אפשר המלצה לאוזניות לנגן שלי..

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 182 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

דבר ראשון בחירה מצויינת, באמת אוזניות מצוינות !
דבר שני אתה מוזמן לנסות את החנות הזאת
היא מאד מוכרת, אמינה והם מתחייבים למחיר הנמוך ביותר, שווה לנסות, למרות שגם Ebay זה פתרון טוב, ככה אני קניתי את שלי.

zion789 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אבל אחי..

שרשור שלא נקרא #17 

בEBAY יש המון מוצרים של אותו מוצר ואני לא יודע מה לבחור אם זה חדש אם זב ריפרביש וכל זה..תוכל לתת לי טיפ לאתרים כאלה..?
תודה

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #18 

לגבי EBAY, ממליץ לך לקנות דרך מוכרים עם פידבק גבוהה, ותבדוק שהם שולחים לארץ.
תעשה כמה השוואת כי לפעמים הם דורשים מחירים מופקעים על משלוח.
כמובן שכדאי לשלם ב PAYPAL, ולבדוק שאצל המוכר שאתה קונה ממנו מופיע אייקון של ביטוח PAYPAL ככה שתדע שאתה מבוטח במידה ויקרה משהו.
אם אתה חדש ב EBAY ולא רוצה לשבור על זה את הראש יותר אתה מומזן לנסות את החנות שננתי לך קישור אליו.

klik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #19 

לפני שאתה הולך על אוזניות גדולות לשימוש מחוץ לבית כדאי מאוד שתבדוק את הסנהייזר CX300 החדשות שזה דגם IN-EAR שאמור להישמע טוב מאוד אבל לא ניסיתי אותו, תראה אם הסאונד יספיק לך. ראיתי אותם בקילומבו ת"א השבוע והמחיר שלהם היה 250. (הם חדשות לגמרי גם בעולם) באותו מחיר יש לך גם את הcreative ep-630 בחנויות אחרות שאפשר למצוא בזאפ אבל אני לא מאמין שהם יותר טובות מהסן.. אני אישית שוקל לקנות אותם בנוסף ל497 שלי כי הם קצת מסורבלות מחוץ לבית.

אה וכמו שאמרו אין שום ספק שאוזניות IN-EAR אוטמות יותר מה212 והדומות, למרות שעכשיו גם יש דגם חדש HD205 עם עיצוב שונה והאטימה שלו הרבה יותר טובה משל ה212 ודומותיה אבל הרגשתי שחסר בה הרבה פרטים לעומת אוזניות אחרות במחיר, היא עולה 350.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #20 

אני מסכים עם מה שאתה אומר חלקית... הבן-אדם רוצה משהו טוב, יכול להיות שהבן-אדם יסתדר עם זה, אבל מכיוון ובמקרה הזה אתה משווה סובארו (בלי להעליב אף אחד :lol: ) למרצדס ההבדלים הם תהומיים ולכן אני חושב שאחרי שהוא ישמע אוזניות IEM פשוטות (יחסית) הוא יבין שזה לא עסק וכשהוא ישמע משהו בסדר גודל של ה E4c הוא לא יחשוב פעמיים לדעתי :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”