רשמים מביקור בבית הקלייה של קפה ג'ו בחולון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
המקום לא כזה ענק, זה בגודל של מוסך ממוצע.
קשה לי להאמין שהם ערוכים לקבל מספר אנשים לסיור, בקטנה שניים - שלושה לא תהיה בעיה.
מה שכן הלהיב אותי זה מכונת הקלייה, הכל אוטומטי ללא מגע יד אדם.
דבר נוסף, הבחור הסביר לי שהם לא מחזיקים תערובות מוכנות באף בית קפה שלהם. המכונה שיש בבית הקפה (של DITTING) מתוכנתת לייצר תערובות בזמן אמיתי (תערובות הבית של ג'ו מתוכנתות במכשיר) כך כל אחד יכול גם לקנות חד זני קלוי או ליצור תערובת משלו.
קשה לי להאמין שהם ערוכים לקבל מספר אנשים לסיור, בקטנה שניים - שלושה לא תהיה בעיה.
מה שכן הלהיב אותי זה מכונת הקלייה, הכל אוטומטי ללא מגע יד אדם.
דבר נוסף, הבחור הסביר לי שהם לא מחזיקים תערובות מוכנות באף בית קפה שלהם. המכונה שיש בבית הקפה (של DITTING) מתוכנתת לייצר תערובות בזמן אמיתי (תערובות הבית של ג'ו מתוכנתות במכשיר) כך כל אחד יכול גם לקנות חד זני קלוי או ליצור תערובת משלו.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כפיר, פספסת את החלק הכי חשוב שם - יש שם מכונת מיסטרל 3 ראשים (2 יותר יפה) שמעלה יותר אבק...
המכונה הכי יפה שיש (מסחרית שאפשר לראות לא משהו סופר אקזוטי).
השוק הפרטי לא מענין אותם ממה שאני זוכר.
המכונה הכי יפה שיש (מסחרית שאפשר לראות לא משהו סופר אקזוטי).
השוק הפרטי לא מענין אותם ממה שאני זוכר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ראיתי אותה והיא נמצאת ליד ה GS3, לא חבל לזרוק ככה שתתפוס אבק ??? אני מוכן ל"שמור עליה" בבית.
אמרתי לו אם יום אחד תרצה לנקות תצוגה או שתחזור אליך GS3 לאחר שימוש קל דבר איתי ... (ואז אשתי תשלח אותי לישון בחוץ).
דרך אגב אהבתי מאוד את הידיות של ה"לה מרזוקו" שלקחתי אחת עם מזלף כפול הביתה. בעיה קטנה זה לא נכנס עד הסוף לאניטה ומתברג רק חצי סיבוב.
ראיתי ב HB מישהו ששייף אות הידית קצת עם נייר זכוכית והתאים אותה יפה ל E61:
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... t5674.html
מחר אני הולך לנסות, אני פשוט מת על המזלף שפונה אליך ורואים איך הקפה זולג יפה מקרוב.
אמרתי לו אם יום אחד תרצה לנקות תצוגה או שתחזור אליך GS3 לאחר שימוש קל דבר איתי ... (ואז אשתי תשלח אותי לישון בחוץ).
דרך אגב אהבתי מאוד את הידיות של ה"לה מרזוקו" שלקחתי אחת עם מזלף כפול הביתה. בעיה קטנה זה לא נכנס עד הסוף לאניטה ומתברג רק חצי סיבוב.
ראיתי ב HB מישהו ששייף אות הידית קצת עם נייר זכוכית והתאים אותה יפה ל E61:
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... t5674.html
מחר אני הולך לנסות, אני פשוט מת על המזלף שפונה אליך ורואים איך הקפה זולג יפה מקרוב.
מעניין מאוד.כפיר_ש כתב:יוסי, דיברתי עם הבחור על גם מכירת קפה ירוק והוא אמר שהוא מתכנן למכור לצרכנים, כרגע אין לו אפילו מק"ט לקילו אלא רק לשקים גדולים.
ראיתי שם ברזיל, קולומביה סופרימו ונדמה לי גווטמאלה ......
אני חושב שהטעם הכי דומיננטי בתערובת של "קפה ג'ו" הוא טנזניה.