בזק בינ"ל כספק אינטרנט בתשתית NGN - מומלץ ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
השבוע סוף סוף חיברו את השכונה שלי לרשת ה-NGN של בזק, והגיע הזמן לשדרג מהירות.
בכל אופן, דיברתי עם בזק בינ"ל וקיבלתי מחיר הגיוני לדעתי למנוי תשתית + ספק ב-10\15 מגה.
הבעיה - לפני כמה חודשים התחילו ב-014 בעיות עם כל הנושא של הורדה מה-USENET, דבר שבעקבותיו, עוד בהיותי מחויב ל-014, רכשתי מנוי ללא התחייבות באורנג', כאשר המנוי ב-014 עדיין קיים.
בשבועיים האחרונים אני גולש על היוזר ב-014 ומוריד מה-USENET במהירות המקסימאלית, כמו "בימים הטובים" מה שגורם לי אולי כן לקחת את החברה כאופציה שבאה בחשבון.
האם למישהוא עדיין יש בעיות מהירות ב-USENET עם 014 ב-ADSL בכלל וב-NGN בפרט ?
מה לגבי טורנטים ? מדי פעם אני חוטא ומשתמש בשיטה המעצבנת הזו, כך שאני לא רוצה שהאופציה הזו תהיה סגורה עבורי (ולהוריד במהירות של 14kbps זה כן נקרא סגור).
תודה מראש.
בכל אופן, דיברתי עם בזק בינ"ל וקיבלתי מחיר הגיוני לדעתי למנוי תשתית + ספק ב-10\15 מגה.
הבעיה - לפני כמה חודשים התחילו ב-014 בעיות עם כל הנושא של הורדה מה-USENET, דבר שבעקבותיו, עוד בהיותי מחויב ל-014, רכשתי מנוי ללא התחייבות באורנג', כאשר המנוי ב-014 עדיין קיים.
בשבועיים האחרונים אני גולש על היוזר ב-014 ומוריד מה-USENET במהירות המקסימאלית, כמו "בימים הטובים" מה שגורם לי אולי כן לקחת את החברה כאופציה שבאה בחשבון.
האם למישהוא עדיין יש בעיות מהירות ב-USENET עם 014 ב-ADSL בכלל וב-NGN בפרט ?
מה לגבי טורנטים ? מדי פעם אני חוטא ומשתמש בשיטה המעצבנת הזו, כך שאני לא רוצה שהאופציה הזו תהיה סגורה עבורי (ולהוריד במהירות של 14kbps זה כן נקרא סגור).
תודה מראש.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
MarioMan,
אני עם קווי זהב, אחרי תקופה ארוכה מאוד של האטות בניוז, פתאום המהירות השתפרה פלאים, עדיין אני לא ממליץ עליהם.
דווקא ממה ששמעתי בזק בינלאומי לא חוסמים.
מה עם אורנג', לא היית מרוצה מהם?
אני עם קווי זהב, אחרי תקופה ארוכה מאוד של האטות בניוז, פתאום המהירות השתפרה פלאים, עדיין אני לא ממליץ עליהם.
דווקא ממה ששמעתי בזק בינלאומי לא חוסמים.
מה עם אורנג', לא היית מרוצה מהם?
שחר
זה מה שאני מקבל באופן עקבי בקווי זהב(1.7) . האמת היא שאני לא ממש מבין את עצמי , ואת הנטיה שלי IF IT AIN'T BROKEN DON"T REPLACE ITMarioMan כתב:בהתחלה הכל היה פגז איתם אבל לאחרונה (חודש בערך) העסק דיי מזיף - 1.7 עד 2.1 מגה ביט לשניה, בחבילה של 2.5....
אבל לכול האחרים אני ממש לא ממליץ להכנס לקווי זהב
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
אם כבר הנושא הוחזר לדיון - בסוף התחברתי אליהם ב-10MB ואני מקבל את מלוא המהירות ב-USENET וגם ב-BT.
לגבי החזרים - לא התנסתי איתם בשיקים, אבל זיכוי קיבלתי מהם דיי מהר, וגם מבזק קיבלתי החזר של יותר מ-2000 ש"ח בשיק בלי יותר מדי היסוסים ועיכובים.
אני מניח שזה עניין של גישה.
לגבי החזרים - לא התנסתי איתם בשיקים, אבל זיכוי קיבלתי מהם דיי מהר, וגם מבזק קיבלתי החזר של יותר מ-2000 ש"ח בשיק בלי יותר מדי היסוסים ועיכובים.
אני מניח שזה עניין של גישה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.