REQUEST TIME OUT .
איך אני יכול לבדוק את הכבלים ואו מה עשיתי לא נכון
תודה
בארון התקשורת שמתי ROUTER וחיברתי את הHTPC לראוטר בארון תקשורת , חיברתי גם את המודם ראוטר לראוטר,מחשב עבודה מחובר ישיר למודם ראוטר ,
מאז יש איטיות וניתוקים בלתי נסבלים בין המחשב בחדר לHTPC בסלון.
כאשר אני מבצע פינג ממושך(-t) בין המחשבים כל מספר פינגים יש REQUEST TIME OUT
ניסיתי להעביר כבל ישיר בין "המודם ראוטר" לHTPC והכל עובד בסדר , העברתי את הראוטר מהארון תקשורת וחיברתי אותו עם "המודם ראוטר" ועם הHTPC בכבלים אחרי והכל עובד בסדר , רק כאשר אני מחבר את אחד הכבלים או 2 שעוברים בקיר אני מקבל REQUEST TIME OUT .
איך אני יכול לבדוק את הכבלים ואו מה עשיתי לא נכון
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
העברתי את השרשור שלך לפורום רשתות ואינטרנט.
למה חיברת 2 ראוטרים? זה קצת מסבך את העניינים, ועלול ליצור התנגשויות ו-2 רשתות NAT נפרדות, די מיותר. עדיף לדעתי שאחד מהם יהיה סוויצ' בלבד. סוויצ' 100 מגה-ביט עולה כיום 40-50 ש"ח ב-KSP/אייבורי.
למה חיברת 2 ראוטרים? זה קצת מסבך את העניינים, ועלול ליצור התנגשויות ו-2 רשתות NAT נפרדות, די מיותר. עדיף לדעתי שאחד מהם יהיה סוויצ' בלבד. סוויצ' 100 מגה-ביט עולה כיום 40-50 ש"ח ב-KSP/אייבורי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דיי ענית לעצמך... ככל הנראה הכבלים בקיר פגומים... או חיבור לא נכון של הקצוות
או שמופעל עליהם לחץ וגם גורמים למעין קצר. את שאר הציוד בדקת והוא עובד תקין.
בכל מקרה, לדעתי חבר את הכל ל SWITCH ואת המודם נתב ל SWITCH שכל המיתוג
יבוצע ע"י ה SWITCH, אלא אם כן חסרים לך חיבורים פנויים.
יבוצע ע"י ה SWITCH, אלא אם כן חסרים לך חיבורים פנויים.
טעות שלי 1 router modem , והשני hub פשוט על מנת לפצל בארון תקשורת לשאר החדרים (המודם יושב בחדר צמוד לrouter modem )pixies כתב:העברתי את השרשור שלך לפורום רשתות ואינטרנט.
למה חיברת 2 ראוטרים? זה קצת מסבך את העניינים, ועלול ליצור התנגשויות ו-2 רשתות NAT נפרדות, די מיותר. עדיף לדעתי שאחד מהם יהיה סוויצ' בלבד. סוויצ' 100 מגה-ביט עולה כיום 40-50 ש"ח ב-KSP/אייבורי....
איך אני בודק אם מדובר בקבל או הקצוות ? יש מיכשור מתאים ?sYn כתב:דיי ענית לעצמך... ככל הנראה הכבלים בקיר פגומים... או חיבור לא נכון של הקצוות
יבוצע ע"י ה SWITCH, אלא אם כן חסרים לך חיבורים פנויים....