זקוק לעזרה - שליפת מידע מאייפוד...
שלום לכולם,
יש לי אייפוד דור 5 שעליו נמצאים כל השירים שהיו לי עד השנה האחרונה על המחשב.
קרה מקרה ונכנס לי וירוס למחשב - דבר שאילץ אותי לפרמט אותו.
הגיבוי שלי לכל השירים הוא רק עד לפני כשנתיים, מה שאומר שיש שנה שלמה של שירים שהיו קיימים לי על המחשב וכרגע הגיבוי היחיד הוא האייפוד שלי.
האם יש דרך לשלוף את השירים הללו החוצה מהאייפוד? (אני יודע שיש בעיה של הגנות אבל האם ניתן למצוא לי לבעיה פתרון?)
תודה רבה מראש,
אור
יש לי אייפוד דור 5 שעליו נמצאים כל השירים שהיו לי עד השנה האחרונה על המחשב.
קרה מקרה ונכנס לי וירוס למחשב - דבר שאילץ אותי לפרמט אותו.
הגיבוי שלי לכל השירים הוא רק עד לפני כשנתיים, מה שאומר שיש שנה שלמה של שירים שהיו קיימים לי על המחשב וכרגע הגיבוי היחיד הוא האייפוד שלי.
האם יש דרך לשלוף את השירים הללו החוצה מהאייפוד? (אני יודע שיש בעיה של הגנות אבל האם ניתן למצוא לי לבעיה פתרון?)
תודה רבה מראש,
אור
חושב שאפשר
אני יודע לפחות מהאייפוד ננו שלי שניתן להיכנס למכשיר דרך הכונן שמתווסף בזמן החיבור למחשב.
תכנס פנימה אתה אמור לראות שמה אוסף של תיקיות בשמות מוזרים..
הוא מסדר את השירים בתיקיות לפי סדר מוזר (לא התעמקתי להבין איך...)
מה שכן השמות של הקבצים שם הם שמות שהוא נותן ככה שאת שמות השירים איבדת..
בהצלחה
גיא
תכנס פנימה אתה אמור לראות שמה אוסף של תיקיות בשמות מוזרים..
הוא מסדר את השירים בתיקיות לפי סדר מוזר (לא התעמקתי להבין איך...)
מה שכן השמות של הקבצים שם הם שמות שהוא נותן ככה שאת שמות השירים איבדת..
בהצלחה
גיא
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
יסלח לי הכותב שמעלי - אבל יש דרך פשוטה יותר.
פותח השרשור - תוריד למחשב שלך את תוכנת yamipod (ואם משום מה היא עושה בעיות, יש גם את pod player).
שתי התוכנות האלו מאפשרות לסנכרן חזרה למחשב את כל השירים, כולל תגיות והכל.
הן לא מסנכרנות סטטיסטיקות, רשימות השמעה וכיו"ב.
תוכנה אחרת, שאינה חינמית (בשונה משתי הראשונות) נקראת iGadget (לשעבר Ipod Plus) עושה את אותו הדבר, כולל רשימות השמעה, סטטיסטיקות וכו'.
שים לב לבצע את הפעולה לפני התקנת itunes, למנוע מקרה של סנכרון מול ספריה ריקה / לא מעודכנת.
פותח השרשור - תוריד למחשב שלך את תוכנת yamipod (ואם משום מה היא עושה בעיות, יש גם את pod player).
שתי התוכנות האלו מאפשרות לסנכרן חזרה למחשב את כל השירים, כולל תגיות והכל.
הן לא מסנכרנות סטטיסטיקות, רשימות השמעה וכיו"ב.
תוכנה אחרת, שאינה חינמית (בשונה משתי הראשונות) נקראת iGadget (לשעבר Ipod Plus) עושה את אותו הדבר, כולל רשימות השמעה, סטטיסטיקות וכו'.
שים לב לבצע את הפעולה לפני התקנת itunes, למנוע מקרה של סנכרון מול ספריה ריקה / לא מעודכנת.