האוזניות החדשות/ישנות שלי :) תמיד היה לי קטע על גרמניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2276
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 250 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אהלן אביעד,

לדעתי הקרוס לא משפיע על איכות הבאס, וזאת על פי דבריהם של אנשים שעברו אצלם כמה גרסאות. פניתי בפרטי לכמה וכמה אנשים שהיו להם האוזניות (כך מצאתי בשבוע 5 זוגות למכירה מעבר לשניים שמצאתי באיביי) והם אומרים שאין שום בעיה עם הבאס של הגרסא שלי, וההבדל היחיד הוא בעוצמה. אני לא אוהב באס חזק, ומה שהפריע לי זו לא העוצמה, העוצמה מספקת אותי. מה שהפריע לי הוא הבאס שלעומת ה-A900 היה חסר בנפח שלו. כמובן שדבר זה כנראה שיפתר עם מגבר נורמאלי, אבל עד אז, זו הדעה שלי מהניסיון שהיה לי איתן עד כה.

בנוגע לפאדים, אתה יכול להיות בטוח שלמרות שהאוזניות בנות 20,הן במצב מעולה. הפאדים כמו חדשים ללא כל שריטה, והם רכים בצורה יוצאת דופן. אם הם היו איי פעם רכים יותר, זוהי בעיה רצינית. הפאדים האילו גם ככה לא מספיק קשים לדעתי. כמו כן, החומר שממנו הם עשויים מתחמם ולא נותן לעור לנשום, אני לא חושב שיש סיבה שזה ישתנה עם הזמן.

בנוגע לנוחות, יצא לי לשים המון אוזניות עכשוויות מבית בייר, גראדו, סנהיזר, ועוד (גם AKG אבל לא את ה-701). לכל החברות ללא יוצא מן הכלל יש מה ללמוד מטכניקה. האוזניות שלהם הן פשוט הנוחות ביותר שנתקלתי בהן. הן יושבות על הראש כראוי, אבל לא לוחצות. גם הפאדים שלהם שעשויים עור לא מגרדים ומתחממים בהשוואה לפאדים של חברות אחרות. זאת, בין היתר, הודות לעובדה שהם לא לגמרי חלקים, והפאדים נותנים לעור לנשום.

ממה שהבנת מאחרים, ההבדלים קיימים במשהו אחר חוץ מהבאס? מבחינתי הגרסא עם הבאס החלש יותר היא מתאימה יותר משתי סיבות. הראשונה, אני מחפש אוזניות עם באס לא חזק פשוט כי זה הטעם שלי במוזיקה. שנית, אני רוצה את ה-340 בתור אוזניות לקלאסית בעיקר, ולשאר ז'אנרים יחסית רגועים. בכל פעם שהקשבתי לז'אנרים אילו עם באס חזק יחסית לא הייתי מרוצה מהתוצאה. עד כה ה-340 מרשימות אותי מאוד בכל האלבומים שבדקתי שכוללים הרכבים גדולים, סימפוניות וכו'.

ודבר אחרון, הגרסא שלי (בתמונה שראית מעלה) נחשבת לגרסא עם הדרייברים הלבנים או לא? כפי שהסברתי הם נראים לבנים לגמרי רק בגלל הפלאש ובמציאות הם קצת בצבע קרם. העניין הוא שמעולם לא ראיתי גרסא אחרת (לא את הבפנים שלה) שלא בתמונות, לכן איני יודע איזו מה-3 גרסאות יש לי. אודה לך אם תוכל להבהיר לי את הנושא.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2276
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 250 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

קצת אור על פרשת הגרסאות השונות. ני כרגע בהתכתבות עם ג'ייסון (אותו אחד שהפך את אחד הזוגות שלו לוודיס והחליף כבל ועוד). בקיצור, אני מצטט חלק מההודעה האחרונה שהוא שלח לי בנוגע להבדלים בין הגרסאות:
That version does have weaker bass, but much more resolution and extension on the highs. Both of my pairs have been that version and I much prefer it over the other.
...
ממה שהוא אומר, הבאס חלש יותר (ייתרון מבחינתי) והגבוהים בעלי רזולוציה גבוהה יותר (ייתרון עצום מבחינתי) כך שנראה שהמחשבות שהיו לי בנוגע להחלפה לגרסא אחרת (מצאתי מישהו בגרמניה שיכול להשיג לי במחירים זולים. זה בלגאן לא קטן, אבל אפשרי וכנראה שבעוד מספר חודשים אנצל זאת ואביא עוד זוג למודים - הכל אם הוא יבוא לביקור בישראל כמובן :) ) לא מטרידות אותי יותר, ואני יכול להמשיך ולהינות מהאוזניות המעולות האלה! :D

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”