בעיה קשה אחרי מעבר ספקית אינטרנט
עברתי היום מ3 מגה של 012 ל5 מגה של בזק בינ"ל.
האינטרנט בקושי עובד.
הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים...
לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור.
לעומת זאת, יש אתרים (כמו זה לדוגמה) שעובדים נהדר, מהר מאוד, יותר מקודם אפילו.
מה שמשגע אותי בבעיה הזאת זה חוסר העקביות. בהתחלה גוגל לא עבד, ואז הוא עבד נהדר לכמה דקות, ועכשיו הוא שוב לא עובד.
במחשבים האחרים ברשת האינטרנט עובד, גם בחוטי וגם באלחוטי.
רק במחשב שלי זה לא עובד.
אני היחיד שמשתמש בMAC בבית, אבל מה הקשר בין ספקית אינטרנט לסוג מערכת ההפעלה?!
האינטרנט בקושי עובד.
הביטורנט מוריד בסדר, וכשאני עושה בדיקה באתר של 014 זה מוריד בקצב שזה אמור להוריד, אבל לגוגל לדוגמה אני לא יכול להיכנס בכלל, לפייסבוק לוקח איזה 30 שניות להיטען וגם אז לא כל התמונות עולות, ועוד מלא אתרים בכלל לא עולים...
לדוגמה לTL לוקח איזה 5 שניות לעלות ואז זה העלה רק חצי דף, כלומר יש לי להכניס שם משתמש וסיסמה אבל זה עוד לא טען את החלק של הכפתור אישור.
לעומת זאת, יש אתרים (כמו זה לדוגמה) שעובדים נהדר, מהר מאוד, יותר מקודם אפילו.
מה שמשגע אותי בבעיה הזאת זה חוסר העקביות. בהתחלה גוגל לא עבד, ואז הוא עבד נהדר לכמה דקות, ועכשיו הוא שוב לא עובד.
במחשבים האחרים ברשת האינטרנט עובד, גם בחוטי וגם באלחוטי.
רק במחשב שלי זה לא עובד.
אני היחיד שמשתמש בMAC בבית, אבל מה הקשר בין ספקית אינטרנט לסוג מערכת ההפעלה?!
גם אני הייתי מחובר אליהם ממש עד לפני כמה ימים וראיתי את התופעה הזו מידי פעם, לרוב בערב בשעות העומס. בבוקר למשל לא היו בעיות כאלה כמעט כלל. לדעתי משהוא לא טוב עובר עליהם, היו גם כמה ניתוקים שנמשכו שעות לאחרונה והתפקוד שלהם גבולי ולדעתי הם כרגע מקבלים לקוחות מעבר לקיבולת שלהם כנראה שהם בתהליך להרחבת הרוחב פס כי הם לא יוכלו למשוך את המצב הזה עוד הרבה זמן.