ריכוך מים
Re: coffeeaddict
האם גם לסוג זה של פילטר ניתן לבצע רענון?barakdan כתב: בסילביה שלי התקנתי פילטר בריטה שקניתי אצל אלון גרוסמן לפני מספר חודשים והוא מולבש על הצינור שמכניס מים לדוד ויושב בתוך מיכל המים.
האם גם סוג זה של פילטר נידרש לרענן? כי נדמה לי שפעם קראתי שסוג זה אין מרעננים.
רוב תודות
דני...
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
לכפיר, אני משתמש במרכך 8 ליטר לאניטה, חיברתי את המרכך לברז של מטהר מים
ואני ממלא מים לבקבוקים לפי הצורך, המים משמשים למכונה בלבד ולמגהץ קיטור. לשתיה יש לי פילטר אחר עם ברז משלו
עבור מכונה יקרה כמו האניטה שצורכת הרבה מים (פלאשים)אל תחסוך, תקנה מרכך 8 ליטר או מרכך כמו של מוטי
בעבר השתמשתי בתחליפים הדורשים ריענון תכוף ונאלצתי להחליף גוף חימום בגלל אבנית (החלפתי לבד -תענוג מפוקפק)
תנסה לבדוק עלות מרכך אצל א.אברהמי בחולון - הם יבואנים של מרככים וחלקי חילוף למכונות קפה
אני מניח שיש להם גם מסננים למיכל המים
עבור מכונה יקרה כמו האניטה שצורכת הרבה מים (פלאשים)אל תחסוך, תקנה מרכך 8 ליטר או מרכך כמו של מוטי
בעבר השתמשתי בתחליפים הדורשים ריענון תכוף ונאלצתי להחליף גוף חימום בגלל אבנית (החלפתי לבד -תענוג מפוקפק)
תנסה לבדוק עלות מרכך אצל א.אברהמי בחולון - הם יבואנים של מרככים וחלקי חילוף למכונות קפה
אני מניח שיש להם גם מסננים למיכל המים
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שני פתרונות
שני פתרונות אפשריים :
1. חיבור מרכך ידני חיצוני עם ברז נפרד -לחבר צינור עם ברז ליציאה מהמרכך ולהשתמש במים שלו למילוי במכונה. קצת מסורבל ותופס הרבה מקום מתחת לשיש
2. התקנת פילטר מים מתחת לכיור שיכלול סינון מים וגם מניעת אבנית - ישמש גם למי שתיה וגם למילוי מים למכונת הקפה/מגהץ.
דרך אגב לגבי מגהץ - החדשים מותאמים לעבודה עם מים עם אבנית לפי אנשי המכירות
1. חיבור מרכך ידני חיצוני עם ברז נפרד -לחבר צינור עם ברז ליציאה מהמרכך ולהשתמש במים שלו למילוי במכונה. קצת מסורבל ותופס הרבה מקום מתחת לשיש
2. התקנת פילטר מים מתחת לכיור שיכלול סינון מים וגם מניעת אבנית - ישמש גם למי שתיה וגם למילוי מים למכונת הקפה/מגהץ.
דרך אגב לגבי מגהץ - החדשים מותאמים לעבודה עם מים עם אבנית לפי אנשי המכירות
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
-
כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
Re: שני פתרונות
יש מצב שאתם מצלם כמה תמונות של המרכך והחיבור ?גלעד_אינטרפרק כתב:שני פתרונות אפשריים :
דרך אגב לגבי מגהץ - החדשים מותאמים לעבודה עם מים עם אבנית לפי אנשי המכירות...
חשבתי לקחת מאמיגו את המרכך 8 ליטר שנמכר אצלם ... אצל אברהמי אמור להיות יותר זול ?
ולגבי המגהץ זה בולשיט, אולי עם מים יחסית רכים. אצלי באזור המים מאוד קשים וכבר קילקתי TEFAL דיי יקר ככה.
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אין לי פה איפה לצלם תמונות כי אני מחוץ למשרד אבל תיקח מרכך רגיל (8 ליטר) ותחבר ליציאה שלו צינור שבמקום שילך למכונת קפה יתחבר לברז כדורי פשוט.
באופן כזה יהיה לך ברז של מים רכים.
אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לשים את המרכך מתחת לכיור ולחבר לו ברז קטן כמו של פילטר מים ויהיה לך ליד הכיור ברז עם מים רכים (אבל לא מסוננים!)
באופן כזה יהיה לך ברז של מים רכים.
אם אתה רוצה להשקיע אתה יכול לשים את המרכך מתחת לכיור ולחבר לו ברז קטן כמו של פילטר מים ויהיה לך ליד הכיור ברז עם מים רכים (אבל לא מסוננים!)
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
צריך פשוט לחבר למרכך גם פילטר פחם פעיל
ואז המים יוצאים גם רכים וגם טעימים. מזל שיונתן צילם את זה.
אדי
אדי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור