המלצה שבועית - רוק ואחר .
אני חושב שזאת המלצה מיותרת, אז פשוט תעיפו אותה אם היא כבר לא כל כך רלוונטית..
הפעם בקיצור בלי הרבה מילים: Metallica - Master of Puppets
האלבום שמציג את להקת הטראש מטאל הטובה בעולם בשיאה.
טראקים מומלצים: הכל!
האלבום נחשב לאלבום הטראש מטאל הטוב ביותר וליצירת המטאל המוערכת ביותר של כל הזמנים ע"י אנשים רבים.

הפעם בקיצור בלי הרבה מילים: Metallica - Master of Puppets
האלבום שמציג את להקת הטראש מטאל הטובה בעולם בשיאה.
טראקים מומלצים: הכל!
האלבום נחשב לאלבום הטראש מטאל הטוב ביותר וליצירת המטאל המוערכת ביותר של כל הזמנים ע"י אנשים רבים.

המלצה למשהו קצת שונה..
Cynic - Focus
לא אלבום קלאסי ולא נעליים מעור.
דת' מטאל טכני אולדסקול כמו שדת' טכני צריך להיות, עם נגיעות, וקצת יותר מזה, של ג'אז.
להשלמת הכנסה:
Atheist
Pestilence
לא אלבום קלאסי ולא נעליים מעור.
דת' מטאל טכני אולדסקול כמו שדת' טכני צריך להיות, עם נגיעות, וקצת יותר מזה, של ג'אז.
להשלמת הכנסה:
Atheist
Pestilence
המון זמן לא שמעתי את השם הזה ..ואת הדיסק בכלל ..
אלבום מצויין של הגדול מכולם שון מלון
האלבום הוא של סופר גרופ מטורף . לא מומלץ לבעלי לב חלש ומוחות צרים .
דת' מטאל טכני בניטבו !
דרך אגב את האלבום הזה הוציאו בריימסטר לפני שנים ספורום
יש לי עוד את הסידי מההוצאה המקורית
המלצה מצויינת .
קשה לשמיעה בכל אופן .
אביעד
אלבום מצויין של הגדול מכולם שון מלון
האלבום הוא של סופר גרופ מטורף . לא מומלץ לבעלי לב חלש ומוחות צרים .
דת' מטאל טכני בניטבו !
דרך אגב את האלבום הזה הוציאו בריימסטר לפני שנים ספורום
יש לי עוד את הסידי מההוצאה המקורית
המלצה מצויינת .
קשה לשמיעה בכל אופן .
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
slavazh
המלצה טובה ביותר!!! אני זוכר איך נדלקתי על הדיסק הזה... שמעתי אותו אותו המון פעם, פשוט ללא סוף! וזה ממש לא דארק מטאל, זה ממש דארק סינת'פופ, סיגנון דפש מוד המאוחרים, כמו שאמרתה.
הבעיה היחידה עם הדיסק הזה, שלאחר זמן מה, כל השירים נשמעים אותו דבר... טוב, ממש טוב, אבל יותר מידאי דומה אחד לשני...
המלצות בסיגנון:
IRIS האמריקאים, וWOLFSHEIM הגרמנים, והכי, אבל הכי - DE/VISION המאוחרים (הכי חם האלבום האחרון, SUBKUTAN)!!!
וכמובן, הקלאסיקה של הסיגנון, MESH.
הבעיה היחידה עם הדיסק הזה, שלאחר זמן מה, כל השירים נשמעים אותו דבר... טוב, ממש טוב, אבל יותר מידאי דומה אחד לשני...
המלצות בסיגנון:
IRIS האמריקאים, וWOLFSHEIM הגרמנים, והכי, אבל הכי - DE/VISION המאוחרים (הכי חם האלבום האחרון, SUBKUTAN)!!!
וכמובן, הקלאסיקה של הסיגנון, MESH.
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
נעבור לסגנון קצת יותר רגוע שהוא מתאים מבחינת הפורום לכיוון האחר , דיסק שהוא נמצא אצלי דרך קבע בסביבת המערכת שייך ללהקת LOVE ונקרא Forever Changes , וכאן כל הקלישאות המוכרות כגון : "הדיסק הכי טוב שלא שמעתם ", "חובה לכל חובב מוזיקה" נכונות ויכולתי להמשיך עם הקלישאות עד מחר אבל אני מוכן שתבדקו אותי, הלהקה הזאת נמצאת ברשימת ההשפעות של להקות רבות ומהמון סגנונות ובין הבולטים אפשר לציין את ה DOORS וה RAMONES , הפנינה הזאת שנקראת Forever Changes משלבת בתוכה סגנונות רבים : בלוז, ג'אז , פלמנקו, פולק-רוק , פסיכדליה, גאראז' , ארתור לי מנהיג הלהקה הצליח לזקק את כל ההשפעות הרבות במוחו לכדי יצירת מופת מושלמת שנשמעת כל פעם רלוונטית מתמיד.
קומבינה עם כל הכבוד . זאת ממש לא המלצה שמתאימה לרוח האתר והפורום .
אם יש לך המלצה על להקה מסויימת או אלבום ספציפי, נא קח כמה דק ורשום המלצה מסודרת עם סקירה קלילה על הרקע והסגנון המוסיקאלי .
האם לדעתך את הודעתך מעלי יקחו ברצינות?
ובאמת ילכו ויחפשו מוסיקה מהלהקה הזאת ?
בכל מקרה הלהקה מצויינת וחבל לפספס .
בברכה
אביעד
אם יש לך המלצה על להקה מסויימת או אלבום ספציפי, נא קח כמה דק ורשום המלצה מסודרת עם סקירה קלילה על הרקע והסגנון המוסיקאלי .
האם לדעתך את הודעתך מעלי יקחו ברצינות?
ובאמת ילכו ויחפשו מוסיקה מהלהקה הזאת ?
בכל מקרה הלהקה מצויינת וחבל לפספס .
בברכה
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
שלושה +1 אלבומים שהם יצירות מופת:
Faith No More - Angel Dust
הסגנון היפה שהוא בעצם עירבוב של מספר סגנונות הפנקי- מטאל וההארד-רוק, היפ-הופ ורוק כבד, עם מוסיקאים מהאיכות הטובה ביותר : כמו הסולן מייק פאטון וירטואוזיות ווקאלית מדהימה ואלוהים חנן אותו בבאס ממלא רמקולים, גיטרה של ג'ים מרטין הקלידן רודי בוטום והבאסיסט ביל גולד.
Pantera - Volgar Display of Power - Far Beyond Driven
להקה עם סגנון המאטל הכי כוחני, שכל מטליסט יודע טוב מאוד מתי בשיר This Love הגיטרה מתפרצת, עם האלבום Volgar Display of Power הלהקה חדרה לתחום עם הסגנון המטאלי שהתבסס רק על גיטרה אחת ברוב השירים, כך שניתן לשמוע את הגיטרה באס היטב. עם Far Beyond Driven אנסלמו הסולן והלהקה חוו עליה מטאורית עם צליל גיטרה משופר -
צליל שלא נשמע עד שהגיעה להקת . . .
Fear Factory - Digimortal
הלהקה שהציגה דאת` מטאל כוחני גם כן. עם האלבום digimortal הגיעה הלהקה לצליל המושלם. הסולן - Burton C. Bell - נתן את הטון בכל שיר ושיר, עם "גראולינג" חזק ביותר וגיטרה מעולה של Dino Cazares!
עוד פנינים מטאלים בהמשך . . .
ENJOY
Faith No More - Angel Dust
הסגנון היפה שהוא בעצם עירבוב של מספר סגנונות הפנקי- מטאל וההארד-רוק, היפ-הופ ורוק כבד, עם מוסיקאים מהאיכות הטובה ביותר : כמו הסולן מייק פאטון וירטואוזיות ווקאלית מדהימה ואלוהים חנן אותו בבאס ממלא רמקולים, גיטרה של ג'ים מרטין הקלידן רודי בוטום והבאסיסט ביל גולד.
Pantera - Volgar Display of Power - Far Beyond Driven
להקה עם סגנון המאטל הכי כוחני, שכל מטליסט יודע טוב מאוד מתי בשיר This Love הגיטרה מתפרצת, עם האלבום Volgar Display of Power הלהקה חדרה לתחום עם הסגנון המטאלי שהתבסס רק על גיטרה אחת ברוב השירים, כך שניתן לשמוע את הגיטרה באס היטב. עם Far Beyond Driven אנסלמו הסולן והלהקה חוו עליה מטאורית עם צליל גיטרה משופר -
צליל שלא נשמע עד שהגיעה להקת . . .
Fear Factory - Digimortal
הלהקה שהציגה דאת` מטאל כוחני גם כן. עם האלבום digimortal הגיעה הלהקה לצליל המושלם. הסולן - Burton C. Bell - נתן את הטון בכל שיר ושיר, עם "גראולינג" חזק ביותר וגיטרה מעולה של Dino Cazares!
עוד פנינים מטאלים בהמשך . . .
ENJOY
The smashing Pumpkins - Mellon Collie
רוק אלטנרטיבי עם טעם של אנדרגראונד,האלבום השלישי שהוציאו אשר מכר מעל ל 4 מיליון עותקים בארה"ב בלבד
והרים את הלהקה לשיאה באותה עת.
להיטים מומלצים -" 1979" ,"Zero", Tonight Tonight"
רוק אלטנרטיבי עם טעם של אנדרגראונד,האלבום השלישי שהוציאו אשר מכר מעל ל 4 מיליון עותקים בארה"ב בלבד
והרים את הלהקה לשיאה באותה עת.
להיטים מומלצים -" 1979" ,"Zero", Tonight Tonight"
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
TIAMAT - WILDHONEY
אלבום מרתק בצורה יחודית קבע את הרף למטאל גותי סולן כריזמתי
לקנות ולא לחכות למי שאין עדיין יצא לפני 13 שנה
לקנות ולא לחכות למי שאין עדיין יצא לפני 13 שנה
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
המלצות חמות
2 דיסקים לאי בודד:
לגבי רוק מתקדם -
מי שעוד לא שמע :
Atom Heart Mother - Pink Floyd
גאוני - לא מבין איך מחברים דבר כזה
רוק -
Cure - Disintegration
הדיסק המושמע ביותר אצלי (אני שומע הרבה)
רוק עכשווי-
Strokes - First impressions of earth
דיסק השנה
אחר -
J.Viewz - Muse Breaks
הרכב ישראלי מדהים שעושה באמת משהו אחר
מומלץ מאוד !!
לגבי רוק מתקדם -
מי שעוד לא שמע :
Atom Heart Mother - Pink Floyd
גאוני - לא מבין איך מחברים דבר כזה
רוק -
Cure - Disintegration
הדיסק המושמע ביותר אצלי (אני שומע הרבה)
רוק עכשווי-
Strokes - First impressions of earth
דיסק השנה
אחר -
J.Viewz - Muse Breaks
הרכב ישראלי מדהים שעושה באמת משהו אחר
מומלץ מאוד !!
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
ברוח הזמן
בעקבות ההפועה הקרבה, "נזכרתי" בדיסק אדיר של
Roger waters- Amused to death
לא לפספס, במיוחד לחובבי ההקלטות האיכותיות:
הדיסק הופק בשיטה בשם Q sound שלא הרבה השתמשו בה (סטינג בדיסק אחד שלו ועוד כמה פריקים) סאונד היקפי שמי ששומע בטוח שהרמקולים האחוריים עובדים.
בפתיחה יש נביחות של כלב שבפעם הראשונה הייתי בטוח שזה אצל השכנים ואחרי שהבנתי שזה קטע מוקלט גיליתי שגם בעטיפה כתוב במפרוש שזו גם הבדיקה שהרמקולים בפאזה נכונה.
שלא לדבר על הקונספט של הדיסק (אנטי טלויזיה) שראיתי אתרים שלמים שמפרשים כל טקסט שבו.
תהנו !!
Roger waters- Amused to death
לא לפספס, במיוחד לחובבי ההקלטות האיכותיות:
הדיסק הופק בשיטה בשם Q sound שלא הרבה השתמשו בה (סטינג בדיסק אחד שלו ועוד כמה פריקים) סאונד היקפי שמי ששומע בטוח שהרמקולים האחוריים עובדים.
בפתיחה יש נביחות של כלב שבפעם הראשונה הייתי בטוח שזה אצל השכנים ואחרי שהבנתי שזה קטע מוקלט גיליתי שגם בעטיפה כתוב במפרוש שזו גם הבדיקה שהרמקולים בפאזה נכונה.
שלא לדבר על הקונספט של הדיסק (אנטי טלויזיה) שראיתי אתרים שלמים שמפרשים כל טקסט שבו.
תהנו !!