איפה כדאי לקנות אייפוד ננו דור 5
קנה בארץ, או ב-IDIGITAL או בחנויות אחרות שמשווקות או ישווקו אותו.
לא צריך שום ארה"ב ושטויות, סה"כ אתה משלם בסביבות 200 ש"ח בערך יותר בארץ, מקבל אחריות מלאה ומקבל נגן תקין לידיים שלך.
אם תרכוש דרך IDIGITAL ותחזיר נגן ישן פעיל שהוא מעל ג'יגה אחד, תקבל עליו 25 אחוז מהמחיר של הנגן החדש.
אני אישית חושב וממליץ שכדאי לקנות בארץ.
בחו"ל 16 ג'יגה עולה 179 דולר, שזה בערך 685 ש"ח בעיגול, בארץ ב-IDIGITAL רוצים עליו בסביבות ה-950 ש"ח(באתר עדיין המחיר לא מעודכן, הייתי בחנות עצמה).
אם תחזיר נגן ישן, תקבל אותו בפחות 25 אחוז הנחה, וייצא לך 712.5.
החלטה שלך
לא צריך שום ארה"ב ושטויות, סה"כ אתה משלם בסביבות 200 ש"ח בערך יותר בארץ, מקבל אחריות מלאה ומקבל נגן תקין לידיים שלך.
אם תרכוש דרך IDIGITAL ותחזיר נגן ישן פעיל שהוא מעל ג'יגה אחד, תקבל עליו 25 אחוז מהמחיר של הנגן החדש.
אני אישית חושב וממליץ שכדאי לקנות בארץ.
בחו"ל 16 ג'יגה עולה 179 דולר, שזה בערך 685 ש"ח בעיגול, בארץ ב-IDIGITAL רוצים עליו בסביבות ה-950 ש"ח(באתר עדיין המחיר לא מעודכן, הייתי בחנות עצמה).
אם תחזיר נגן ישן, תקבל אותו בפחות 25 אחוז הנחה, וייצא לך 712.5.
החלטה שלך
למיטב הבנתי, זה כל נגן שהוא שיש לך שהוא מעל ג'יגה בנפח שלו, וכמו כן, אמור להיות במצב תקין ופעיל.kalda01 כתב:מה הכוונה להחזיר נגן ישן?? כל נגן?...
(לא שאלתי, אבל שוב, לפי מה שאני מבין, אלה נגנים שנתרמים לילדים נזקקים בסופו של דבר, כי אני לא חושב על משהו אחר שיכול להיות..)
תברר בטלפון של שרות לקוחות IDIGITAL שאמור להופיע באתר שלהם.
חחחח...אפילו אני לא הייתי מחזיר 40 ג'יגה בשביל 25 אחוז הנחה!kalda01 כתב:זה נשמע מעניין....אני אבדוק....יש לי נגן קריאטיב עם 40 ג'יגה....
גם על 8 חבל לי..חחח...
אבל תבדוק גם אתה, ותחזור עם תוצאות מסקרנות וטובות