בעיות עם JDOWNLOADER
איזה לוח אם יש לך? GIGABYTE
מנסיון אישי כרטיס הרשת המובנה בלוח Realtek 8111C גורם לקריסה עבור תעבורה גבוהה במיוחד. מתאם הרשת גורם לזליגת זכרון שבתורה מחייבת אתחול (או BS) מאחר ואין משאבים פנויים.
הבעיה בולטת בעיקר כאשר מורידים קבצים גדולים במיוחד , אז העומס על המתאם רשת גדול יותר.
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת.
מנסיון אישי כרטיס הרשת המובנה בלוח Realtek 8111C גורם לקריסה עבור תעבורה גבוהה במיוחד. מתאם הרשת גורם לזליגת זכרון שבתורה מחייבת אתחול (או BS) מאחר ואין משאבים פנויים.
הבעיה בולטת בעיקר כאשר מורידים קבצים גדולים במיוחד , אז העומס על המתאם רשת גדול יותר.
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
קצת קשה לי לקבל את זה,liranh כתב:איזה לוח אם יש לך? GIGABYTE
בלוח דומה (מחשב אחר) שבו אני משתמש בכרטיס רשת PCI שונה הבעיה לא קיימת....
בלי קשר לעובדה שהמחשב שלי עם לוח Giagbyte, גרטיס רשת Onboard, ואני לא חווה את התופעה.
יש לך איזה מקור להפנות אותנו, בנוגע לתופעה, אושזה מקומית אצלך?
...
Gilboy
הבעיה צצה יחסית לאחרונה, ראיתי תלונות לגבי בעיות שקשורות בדרייברים.
אני בכל אופן מעיד מנסיוני האישי, ובהעדר כל אפשרות אחרת הייתי ממליץ להביא גם את האפשרות הנ"ל בחשבון.
כמו כולם אני זורק רעיונות בתקווה שאוכל לעזור
בכל אופן לא מסובך לבדוק את זה
אני בכל אופן מעיד מנסיוני האישי, ובהעדר כל אפשרות אחרת הייתי ממליץ להביא גם את האפשרות הנ"ל בחשבון.
כמו כולם אני זורק רעיונות בתקווה שאוכל לעזור
בכל אופן לא מסובך לבדוק את זה