נטוויז'ן ממש עולים על העצבים!! דרושה עזרה דחוף.
התקשרתי כרגע לתמיכה טכנית ולשירות הלקוחות.
התגובה:
ידועה לנו על תקלה של שרתים בחו"ל, יסודר בעוד יומיים.
איזה מין תרוץ זה?
כבר כמעט שבוע שאני ככה עם מהירות כזאת על הפנים לא מתייצבת,
וזה מה שהיא אומרת.
דיברתי עם שירות הלקוחות, יש לי 280 ש"ח קנס ניתוק במידה ואני אתנתק,
בינתיים לא רציתי לעבור למחלקת שימור לקוחות.
אני מאוד מתלבט, אני לא יודע מה המצב בבזק בינלאומי.
התגובה:
ידועה לנו על תקלה של שרתים בחו"ל, יסודר בעוד יומיים.
איזה מין תרוץ זה?
כבר כמעט שבוע שאני ככה עם מהירות כזאת על הפנים לא מתייצבת,
וזה מה שהיא אומרת.
דיברתי עם שירות הלקוחות, יש לי 280 ש"ח קנס ניתוק במידה ואני אתנתק,
בינתיים לא רציתי לעבור למחלקת שימור לקוחות.
אני מאוד מתלבט, אני לא יודע מה המצב בבזק בינלאומי.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
יש לכם בעיה גם בגלישה לאתרים או רק בהורדות?
IMDB ו-GMAIL מגמגמים אצלי עם חיבור 12 מגה של נטויז'ן.
דווקא אתמול ירד לי טורנט בקצב מגה ומאד התרשמתי.
IMDB ו-GMAIL מגמגמים אצלי עם חיבור 12 מגה של נטויז'ן.
דווקא אתמול ירד לי טורנט בקצב מגה ומאד התרשמתי.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
עפר, בעקבות מה שאתה אומר, והיות ואוטוטו נגמרת תקופת ההתחייבות שלי, אני תוהה האם כדאי להשאר בנטויז'ן או לעבור ל-014 שלרוב יותר יקרים אולם בעבר נהנו ממוניטין טוב יותר. עושה רושם שסמייל למרות שמציעים דילים טובים אינו אופציה בגלל ביקורות רעות שקראתי עליהם ולמען האמת אני גם קצת חוששת לעבור לאקספון בגלל שהבנתי שהתמיכה שלהם מורכבת בגדול מנציג בודד שאינו ידען גדול ואשר אינו עובד אחרי 2200.oferlaor כתב:זה כבר היום השלישי של התקלה הזו.
נראה שזה לא ספציפי ל-NETVISION, אבל רבים מהלקוחות שלהם סובלים מזה.
התקלה באה והולכת והסימפטום הוא נתק או חיבור מאוד איטי לשרתים בחו"ל (לשמחתי, העובדה שהשרת שלנו בארץ מונעת ממני להשתגע בלי האתר כמו שהיה לפני כמה שנים כשהשרת שלנו היה בארה"ב...)...
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
ואו אני קורא את כל התגובות, גם לי ישנה איטיות אטומית,
אני נמצא בבזק ביןלאומי 5MB וכשהתקשרתי אליהם ציינתי שהכל אצלי לאט כמו מודם 56K, הוא נתן לי לבצע בדיקה השיגרתית שלהם שאני מתחבר לא דרך 014 אלא דרך 1, וגם שם היתה לי איטיות משהוא אחרי זה הוא אמר בנחרצות זה אצל בזק, לאחר שיחה עם בזק ואותה הבדיקה בדיוק וציינתי שכבר עברתי את הבדיקה הזאת והיא לא ממש אומרת לי כלום אמרו לי בבזק זה בזק בן לאומי - כבר חשתי כמו פינג-פונג אז התקשרתי בעצבים לבזקבןלאומי ושם אחרי 20 דקות אמרו לי שההורדה זה בגלל שהמערכת ההפעלה שלי דפוקה, אני לא האמנתי פשוט גם אחרי שציינתי ששבוע שעבר הכל היה תקין.
פשוט לדבר אל הקיר, לציון יאמר שהיום כבר יותר טוב לא מוריד בK600 אבל קרוב ל200K שזה כבר התקדמות מ10K.
שמח שזה לא רק אצלי, לפחות שיודו

אני נמצא בבזק ביןלאומי 5MB וכשהתקשרתי אליהם ציינתי שהכל אצלי לאט כמו מודם 56K, הוא נתן לי לבצע בדיקה השיגרתית שלהם שאני מתחבר לא דרך 014 אלא דרך 1, וגם שם היתה לי איטיות משהוא אחרי זה הוא אמר בנחרצות זה אצל בזק, לאחר שיחה עם בזק ואותה הבדיקה בדיוק וציינתי שכבר עברתי את הבדיקה הזאת והיא לא ממש אומרת לי כלום אמרו לי בבזק זה בזק בן לאומי - כבר חשתי כמו פינג-פונג אז התקשרתי בעצבים לבזקבןלאומי ושם אחרי 20 דקות אמרו לי שההורדה זה בגלל שהמערכת ההפעלה שלי דפוקה, אני לא האמנתי פשוט גם אחרי שציינתי ששבוע שעבר הכל היה תקין.
פשוט לדבר אל הקיר, לציון יאמר שהיום כבר יותר טוב לא מוריד בK600 אבל קרוב ל200K שזה כבר התקדמות מ10K.
שמח שזה לא רק אצלי, לפחות שיודו