uTorrent תגביל את קצב ההורדה
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
איך שאנחנו מכירים את uTorrent, כברירת מחדל ה Checkbox יהיה מסומן ב On עבור uTP. אז פשוט מבטלים את הסימון...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מכירים את שיטת מניעת הפקקים בלוס אנג'לס?
יש רמזור לעלות על הכביש הראשי. לפי כמות העומס מכניסים מכוניות לכביש הראשי וכך מפזרים את הפקקים לאורך כל העיר ולא בעורק ראשי.
מכיוון שיש פחות עומס על הכביש הראשי, זה ממש יכול לגרום לשחרור מהיר מאוד של פקקים שאחרת נוצרים כי יש יותר מדי מכוניות בקטע מסויים של כביש.
אותו דבר כאן, המנגנון הזה יפעל בעיקר עבור מי שלא מבין (לא המתוחכמים) ויעזור בכך לווסת את הלחץ וימנע מצב שבו מי שצריך לווסת את המהירות זה ספקי התוכן.
חבל שלא עשו את זה כבר מזמן.
יש רמזור לעלות על הכביש הראשי. לפי כמות העומס מכניסים מכוניות לכביש הראשי וכך מפזרים את הפקקים לאורך כל העיר ולא בעורק ראשי.
מכיוון שיש פחות עומס על הכביש הראשי, זה ממש יכול לגרום לשחרור מהיר מאוד של פקקים שאחרת נוצרים כי יש יותר מדי מכוניות בקטע מסויים של כביש.
אותו דבר כאן, המנגנון הזה יפעל בעיקר עבור מי שלא מבין (לא המתוחכמים) ויעזור בכך לווסת את הלחץ וימנע מצב שבו מי שצריך לווסת את המהירות זה ספקי התוכן.
חבל שלא עשו את זה כבר מזמן.
אפשר לשאול איך הפעלת את האופציה?ashk כתב:אני משתמש בUTP שלהם (מגרסה 1.82 אם אני לא טועה) וזה עובד like a charm. זה שיפר מהירויות בטורנטים ולא תוקעה חיבור ליישומים אחרים.
אני גם רואה ערבה אנשים (peers) שUTP שלהם מופעל....
אני מעוניין לנסות אותה גם.