מה פתאום, זה מטורף לא למחזר (למחזר=לתת עוד כסף לכנופיות פשיעה שחולשות על התחום הפרוץ הזה)MetalliJoe כתב:כן, אני זוכה לעמוד מול הסטנד ולזרוק אותם למחזור. אתה רוצה לקחת ממני את הזכות הזאת??...
ייצוגיות נגד מי עדן ונביעות: המים אינם מינרליים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
פוספסה, פוספסה. מזל שהיה גלגול עיניים בסוףHuber כתב:בוא נראה, הרכבה חד פעמית של מערכת מסננים מול סחיבת בקבוקים אינסופית מהסופר... כן, הרבה יותר נוח (אני מקווה שהציניות לא פוספסה)MetalliJoe כתב:צודק. רק שלי יותר נוח לקנות בקבוקים.......
עדיין יותר נוח לי בבקבוק מאשר ככה. רוצה שאני אוכיח במבחן עיוור?
Silence speaks louder than words
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
הבקבוקים האלה מזהמים את הסביבה בטירוף, כל השינוע, משאיות, מפעלים, דלק, בשביל לשתות מים...
רק על זה צריך להפסיק את המנהג הזה.
שמים פילטר וגמרנו.
רק על זה צריך להפסיק את המנהג הזה.
שמים פילטר וגמרנו.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
אני מסביר שוב ...במבחן טעימה פשוט ! המים בברז מגעילים ... נביעות טעים ...נקודה.mulder כתב:אותי פשוט מצחיק שכל הזמן הזה שהחברות מוכרות ומוכרות לצרכנים פראיירים המים האלה לא ממש טובים יותר ממים רגילים בבירזיה בגן ציבורי ויש אנשים שמוכנים לשלם יותר כשיש להם אותה איכות בברז בבית. go figure.uris כתב:מ זה משנה מינרליים או לא מינרליים .
המים אצלנו בברז (בניין חדש בנהריה) פשוט מגעילים!
כל עוד אני מקבל מים טעימים שעברו ניקוי סינון וכו' וכ'אז לא אכפת לי.......
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
uris - איך הולך השיר? "זה בראש שלך וזה רק נדמה לך..."
הכל אוטוסוג'סטיה/שיכנוע עצמי. אני מוכן לערוך מבחן טעימה מבוקר אצלי של מים עם מסנן איכותי מול מים קנויים.
הכל אוטוסוג'סטיה/שיכנוע עצמי. אני מוכן לערוך מבחן טעימה מבוקר אצלי של מים עם מסנן איכותי מול מים קנויים.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
לא השוותי מול מיי ברז עם מסנן.Huber כתב:uris - איך הולך השיר? "זה בראש שלך וזה רק נדמה לך..."
הכל אוטוסוג'סטיה/שיכנוע עצמי. אני מוכן לערוך מבחן טעימה מבוקר אצלי של מים עם מסנן איכותי מול מים קנויים....
דברתי על מיי ברז (אצלי) מול נביעות
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
מה נסגר איתכם?
מים מינרליים הרבה יותר טעימים וחסרי טעמי לוואי.
אני מסוגל גם להבחין בטעם שונה בין מים של עין גדי לנביעות/מי עדן (לא מסוגל להבחין בין שני אחרונים) .
לרוב אנו שותים מבריטה, אבל ההבדל בין מים מינרלים למים מסוננים מהברז הוא הבדל שכל אדם מסוגל להבחין בו אם הוא קצת ישים לב לטעם של מה שהוא שותה .
נכון שמדובר בבזבוז אנרגטי של שינוע של מים, אבל בין זה ולהגיד לעולם לא אשתה מים מינרלים המרחק עצום.
מים מינרליים הרבה יותר טעימים וחסרי טעמי לוואי.
אני מסוגל גם להבחין בטעם שונה בין מים של עין גדי לנביעות/מי עדן (לא מסוגל להבחין בין שני אחרונים) .
לרוב אנו שותים מבריטה, אבל ההבדל בין מים מינרלים למים מסוננים מהברז הוא הבדל שכל אדם מסוגל להבחין בו אם הוא קצת ישים לב לטעם של מה שהוא שותה .
נכון שמדובר בבזבוז אנרגטי של שינוע של מים, אבל בין זה ולהגיד לעולם לא אשתה מים מינרלים המרחק עצום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מומלץ לקרוא את השרשור וגם לצפות בוידאו אשר מופיע בו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 654#686654
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 654#686654
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2055
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
בקבוקי ליטר וחצי נזרקים למחזור חינם ולא תורמים שקל לארגוני הפשיעה.mulder כתב:מה פתאום, זה מטורף לא למחזר (למחזר=לתת עוד כסף לכנופיות פשיעה שחולשות על התחום הפרוץ הזה)MetalliJoe כתב:כן, אני זוכה לעמוד מול הסטנד ולזרוק אותם למחזור. אתה רוצה לקחת ממני את הזכות הזאת??......
למיטב הבנתי, גם בקבוקים שמוחזרים לרשתות השווק הגדולות לא מערבים אף גורם אחר.
התחום היחיד שבו ארגוני הפשיעה מעורבים הוא איסוף בקבוקים שנזרקים ע"י חסרי בית ודומיהם או ממקומות קטנים כמו בתי קפה.