היום קפצתי לבקר בבית הקליה של קפה ג'ו בחולון ברחוב המלאכה, רציתי נורא לקנות סלסילות של "לה מרזוקו" לאניטה שלי כי אני לא כל כך מת על הסלסילות המקוריות ובמיוחד של הסינגל.
היה קשה קצת למצוא את המקום כי זה לא ממש ברחוב הראשי אלא קצת בפנים בתוך סמטה עם שלט קטן וצנוע.
נכנסתי פנימה ומיד נגלו לעיני מספר מכונות של "לה מרזוקו" וביניהן GS3 יפיפייה שמעלה אבק
קיבל אותי בחור נחמד בשם עופר שהוא גם סמנכ"ל פיתוח עסקי של קפה ג'ו שאחראי בין היתר על בית הקלייה וגם על הפעילות מול בתי הקפה.
הבחור קלט שאני מזיל ריר על הציוד שם ומעיף מבטים סקרניים למקור הריח של הקפה הקלוי ולקח אותי לסיבוב בבית הקלייה + הדרכה אישית על מכונת הקלייה והתהליך (שכולו אוטומטי ומבוקר מחשב - מרשים).
בין לבין אני קולט בחצי עין מטחנה גדולה של MACAP ואני שואל בתמימות מה זה ? הבחור עונה באדישות שהם מייבאים מטחנות של MACAP בין היתר + לא מעט אביזרים וציוד קפה מקצועי.
ואז הוא זורק לי יציאה מעניינת, יש מטחנה חמודה לבית שנקראת VARIO (מכיר מוטי ?) אני מחייך ושואל ומגלה שזו המטחנה שמוטי ממש רוצה לקנות ושואל למחירה (לא יכול לפרט פה) אבל בקירוב לקומפאק K3 מלמעלה.
ומה עוד, יש באפשרות הבחור להביא כל MACAP שתרצו כולל ה M4 עם/בלי מחלק מנות והמחירים ??? זול אפילו מה K6 שלי לדגם כמו של "דעה עכורה" עם מחלק המנות.
יש גם דגם ללא מחלק מנות דיגיטלית שעולה הרבה יותר (כמעט פי 2).
בקיצור חברים, היה מגניב ובסוף יצאתי משם לא רק עם סלסילות של "לה מרזוקו" אלא גם עם ידית חדשה ומטריפה.
ערב טוב !