פריסת NGN

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

בקיצור, צריך לבחור יותר בדקדקנות את המלחמות.

sam22,

אם אתה רוצה שמנהל ימחק הודעה, נא ללחוץ על כפתור הדיווח להבא.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

לא סתם ציינתי שאני גם לקוח 014,גם אני נהנה ממה שאתה מתאר (ועושה טפו טפו כל פעם :wink: ),אבל הרבה אנשים משתמשים גם בפרוטוקולים שונים ו-P2P ולא רק פורט 80,והם בוכים.
...
אני מוריד מUSENET, הפורטים של האפליקציה הזו ידועים, מעבר לכך, אם יש טענה שמפעילים DPI, הרי DPI זה בדיוק לא חסימה פרימטיבית לפי מספר פורט, אלא לפי הסתכלות על הפקטה וקבלת החלטה לפי התוכן, לא הפורט.

לי אישית די ברור שכל המלחמה הזו די אבודה, לא רחוק היום שבו יגבילו לנו את הגלישה, אני מבין שהספקים משלמים לפי נפח, וכל לקוח שמנצל 100 אחוז מהקו 100 אחוז מהזמן - פשוט גורם להם להפסדים. אני לא חושב שזה מצדיק כל מני דברים שהספקים עושים היום, אבל יום אחד זה ייראה אחרת. החגיגה הזו היא על חשבון הספקים, הוליווד ושות' מפסידים עליה מליארדי דולרים, מדובר על גופים עם כח. החגיגה תיגמר, וזה עניין של שנים בודדות עד שזה יקרה.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

Re: שלום לחברי הפורום

שרשור שלא נקרא #18 

ocsi כתב:
קרן_בזק_בינלאומי כתב:התכנון העתידי של פריסת רשת ה-NGN של חברת בזק ורשת ה-UFI של חברת הוט,
אינו מתפרסם וגם הנציגים בחברות אינם מקבלים את המידע הנ"ל.

עם זאת באתרים של החברות עצמן ישנה אפשרות לעקוב אחר פריסת התשתית....

המשך גלישה מהנה
קרן בזק בינלאומי
...
על זה נאמר 0 תמורה של משתמש,העיקר "פרסום סמוי" לחברה שהיא מייצגת,ויוצרת רושם מוטעה,שזאת חברה שאיכפת לה גם מצרכן יותר מבין/נבון...וכל זה להתבסס על שלל תגובות (סיסמאות יותר נכון) שלה.
חוץ מאיסוף מספרי טלפון (לידים/צרכן פוטנציאלי לעתיד שיהיה אפשר להתקשר אליהם כאשר זה יהיה אקטואלי),שתי המערכות רק אומרים כן/לא בלי שום הערכה של מתי,העיקר נשפכו עשרות מיליונים על קמפיין רחב שבפועל אולי 10% יכולים להתחבר לשרות הזה...אחלה ג'וב להיות סמנכ"ל שיווק בחברה מונופולית/דואפולית (n)

הנציגה כמובן שוכחת(אם ידעה בכלל :lol: ) ששתי החברות הן ציבוריות,שמפרסמות דו"חות,ובביאורים צריך להיות התייחסות לתוכניות השקעה לרבעונים הבאים....כל הקטה שזה לא מעיניין אותנו,הצרכן הבייתי.
לפי מצב של אינטרנט בארץ עם רוחב פס לחו"ל,כל השרות הזה מיותר בעליל,הרי נכון להיום רוחב פס של 5MB מנוצל 24 שעות ביממה,יוצר "העמסה" על הספקים,שכמובן הצטיידו בציוד מתוחכם ל"תיעדוף" והתערבות מסוג DPI ..אז מה לצפות ב-16MB/32MB ? כמו שעופר כתב באחד השירשורים,צריכת שרותי סטרימינג חוקי על גבי רשת הנוכחי זה ניראה כמו "מדע בידיוני"...

בקיצור לא מבין למה מנהלי האתר לא חוסמים את "עוסק בתחום" הנ"ל,הרי אנחנו מכבדים שהלחם של החברות האלו זה העמך/לא מבין/לא מתעיניין....כל מה שאי אפשר להגיד על משתמשים הפורום הזה.....בקיצור חוץ מפרסום סמוי חינם לא מבין איזה ערך יש לסיסמאות שלה...אם כבר,לפחות הייתה מביאה תקציב פרסומי/באנרים (i) הרי יש סימון ברור לזה באתר....
...
(n) תוציא קיטור לכיוונים אחרים ... הערתך ממש לא במקום.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”